Creme Abreva mod herpes - testimonial

Hos børn

Har du herpes? Kør ikke det, ellers du.

I øjeblikket er herpes den mest almindelige virussygdom, hvilke bærere er 95 procent af befolkningen på vores planet. På trods af at infektionen ikke kan fjernes fuldstændigt fra kroppen, kan velvalgte behandling på kort tid eliminere de kliniske manifestationer af sygdommen og opnå stabil og langvarig remission.

Herpes - dødelig sygdom!

Det er længe blevet fastslået, at HERPES kun er en organismekold. Som nyere studier har vist, kan HERPES føre til alvorlige komplikationer. Hovedlægen fortæller dig, hvad du skal frygte.

I denne artikel vil vi tale om, hvilke midler til herpes der er mest effektive i kampen mod sygdommen.

Hvilke lægemidler til bekæmpelse af herpes eksisterer?

Konventionelt kan alle antivirale midler til herpes opdeles i flere grupper afhængigt af den vigtigste aktive ingrediens.

Således får vi følgende klassificering:

  • baseret på acyclovir og derivater. De mest kendte repræsentanter er: Acyclovir, Vivoraks, Zovirax. Tilgængelig i form af salve og piller;
  • baseret på valacyclovir. De mest almindelige lægemidler: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Narkotika er tilgængelige i pilleform. En særlig funktion er den effektive effekt på virusstammer, for hvilke lægemidler baseret på acyclovir er magtesløse;
  • famciclovir baseret. Forberedelser: Famciclovir Famvir. Den mest effektive og samtidig dyre gruppe af stoffer. Copes med alle virusstammer, men har mange bivirkninger;
  • baseret på vegetabilske råvarer. Den mest berømte betyder: Panavir-gel, Alpizarin, Mirtopleks, Helepin. De har en giftfri virkning på kroppen, som gør det muligt for dem at blive brugt til behandling af gravide kvinder og børn;
  • baseret på andre komponenter. Viferon (baseret på interferon), Abreva (baseret på preconazol) og Viru Merz (baseret på thromantadin).
til indhold ↑

Hvad er de mest effektive midler til herpes?

Herpes er en farlig sygdom, der kan føre til døden, hvis den ikke behandles. Revolutionen i hans behandling blev opnået med et middel, der er.

Som det fremgår af praksis, er det nødvendigt at vælge et middel til behandling af herpes, idet der tages hensyn til en række faktorer, herunder sygdommens art og stadium samt egen evne.

Folk, der konfronteres med den kliniske manifestation af viruset foretrækker topiske præparater, der er angivet nedenfor.

acyclovir

Acyclovir anses for at være den bedste billige herpes salve på læberne. Den anslåede pris for produktet er ca. 25 rubler til et rør med 5 gram salve. Analogværktøjer er noget dyrere: Gerperax - omkring 65 rubler og Zovirax - omkring 185 rubler.

Den aktive bestanddel af dette lægemiddel trænger ind i den berørte celle og ødelægger sekvensen af ​​DNA-kæden og forhindrer således proliferationen af ​​abnormale celler. På grund af det faktum, at viruset ikke er i stand til at genskabe sine egne celler uden deltagelse af humant DNA, falder sygdommen ret hurtigt.

Acyclovir er egnet til en vellykket behandling af ikke kun herpes på læberne, men også helvedesild, vandkopper og genital herpes.

En væsentlig ulempe ved dette værktøj er umuligheden af ​​uhindret brug af stoffet af gravide og ammende kvinder - det aktive stof kommer ind i fosteret gennem moderkagen og modermælken, hvorfor ikke alle kvinder kan bruge acyclovir.

En anden karakteristisk ulempe ved salven er skrælning af de behandlede områder. Som følge heraf anbefaler lægerne at skifte dette middel med antiseptiske og fugtgivende cremer.

Zovirax

Omkostningerne ved et standardrør med 5 gram salve koster omkring 185 rubler. På trods af at værktøjet er en analog af Acyclovir, er dens funktion propylenglycol i sammensætningen, som bidrager til penetrationen af ​​det aktive stof i de celler, der er ramt af viruset.

Derudover absorberer Zovirax i modsætning til vaselin eller paraffinbaserede produkter hurtigere ind i huden og efterlader ingen karakteristiske våde eller fedtede mærker på den.

Ulemperne ved Zovirax er de samme som for den billigere modstykke - Acyclovir. Imidlertid er allergiske reaktioner eller fuldstændig intolerance over for propylenglycol også almindelige, hvilket gør det utilgængeligt for nogle patienter.

Phenistil Pentsivir

Fenistil Pentsivir er betydeligt dyrere end de tidligere beskrevne midler - du bliver nødt til at betale omkring 240 rubler til et rør med to gram salve.

Den ubestridelige fordel ved værktøjet er penciclovir - et mere effektivt værktøj end dets "kollega" - acyclovir.

Med rettidig brug kan Fenistil Pentsivir halvere sygdomsforløbet, og hjælpekomponenterne i sammensætningen beskytter de beskadigede områder mod overdrypning og forhindrer dannelse af ar.

Samtidig har stoffet en række kontraindikationer, hvilket betyder, at brugen af ​​produktet af gravide, lakterende kvinder og børn under 12 år i de fleste tilfælde ikke er tilladt.

panavir

En 30 gram tuba med Panavir salve koster omkring 800 rubler.

På trods af den relativt høje pris anses værktøjet for det bedste stof til mennesker, der lider af herpes og afvisningen af ​​syntetiske stoffer. Panavir plante polysaccharid hæmmer virusets aktivitet og forbedrer signifikant de vitale tegn på de berørte celler.

Kontraindikationer af stoffet forbyder brugen af ​​værktøjet til ammende og gravide kvinder uden en passende recept. Derudover bør patienter med nyresygdom være særlig forsigtige med at bruge Panavir.

Øvelse viser, at med den mest almindelige manifestation af herpes - den såkaldte "kolde" på læben - forsøger folk at undgå brug af piller. Læger siger dog, at den mest vellykkede behandling af herpes vil være med en kombination af lokal terapi med passende piller.

Derudover er en vigtig del af antiherpes behandling at styrke immunforsvaret, hvorfor læger ofte foreskriver vitaminkomplekser og immunomodulatorer, såsom:

Sådan fjerner du herpes i en ved hjælp af midler - video

Hvad er et folkemedicin til herpes mest effektive?

Har du herpes? Kør ikke det, ellers du.

Som praksis viser, er folkemekanismer kun effektive i de tidlige stadier af sygdommen, og i tilfælde af forværring af sygdommen vil det ikke være muligt at undvære lægemiddelbehandling.

Den mest effektive måde at slippe af med herpes derhjemme er brugen af ​​æteriske olier. Omkostningerne ved en standardflaske på 15 ml kan variere fra 35 til 110 rubler afhængigt af producenten.

Den største fordel ved denne metode til at slippe af med symptomer på herpes er den antivirale virkning af æteriske olier. Derudover har patienterne en mere stabil remission. Dette skyldes evnen af ​​æteriske olier til at styrke kroppens naturlige forsvar og opretholde en persons immunsystem i god form.

Det mest effektive middel er olier:

Samtidig kan brugen af ​​æterisk olie forårsage en allergisk reaktion, hvorfor det skal bruges meget omhyggeligt, ligesom denne slags midler. Det skal også bemærkes, at æteriske olier er mest effektive som en forebyggende foranstaltning mod herpes, og i det forværrede stadium af sygdommen er de praktisk talt magtesløse.

Behandling af herpes retsmidler - video

Hertil kommer, at hvis overdreven brug af æterisk olie kan være meget tør hud, hvilket kan føre til tilgangen af ​​den næste tilbagevenden af ​​sygdommen.

Der er også positive anmeldelser om:

  • tandpasta (tørrer og desinficerer det berørte område);
  • Golden Star balsam (succesfuldt at stoppe sygdommens første tegn);
  • propolis tinktur (har antimikrobielle og toniske virkninger).
Tandpasta er et billigt og effektivt herpesmiddel til herpes.

Det er således nødvendigt at forstå, at kun den korrekte diagnose af en specialist og rettidig behandling med succes kan stoppe sygdommen i sine tidlige stadier. I tilfælde af udviklingen af ​​vesikler vil alle andre symptomer på herpes ikke undgås.

Herpes skal behandles ved de første symptomer for at forhindre yderligere komplikationer, som kan føre til alvorlige komplikationer. For fuldstændigt at slippe af med herpes er det nødvendigt at styrke immunforsvaret efter lægerådgivning.

Jeg vil for evigt synge ros af dette middel !! Han reddede mit bryllup :))

Dette middel, som jeg senere har lært, er nr. 1 i USA i behandling af herpes. Og faktisk blev et rør bragt fra Amerika af en slægtning. Normalt er jeg meget skeptisk over for sådanne cremer (på en eller anden måde er alle disse Atsiki, Acycloviry osv. Ikke sagt at være meget effektive). Ja, og herpes på min læbe kryber ud hvert andet år, så jeg kan ikke sige, at det er meget irriterende. Men sidste gang kunne han ikke finde en bedre tid - en uge før brylluppet, hvor jeg var i rollen som bruden. Kan du forestille mig mit chok, rædsel og den højeste grad af. navle da jeg vågnede om morgenen og følte noget fremmed på min læbe. Og vigtigst af alt, uden alt dette kløe og træk begyndte, røvhul! Til min store lykke viste boblerne ikke, så det var fornuftigt at kæmpe for min lykke. Og ærligt var jeg klar til at annullere alt - IMHO, herpes er endnu værre end cd'en under brylluppet.. ikke engang kysse på dit eget maleri! Nå, generelt, ingen port overhovedet. Kort sagt væbnede jeg mig med tungt artilleri:

  • propolis alkohol tinktur, som hjælper mig i disse spørgsmål, jeg skrev en anmeldelse om hende;
  • Abreva creme.

Og så begyndte det: brændende med propolis, i et øjeblik smeder jeg Abrevoy. Og så - hver 10-15 minutter hele dagen og halv om natten. Ved aften var det allerede klart, at jeg vandt dette affald. Næste morgen så jeg kun en brænde på min læbe, men det er ukritisk - det kommer hurtigt ud meget. Og det er slet ikke mærkbart på baggrund af herpes.

Så, piger, sådan har Abreva reddet mit bryllup :) Min mor beskytter ikke mine tinkturer, men kun smears creme. Hvis hun formår at hente det på tid og smider det regelmæssigt, hjælper hun også hende i sin rene form.

Da jeg ledte efter et foto til gennemgang, var jeg glad for at se, at den kan bestilles på Ebey. Priserne er forskellige. Der er cremer og pinde. Jeg har præcis cremen, som i billedet. Piger, jeg anbefaler det stærkt.

Jeg vil for evigt synge ros af dette middel !! Han reddede mit bryllup :)): 2 kommentarer

Jeg har aldrig haft forkølelsessår, men jeg tager en note, fordi den er så effektiv!

Take-take !! Du ved aldrig, hvornår dette vrøvl kan falde ned (((((((((

Instruktioner til brug Afhjælpning af herpes på læberne Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling (Abreva)

Instruktioner til brug Afhjælpning af herpes på læberne Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling (Abreva).

Køb Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling

Generelle oplysninger

Midler til hurtig indsats mod herpes og revner i læberne.

Afhjælpning af herpes på læberne. Abreva er nr. 1 middel i USA, som lindrer på kortest mulige tid fra læber og revner på læberne. Abrev reducerer signifikant helbredende effekt og varighed af symptomer som: prikkende, smerte, brændende og kløe.

struktur

  • alkohol;
  • afklaret mineralolie;
  • emulgator;
  • propylenglycol;
  • renset vand
  • Saccharose distearat;
  • Saccharose stearat.

Anvendelsesmåde

Voksne og børn over 12 år:

  • Skyl hænderne før og efter påføringen af ​​salven.
  • Ved de første tegn på herpes, prikkende anbringes salve på det berørte område. Behandling af herpes i de tidlige stadier giver de bedste resultater.
  • Gnid remediet for herpes på Abrevas læber forsigtigt, men omhyggeligt og til ende.
  • Brug Abreva 5 gange om dagen indtil fuldstændig forsvinden af ​​herpes.

Børn under 12 år:

  • Kontakt din læge om mulig brug.

Forsigtig

  • Kun til ekstern brug.
  • Brug ikke hvis du er allergisk overfor nogen af ​​de komponenter, der udgør Abrev.
  • Påfør lægemidlet til herpes Aubrev kun på det berørte område (herpes, revner i læberne).
  • Brug ikke Abre salve nær øjnene.
  • Undgå at få salven i munden.
  • Lægemidlet til herpes på Abrevas læber er kun til personlig brug. Giv ikke nogen salve til nogen. Dette kan forårsage spredning af infektion.
  • Stop brug og konsultere en læge, hvis herpes forværres eller herpes ikke hærdes inden for 10 dage.
  • Hold Abreva væk fra børn.
  • Hvis du har slugt et lægemiddel til herpes på Abrevas læber, skal du straks kontakte din læge.
  • Store Abrev ved 20 ° - 25 ° C.
  • Må ikke fryse herpesmiddel og hold det ikke under betingelser med høj luftfugtighed.

Hej

Russisk-sproglig information og bolologisk forum

Kold på læben

Moderator: DoctorEugene

Indsendt af Denis P. »Tue 16 Okt 2003 15:41

Indsendt af u0999 »Tue Oct 16, 2003 3:46 pm

Indsendt af Denis P. »Tue 16 Okt 2003 16:01

Indsendt af Denis P. »Tue 16 Okt 2003 16:03

Indlæg af Vor »Fre 17 okt 2003 5:39 am

Indlæg af Antosha »Fri 17 oktober, 2003 2:19 pm

Indsendt af LelikN »Mandag 03 november, 2003 8:49

Indsendt af Kuzya »Mon 03. november 2003 10:01

Indsendt af Zuk »ma 03 november 2003 10:38

Kold på læben

Indlæg af nov »fre 21 nov 2003 10:25 pm

Re: Kold på læben

Indlæg af Neznaika »Lør 22 nov 2003 12:53

Indsendt af Nosferatu »Sat Nov 22, 2003 5:45 am

Indlæg af chenko »Tue Nov 25, 2003 6:26 am

Indsendt af Tev »Thu 08 Apr 2004 7:39 am

Indsendt af EMT »tors 08 apr 2004 8:17

5 bedste retsmidler til herpes

Hvis du ikke går ind i medicinske detaljer om virkningen af ​​herpes på hele kroppen, så kan vi kort sagt sige: Det er meget ubehageligt. En af de problemer, som denne virus er i stand til, er et udslæt på læders røde kant. Smertefulde, lavestetiske og efterlader ar, hvis behandlingen behandles med uagtsomhed.

Hvad skal man gøre Ydmyge eller kæmpe? Selvfølgelig er det andet, især da farmaceutiske resultater letter krigen med denne allestedsnærværende virus. Og de bedste retsmidler til herpes på læberne, vi overvejer i detaljer i vores artikel.

acyclovir

Acyclovir - den bedste billige herpessalve på læberne. Omkostningerne ved et rør med en salve på 5 g er ca. 25 rubler. Analoger: Zovirax (185 rubler), Gerperaks (65 rubler).

Fordele. Den aktive bestanddel, acyclovir, er et kraftigt antiviralt middel, som trænger ind i cellen, der er berørt af herpesviruset, og bryder sekvensen i DNA-kæden og forhindrer dermed yderligere multiplikation af viruset. Da viruset ikke er i stand til at skabe sine egne "kloner" uden deltagelse af menneskeligt DNA - prognosen er tydelig: "fjenden" er besejret, retfærdighed har sejret.

Desuden er Acyclovir-salven i hjemmecentralskabet ikke kun nyttig i tilfælde af læbeblomstring - helvedesild, kyllingepok, genitalherpes: alle former for virus kan behandles med denne salve.

Ulemper. Den mest sårbare kategori af patienter - gravide og ammende kvinder - vil ikke være i stand til at udnytte Acyclovir fuldt ud, da det aktive stof frit går ind i fosteret gennem moderkagen og spor af acyclovir findes i modermælk. Det betyder, at herpes, som dukkede op på læberne under graviditeten, kræver en meget omhyggelig tilgang til behandling med dette stof: kun når man vejer risikoen for fosteret og fordelene med moderen. Pleje er lidt lettere: på tidspunktet for behandling med Acyclovir kan du skifte til kunstig fodring, og efter en uge i slutningen af ​​kurset, vende tilbage til amning.

Desuden kan peeling af områder, hvor salven blev påført, blive en ubehagelig overraskelse. Derfor anbefales brug af Acyclovir at skifte med antiseptiske cremer indeholdende fugtigheds- og regenererende stoffer.

Konklusioner. På trods af alvorlige kontraindikationer for gravide og ammende er Acyclovir et af de bedste midler til bekæmpelse af herpes. Rating: 10 point ud af ti.

Anmeldelser. "Det er meget effektivt at bekæmpe herpes på læberne, og prisen er menneskelig, men der skal tages hensyn til at fjerne resterne efter tørring af salven - ellers vil der forekomme uklare gullige pletter på læberne, hvilket ikke er meget behageligt, især på arbejdspladsen eller på et offentligt sted."

Zovirax

Omkostningerne ved et rør, der vejer 5g. er omkring 185 rubler.

Fordele. Selvom Zovirax er en analog af Acyclovir, fortjener denne fløde særlig omtale. Årsagen til dette - propylenglycol, som er en del af stoffet. Dette stof letter i høj grad kampen mod viruset, fordi takket være propylenglycol, acyclovir, det aktive stof, trænger mere effektivt ind i de celler, der er ramt af herpesvirus.

Derudover er Zovirax i modsætning til paraffinbaserede eller vaselinbaserede salver absorberet bedre i læbernes hud og efterlader ikke fedtede eller fugtige mærker på det.

Ulemper. Det samme som ved Acyclovir, med tilsætning i form af en allergi eller intolerance af propylenglycol.

Konklusioner. Effektiviteten af ​​lægemidlet til herpes - på højden. Og hvis du bruger det ifølge instruktionerne (eller endnu bedre - som lægen har ordineret), så giver du selv Zovirax en score på 10 point.

Anmeldelser. "Jeg kunne virkelig godt lide Zovirax. Sammenlignet med andre herpes salver, som jeg plejede at behandle, er dette det bedste. Det smelter ikke og blurer ikke, hvilket efterlader en karakteristisk film på læberne, hvilket er meget irriterende. På grund af lysstyrken i et lille rør varer det lang tid, er det meget økonomisk. "

Phenistil Pentsivir

Omkostningerne ved et rør indeholdende 2g. fløde er omkring 240 rubler.

Fordele. I denne creme er den aktive ingrediens penciclovir - et endnu stærkere antiviralt stof end acyclovir.

Fenistil Penzivir creme, der anvendes fra begyndelsen af ​​herpes manifestationer, kan reducere den tid, hvor viruset pryder dine læber med næsten 50%. Og hjælpestofferne indeholdt i phenystyle (vaselinolie, hvid paraffin osv.) Beskytter huden mod udtørring og forhindrer ardannelse. En sådan kompleks handling gør det muligt for os at anbefale cremen som en behandling for hyppige eller regelmæssigt tilbagevendende episoder med herpesforværring (som faktisk er udslæt på læberne).

Ulemper. Jo stærkere virkningen af ​​lægemidlet - jo mere kontraindikationer er det: et velkendt farmaceutisk aksiom. For Fenistil Pentsivir er der ikke flere forbud mod anvendelse - samme graviditet og amning, men de er væsentligt strengere: kun i de tilfælde, hvor fordelene til moderen er umådeligt større end barnets skade. Amning kræver obligatorisk konsultation med en læge, før behandlingen med dette lægemiddel påbegyndes. Nå, forbuddet mod behandling Fenistilom børn under 12 år.

Konklusioner. Hvis du efter at have undersøgt stoffets mangler, besluttede du at Fenistil Penzivir er noget som et masseødelæggelsesvåben, ikke haste til konklusioner. Dette er et af de bedste, effektive og sikre retsmidler til herpes, hvis det bruges i henhold til vejledningen. Og hvis du ignorerer brochuren, vil enhver medicin være farlig. Derfor er en klar 10 point ud af ti.

Anmeldelser. "Jeg begyndte at bruge denne creme og begyndte at bemærke, at tilbagefald af herpes forekommer meget mindre hyppigt end tidligere. Og passere sår hurtigere. Måske skyldes dette endda, at cremen blødgør læberne og forhindrer herpesboblerne i at knække, så disse områder heler hurtigere. "

panavir

Omkostningerne ved et rør med gel 30g. er omkring 800 rubler.

Fordele. Panavir vil være det bedste middel til herpes på læberne for mennesker, der samtidig lider af herpes og afersion overfor syntetiske stoffer. Denne gel indeholder et naturligt stof - vegetabilsk polysaccharid, der hæmmer virusets aktivitet, og vigtigere forbedrer vitale tegn på inficerede celler. Det betyder, at celler, der invaderes af herpesvirus, er mindre tilbøjelige til at dø voldsomt og endda erhverve evnen til at komme sig fra et virusangreb.

Ulemper. Som enhver antiviral agent penetrerer den aktive ingrediens Panavir nemt cellemembraner i vævene i menneskekroppen (ellers vil det simpelthen ikke være muligt at komme til virussen). Det er denne ejendom, der gør det muligt for polysaccharidet at komme ind i modermælk og placenta. Så er alt klart: Lakterende og gravid Panavir kan kun bruges som anvist af en læge.

Instruktionerne for lægemidlet viste, at personer med nyresygdom også ikke bør transporteres væk ved behandling af herpes med Panavir.

Konklusioner. Panavirs naturlige oprindelse er et stort plus. Men prisen er efter vores mening for høj. Derfor tildeler vi ham en rating på 9 ud af 10.

Anmeldelser. "Lægen beordrede alternerende Acyclovir og Panavir, så viruset ikke blev brugt". Faktisk begyndte herpes 2 måneder efter den næsten konstante anvendelse af disse geler at forekomme meget sjældent. "

Naturlige æteriske olier

Omkostningerne ved en 15 ml flaske varierer fra 35 til 110 rubler afhængigt af producenten.

Fordele. Flygtige stoffer, der er en del af æteriske olier, har en række nyttige kvaliteter. Antiviral - en af ​​dem. Tea tree olie, gran, fyr, citron, geranium, nellike - er et effektivt redskab til at øge hastigheden. Men vigtigere (især for personer, der lider af hyppige udslæt af herpes på læberne) er evnen af ​​æteriske olier til at forhindre tilbagefald. Virkningsmekanismen er enkel: herpes, der engang er slået ned i kroppen, har ingen steder og forsvinder aldrig. Han venter bare på, at immunsystemet bliver distraheret af forkølelse, influenza, gastritis og hvad som helst. Og først så ser herpes ud af huset og er taget til at dekorere dit ansigt med udslæt på læber eller helvedesild på maven.

Naturlige æteriske olier forbedrer kroppens naturlige forsvar og understøtter immunsystemet i tone. Derfor er de et uundværligt redskab til forebyggelse af herpes. Desuden kan de bruges på enhver måde bekvemt for dig: Forbered en emulsion (1 del af æterisk olie i 3 dele vegetabilsk olie) og gnid den ind i whisky, "indgang" i næseborene; lav indånding, anvend i aroma lampe, tilsæt til bad vand. Du må indrømme, at det er meget mere behageligt end at anvende en smagløs salve på dine læber og derefter nyde sin "hospital" smag i lang tid.

Ulemper. Nå, hvor uden dem. For det første, hvis du har en tendens til allergiske reaktioner, bør du udføre en allergitest, før du anvender olierne. Og hvis manifestationerne af allergier i dig er svære - åndenød, bronchospasme mv., Så må ideen om at helbrede med æteriske olier opgives.

Ulempen er nummer to: olier er ret effektive som profylaktiske, men i tilfælde af allerede forværrede herpes er de magtesløse.

Og de sidste: æteriske olier kan både blødgøre huden og tørre det op til pergamentens tilstand, hvilket for lækkerens følsomme hud kan betyde accelerationen af ​​indtræden af ​​den næste herpes gentagelse.

Konklusioner. Med den rigtige tilgang til valget af olie og dets anvendelse uden fanatisme (og efter at have udført allergitest på huden på indersiden af ​​underarmen), vil æteriske olier blive et af de bedste naturlige midler for at forhindre gentagelse af herpes. Men da de behandler denne betingelse, hjælper de kun betinget - de letter sygdomsforløbet som en del af kompleks terapi og sænker graden til 9 point.

Anmeldelser. "Fra tidligt efterår til forår bærer jeg hele tiden en flaske med en blanding af olier i min pung (jeg lavede det selv fra fed, te og eukalyptus), bogstaveligt hver 2-3 timer smeder jeg mine næsepassager. Jeg bemærkede, at efter at jeg begyndte at udøve en sådan metode, kan jeg kun få en kold for en sæson kun 1-2 gange sammenlignet med 7-8 gange tidligere. Herpes begyndte at forekomme ganske sjældent. "

Hvad er vigtigt at vide, når man vælger det bedste middel til herpes på læberne?

Effektiviteten af ​​lokale midler (salver, geler) til behandling af herpes er et relativ begreb. De hjælper med at klare sygdommens ydre manifestationer, men kan ikke påvirke virussens aktivitet i kroppen. Derfor er det nødvendigt at huske følgende regler:

  • hyppige gentagelser af herpes eller for stort et læsionsområde på læberne er en grund til at konsultere en læge, der vil ordinere lægemidler til intern brug, der undertrykker virusets aktivitet på systemniveau;
  • Den generelle tilstand af kroppen er det vigtigste kriterium, hvormed herpesvirus "bestemmer", om det er tid til det at vågne op. Derfor tager man vitaminer (især C-vitamin), korrektion af ernæring og livsstil, og man undgår dårlige vaner, som kan hjælpe dig med at glemme hele herpes eksistens.
  • med store udslæt på læberne under gentagelsen af ​​herpes, giver det mening at tænke på at erhverve og anvende antibakterielle salver og cremer, da der er stor risiko for sekundær infektion, når bakterier kommer ind i sårene på læberne. For korrekt valg af sådanne midler konsultere din læge.

Instruktioner til brug Afhjælpning af herpes på læberne Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling (Abreva)

Instruktioner til brug Afhjælpning af herpes på læberne Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling (Abreva).

Køb Abreva Cold SoreFever Blisterbehandling

Generelle oplysninger

Midler til hurtig indsats mod herpes og revner i læberne.

Afhjælpning af herpes på læberne. Abreva er nr. 1 middel i USA, som lindrer på kortest mulige tid fra læber og revner på læberne. Abrev reducerer signifikant helbredende effekt og varighed af symptomer som: prikkende, smerte, brændende og kløe.

struktur

  • alkohol;
  • afklaret mineralolie;
  • emulgator;
  • propylenglycol;
  • renset vand
  • Saccharose distearat;
  • Saccharose stearat.

Anvendelsesmåde

Voksne og børn over 12 år:

  • Skyl hænderne før og efter påføringen af ​​salven.
  • Ved de første tegn på herpes, prikkende anbringes salve på det berørte område. Behandling af herpes i de tidlige stadier giver de bedste resultater.
  • Gnid remediet for herpes på Abrevas læber forsigtigt, men omhyggeligt og til ende.
  • Brug Abreva 5 gange om dagen indtil fuldstændig forsvinden af ​​herpes.

Børn under 12 år:

  • Kontakt din læge om mulig brug.

Forsigtig

  • Kun til ekstern brug.
  • Brug ikke hvis du er allergisk overfor nogen af ​​de komponenter, der udgør Abrev.
  • Påfør lægemidlet til herpes Aubrev kun på det berørte område (herpes, revner i læberne).
  • Brug ikke Abre salve nær øjnene.
  • Undgå at få salven i munden.
  • Lægemidlet til herpes på Abrevas læber er kun til personlig brug. Giv ikke nogen salve til nogen. Dette kan forårsage spredning af infektion.
  • Stop brug og konsultere en læge, hvis herpes forværres eller herpes ikke hærdes inden for 10 dage.
  • Hold Abreva væk fra børn.
  • Hvis du har slugt et lægemiddel til herpes på Abrevas læber, skal du straks kontakte din læge.
  • Store Abrev ved 20 ° - 25 ° C.
  • Må ikke fryse herpesmiddel og hold det ikke under betingelser med høj luftfugtighed.

Herpes /

herpes behandling

Herpes er en sygdom forårsaget af en virus, der bærer over halvfems procent af verdens befolkning. Jeg lærte dette under graviditet, da jeg testede for antistoffer mod denne virus. Jeg var meget overrasket over, at jeg har dem. Lægen sagde det var godt. Meget værre, hvis de ikke var og under graviditeten, var der en infektion.

For hele mit liv havde jeg to tilbagefald med udslæt på "Cold" læber. Og siden jeg følger mit helbred ganske tæt efter det andet angreb, gik jeg til en hudlæge.

Det viser sig, at udslæt på læberne forekommer på et tidspunkt, hvor kroppen ikke er stærkt immun, og faktorer, der bidrager til aktiveringen af ​​viruset i kroppen på ansigtet: stress, hypotermi, øget fysisk anstrengelse osv. Jeg havde kun udslæt efter stress på arbejdspladsen.

Men der er der en måde at undgå udslæt på læberne!

For at kroppen skal springe ind i et stadium af stabil remission er et enkelt kursus af acyclovir tilstrækkeligt.

Jeg tog fire piller om dagen hver otte timer i ti dage. Hvis vi overvejer at tyve piller koster omkring tyve rubler, så ved aritmetiske beregninger kommer vi til den konklusion, at i 40 rubler kan du ryste herpes, og din krop kan hvile og fravær af læsioner i fire til otte (.) År.

Jeg anbefaler stærkt til alle, der lider af en "kold på læberne."

Det eneste, jeg vil gerne gøre opmærksom på, er at Acyclovir skal tages ikke bare minut til minut, men andet til anden hver otte timer på tom mave.

Hvordan hurtigt slippe af med herpes?

# 1 Gitta

reklame

# 2 Paulina-mamma

  • 483 meddelelser
  • Alder: 39
    • Land: Rusland
    • Moskva by

    # 3 allisa

  • 111 stillinger
  • Alder: 43
    • Land: Ukraine
    • Kharkov by

    # 4 Juliana82

    Jeg så lyset i vinduet

  • 8 stillinger
  • Alder: 36
    • Land: Rusland
    • By Murmansk region.

    # 5 Busya //

    Jeg så lyset i vinduet

  • 2 indlæg
  • Alder: 33
    • Land: Ukraine
    • Poltava by

    Effektive midler og præparater til herpes.

    Kammerater! Du må ikke behandle HERPES med kemiker, når du er på hånden.

    I øjeblikket er herpes den mest almindelige virussygdom, hvilke bærere er 95 procent af befolkningen på vores planet. På trods af at infektionen ikke kan fjernes fuldstændigt fra kroppen, kan velvalgte behandling på kort tid eliminere de kliniske manifestationer af sygdommen og opnå stabil og langvarig remission.

    Herpes - dødelig sygdom!

    Det er længe blevet fastslået, at HERPES kun er en organismekold. Som nyere studier har vist, kan HERPES føre til alvorlige komplikationer. Hovedlægen fortæller dig, hvad du skal frygte.

    I denne artikel vil vi tale om, hvilke midler til herpes der er mest effektive i kampen mod sygdommen.

    Hvilke lægemidler til bekæmpelse af herpes eksisterer?

    Konventionelt kan alle antivirale midler til herpes opdeles i flere grupper afhængigt af den vigtigste aktive ingrediens.

    Således får vi følgende klassificering:

    • baseret på acyclovir og derivater. De mest kendte repræsentanter er: Acyclovir, Vivoraks, Zovirax. Tilgængelig i form af salve og piller;
    • baseret på valacyclovir. De mest almindelige lægemidler: Valaciclovir, Valtrex, Virdel. Narkotika er tilgængelige i pilleform. En særlig funktion er den effektive effekt på virusstammer, for hvilke lægemidler baseret på acyclovir er magtesløse;
    • famciclovir baseret. Forberedelser: Famciclovir Famvir. Den mest effektive og samtidig dyre gruppe af stoffer. Copes med alle virusstammer, men har mange bivirkninger;
    • baseret på vegetabilske råvarer. Den mest berømte betyder: Panavir-gel, Alpizarin, Mirtopleks, Helepin. De har en giftfri virkning på kroppen, som gør det muligt for dem at blive brugt til behandling af gravide kvinder og børn;
    • baseret på andre komponenter. Viferon (baseret på interferon), Abreva (baseret på preconazol) og Viru Merz (baseret på thromantadin).
    til indhold ↑

    Hvad er de mest effektive midler til herpes?

    Herpes er en farlig sygdom, der kan føre til døden, hvis den ikke behandles. Revolutionen i hans behandling blev opnået med et middel, der er.

    Som det fremgår af praksis, er det nødvendigt at vælge et middel til behandling af herpes, idet der tages hensyn til en række faktorer, herunder sygdommens art og stadium samt egen evne.

    Folk, der konfronteres med den kliniske manifestation af viruset foretrækker topiske præparater, der er angivet nedenfor.

    acyclovir

    Acyclovir anses for at være den bedste billige herpes salve på læberne. Den anslåede pris for produktet er ca. 25 rubler til et rør med 5 gram salve. Analogværktøjer er noget dyrere: Gerperax - omkring 65 rubler og Zovirax - omkring 185 rubler.

    Den aktive bestanddel af dette lægemiddel trænger ind i den berørte celle og ødelægger sekvensen af ​​DNA-kæden og forhindrer således proliferationen af ​​abnormale celler. På grund af det faktum, at viruset ikke er i stand til at genskabe sine egne celler uden deltagelse af humant DNA, falder sygdommen ret hurtigt.

    Acyclovir er egnet til en vellykket behandling af ikke kun herpes på læberne, men også helvedesild, vandkopper og genital herpes.

    En væsentlig ulempe ved dette værktøj er umuligheden af ​​uhindret brug af stoffet af gravide og ammende kvinder - det aktive stof kommer ind i fosteret gennem moderkagen og modermælken, hvorfor ikke alle kvinder kan bruge acyclovir.

    En anden karakteristisk ulempe ved salven er skrælning af de behandlede områder. Som følge heraf anbefaler lægerne at skifte dette middel med antiseptiske og fugtgivende cremer.

    Zovirax

    Omkostningerne ved et standardrør med 5 gram salve koster omkring 185 rubler. På trods af at værktøjet er en analog af Acyclovir, er dens funktion propylenglycol i sammensætningen, som bidrager til penetrationen af ​​det aktive stof i de celler, der er ramt af viruset.

    Derudover absorberer Zovirax i modsætning til vaselin eller paraffinbaserede produkter hurtigere ind i huden og efterlader ingen karakteristiske våde eller fedtede mærker på den.

    Ulemperne ved Zovirax er de samme som for den billigere modstykke - Acyclovir. Imidlertid er allergiske reaktioner eller fuldstændig intolerance over for propylenglycol også almindelige, hvilket gør det utilgængeligt for nogle patienter.

    Phenistil Pentsivir

    Fenistil Pentsivir er betydeligt dyrere end de tidligere beskrevne midler - du bliver nødt til at betale omkring 240 rubler til et rør med to gram salve.

    Den ubestridelige fordel ved værktøjet er penciclovir - et mere effektivt værktøj end dets "kollega" - acyclovir.

    Med rettidig brug kan Fenistil Pentsivir halvere sygdomsforløbet, og hjælpekomponenterne i sammensætningen beskytter de beskadigede områder mod overdrypning og forhindrer dannelse af ar.

    Samtidig har stoffet en række kontraindikationer, hvilket betyder, at brugen af ​​produktet af gravide, lakterende kvinder og børn under 12 år i de fleste tilfælde ikke er tilladt.

    panavir

    En 30 gram tuba med Panavir salve koster omkring 800 rubler.

    På trods af den relativt høje pris anses værktøjet for det bedste stof til mennesker, der lider af herpes og afvisningen af ​​syntetiske stoffer. Panavir plante polysaccharid hæmmer virusets aktivitet og forbedrer signifikant de vitale tegn på de berørte celler.

    Kontraindikationer af stoffet forbyder brugen af ​​værktøjet til ammende og gravide kvinder uden en passende recept. Derudover bør patienter med nyresygdom være særlig forsigtige med at bruge Panavir.

    Øvelse viser, at med den mest almindelige manifestation af herpes - den såkaldte "kolde" på læben - forsøger folk at undgå brug af piller. Læger siger dog, at den mest vellykkede behandling af herpes vil være med en kombination af lokal terapi med passende piller.

    Derudover er en vigtig del af antiherpes behandling at styrke immunforsvaret, hvorfor læger ofte foreskriver vitaminkomplekser og immunomodulatorer, såsom:

    Sådan fjerner du herpes i en ved hjælp af midler - video

    Hvad er et folkemedicin til herpes mest effektive?

    Læge: Har du herpes? For at helbrede ham skal du bruge det hver dag.

    Som praksis viser, er folkemekanismer kun effektive i de tidlige stadier af sygdommen, og i tilfælde af forværring af sygdommen vil det ikke være muligt at undvære lægemiddelbehandling.

    Den mest effektive måde at slippe af med herpes derhjemme er brugen af ​​æteriske olier. Omkostningerne ved en standardflaske på 15 ml kan variere fra 35 til 110 rubler afhængigt af producenten.

    Den største fordel ved denne metode til at slippe af med symptomer på herpes er den antivirale virkning af æteriske olier. Derudover har patienterne en mere stabil remission. Dette skyldes evnen af ​​æteriske olier til at styrke kroppens naturlige forsvar og opretholde en persons immunsystem i god form.

    Det mest effektive middel er olier:

    Samtidig kan brugen af ​​æterisk olie forårsage en allergisk reaktion, hvorfor det skal bruges meget omhyggeligt, ligesom denne slags midler. Det skal også bemærkes, at æteriske olier er mest effektive som en forebyggende foranstaltning mod herpes, og i det forværrede stadium af sygdommen er de praktisk talt magtesløse.

    Behandling af herpes retsmidler - video

    Hertil kommer, at hvis overdreven brug af æterisk olie kan være meget tør hud, hvilket kan føre til tilgangen af ​​den næste tilbagevenden af ​​sygdommen.

    Der er også positive anmeldelser om:

    • tandpasta (tørrer og desinficerer det berørte område);
    • Golden Star balsam (succesfuldt at stoppe sygdommens første tegn);
    • propolis tinktur (har antimikrobielle og toniske virkninger).
    Tandpasta er et billigt og effektivt herpesmiddel til herpes.

    Det er således nødvendigt at forstå, at kun den korrekte diagnose af en specialist og rettidig behandling med succes kan stoppe sygdommen i sine tidlige stadier. I tilfælde af udviklingen af ​​vesikler vil alle andre symptomer på herpes ikke undgås.

    Herpes skal behandles ved de første symptomer for at forhindre yderligere komplikationer, som kan føre til alvorlige komplikationer. For fuldstændigt at slippe af med herpes er det nødvendigt at styrke immunforsvaret efter lægerådgivning.