Supressiv terapi med acyclovir til genital herpes anmeldelser

Forebyggelse

Ikke testet, siger alle. at det er nødvendigt at øge immuniteten og alt, hvad det er ubrugeligt at kontrollere en mand, siger de, hvis jeg har en god immunitet, vil herpes på fosteret ikke blive påvirket. Det ved jeg heller ikke nok, er det nødvendigt i Influenza Research Institute, og din læge behandler dig?

Så måske spermier, der allerede er inficeret, kommer ind i en sund krop (med fremragende immunitet) moms. Og fra dem viser den smittede frugt. På en eller anden måde tror jeg det.

Og min læge behandlede mig. Forbedret immunitet fjernede viruset fra udstødninger.
Men udslæt forekommer alligevel. Og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med det. Hun sagde ikke at være opmærksom. Men jeg forstår ikke - hvorfor? Jeg planlægger B og ved ikke hvordan jeg skal være

Læge Kolyada E.V. Jeg hjælpe?

Sandsynligvis. Når testene er gode.

interferonstatus, AFA af lupus type, ASA, blod for herpesantistoffer, cytomegalovirus, toxoplasmose, rubella (TORCH) i klasse M og G
Dernæst drikker et kursus immunmodulerende terapi.

et sted var det det samme. sådan noget.
Kun i analysen af ​​interferonstatus (det forekommer) var der ikke noget klart

Så måske spermier, der allerede er inficeret, kommer ind i en sund krop (med fremragende immunitet) moms. Og fra dem viser den smittede frugt. På en eller anden måde tror jeg det.

Og min læge behandlede mig. Forbedret immunitet fjernede viruset fra udstødninger.
Men udslæt forekommer alligevel. Og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre med det. Hun sagde ikke at være opmærksom. Men jeg forstår ikke - hvorfor? Jeg planlægger B og ved ikke hvordan jeg skal være

Sandsynligvis. Når testene er gode.

også noget lignende.

Jeg var meget bange her om behandlingen, jeg har herpes (genital) udhældning i ganske lang tid, jeg har aldrig givet test for det og helbredte det ikke rigtigt, men barnet var allerede 2 år og 8 måneder gammel, graviditeten var ikke let og under graviditeten var det ude, jeg kan at vi blev plaget af en forfærdelig dysbakteriose, allergi, urinvejsinfektion, laktose mangel, nu er fødevareallergier og laktosmangel forstyrret af alt dette (ko mælk fordøjes), måske er dette en konsekvens af gerpis?

Behandling af kønsherpes

Jeg vidste aldrig et sådant problem, og den første følte ubehag hos sin mand - jeg syntes ikke at have nogen symptomer. Men jeg gik til gynækologen, analysen viste herpes. Noget skræmmende, de siger konsekvenserne kan være dårlige, og det er ikke helt klart, hvor det kommer fra. Allerede mistanker af hendes mand alle slags (og han sandsynligvis på mig). Og så er det ikke langt fra en skilsmisse. Men i hvert fald er det nødvendigt at blive behandlet, lægen foreskrev stearinlys Genferon, siger infektionen vil dræbe og immuniteten vil stige, men er det ikke nok? Måske skal der også tages noget, jeg ved ikke engang, måske vil nogen rådgive, hvordan man skal være? eller til en anden læge skal gå?

Interaktion med andre lægemidler
GENFERON® er mest effektivt i kombination med stoffer (herunder antibiotika og andre antimikrobielle midler), der anvendes til behandling af urogenitale sygdomme. Det anbefales at bruge vitaminer E og C samtidigt, hvilket øger effekten af ​​interferon. Ikke-narkotiske analgetika og anticholinesterase lægemidler øger virkningen af ​​anæstesin. Anæstesin reducerer den antibakterielle aktivitet af sulfonamider.
http://www.diolla.ru/catalog/pharmacy/preparates/immune/p_100886


lægen foreskrev stearinlys genferon, siger infektionen vil dræbe og immuniteten vil stige


Lyt til lægen. Og så pass igen analysen efter behandling. Løs problemer som de kommer. Held og lykke! Beskeden blev ændret af brugeren den 06-05-2010 kl. 09:14


Genferon kan så vidt jeg ved, udpeges sammen med acyclovir. Der er ikke noget frygteligt i det, men selv om det er alt, vil alt være fint.


Uh-huh. Genferon generelt synes at være kombineret med flere stoffer :) Bare en person har brug for en omfattende behandling. Alle pralno-pralno))
Sådan har en kæreste behandlet HPV for seks måneder siden, i starten syntes det ikke at være noget, biopsierne var negative, da hun gik forbi PCR - de bekræftede sygdommen. En anden form for immunmodulerende terapi. Det blev behandlet for visse.

Heatlink Jeg læser her, at Viferon kan føre til hyperstimulering af immunitet, hvilket også er meget dårligt.


Jeg læser her, at Viferon kan føre til hyperstimulering af immunitet.


hvis det anvendes i doseringsdoser

Genital herpes er forårsaget af herpes simplex virus i 80% af den anden type og i 20% af den første type, som sker på vores læber. Du kan blive smittet under samleje (jeg vil ikke liste indstillingerne). Andre infektionsmetoder er usandsynlige. Inkubationsperioden på 1-26 dage (normalt 2-10). Diagnosen er lavet på det kliniske billede, testen med læsioner, blodprøve for antistoffer mod HSV. Selvom du ikke har udslæt på dette tidspunkt, skal du altid advare din NY-partner om din sygdom og køn kun i kondom, fordi infektion er mulig, selv i tilfælde af udslæt. Kontakt Institut for Dermatologi og Immunologi (Undskyld, jeg kan ikke huske, hvordan det nu er korrekt kaldt) på Shcherbakov, det ser ud til at være Hus 8. Der er en særlig afdeling der. Herpes virus er ingen joke!

Anmeldelse: Antivirale tabletter Belmedpreparaty Acyclovir - Et godt lægemiddel til genital herpes

Advarsel! Inden du bruger medicin, konsultere en specialist!

Fordele:
Kvaliteten af ​​det praktiske behandlingsregime blokerer effektivt virussen af ​​genital herpes (Zoster).

ulemper:
Der er bivirkninger.

God dag til alle!
I denne anmeldelse vil jeg skrive om, hvordan jeg behandlede min genital herpes. Det hele begyndte med et simpelt udslæt på ansigtet, nemlig på læber og hage. Jeg savnede acyclovir salven og syntes at være midlertidig træk. Men efter 2 uger begyndte problemerne igen, kun for kvinder. Jeg husker før sygdommens forværring, jeg var meget kold ved busstoppestedet for offentlig transport. Og her er resultatet.
Jeg begyndte at få en klar, flydende udledning med blod og en brændende fornemmelse indeni. Jeg gik til gynækologen bestået alle testene. Som et resultat blev genital herpes fundet i det akutte stadium. Det vil sige, at herpesviruset er reproduceret på livmoderhalsens slimhinde. Hvorfor han donerede blod der, det er et mysterium. Kan pemerzla, og måske partneren præsenteret. Under alle omstændigheder havde jeg dyr behandling. Drik piller inde og sætte lys.
Blandt lysene blev jeg tildelt Laferobion til 1.000.000 enheder. Og piller har skrevet ud Aciclovir. I en så kompleks behandling bør herpesviruset være stoppet.
I løbet af dagen tog jeg Acyclovir tabletter 3 gange (om morgenen, til frokost og om aftenen 200 mg). Hun lagde stearinlys med laferobion til natten. I denne tilstand blev jeg behandlet i 10 dage.
Nu om de fordelagtige egenskaber ved acyclovir tabletter.
Acyclovir kommer ind i herpesviruscellerne og ødelægger dem indefra. Han bryder kæden af ​​DNA-vira, og de kan ikke formere sig yderligere. Det betyder, at alle smertefulde symptomer stopper, og kroppen genoptages midlertidigt.
Hvorfor midlertidigt? Fordi hver person har herpesceller, men de sover. Hvis en person er meget kold, eller lever under konstant stress, så gør en sådan virus sig selv. Også denne virus er meget ofte seksuelt overført. Der er mange muligheder.
Men hvis de sædvanlige herpes på læberne behandles ved simpel anvendelse af salve, kræver kønsorganerne nøje overvågning. Jeg blev behandlet i lang tid og tog antivirale lægemidler, og kun få år senere blev jeg af med denne lidelse.
Nu holder jeg mine fødder varme, jeg drikker en beroligende og jeg er meget seriøs om at vælge en partner.
Prisen på lægemidlet er 50 Hryvnia eller 200 rubler til 20 tabletter på 200 mg. Producent Indien.
Lægemidlet har en række bivirkninger og kontraindikationer. Blandt bivirkningerne har jeg observeret døsighed og svimmelhed.
Derefter reducerede jeg doseringen, og symptomerne forsvandt.
Jeg er tilfreds med kvaliteten af ​​stoffet og kan sikkert anbefale folk med lignende problemer.


Helhedsindtryk Godt stof til genital herpes

Acyclovir til genital herpes anmeldelser

Fader lærer søn:
- Hvis du nogensinde ligger på en pige, vil du bemærke, at hendes øjne skinner feberligt, hendes læber er våde, og hendes bryster er varme, fald straks fra hende og løbe. Dette er malaria!

Forsinket behandling af STD'er bidrager til forekomsten af ​​comorbiditeter.

Kommunikation uden konsekvenser.

Hvordan jeg lærte om min sygdom.

Archive of STDs

Hvordan behandlede jeg genital herpes

Min unge mand, i begyndelsen af ​​vores forhold, advarede mig om, at han led af kønsherpes. Oplysningerne er ikke behagelige - hvad kan vi sige. Men mine følelser var stærkere, og jeg fortsatte med at opbygge et forhold med denne person, især da han ifølge ham kan leve med genital herpes, og hvis de behandles korrekt, vil forværringsfaserne (tilbagefald) være meget sjældne, og de kan måske ikke vises overhovedet. Under det første samleje (på trods af at de var alle beskyttede), indrømmer jeg ærligt, at jeg var meget bange for at fange denne infektion. Men der var måneder, og alt var fint - ingen manifestationer af genital herpes, hverken han eller jeg Med tiden slappede jeg af, begyndte at stole på fyren endnu mere, og fra beskyttet sex skiftede vi til brug af hormonelle præventionsmidler. Og alt var vidunderligt, indtil jeg blev syg med en kold hoste, løbende næse, temperatur 38. En uge kom til min sans, og et par dage senere begyndte jeg at blive utilpas igen - feber, utilpashed, muskelsmerter kom igen. Først troede jeg, at jeg ikke gjorde en forkølelse, men en dag senere, da jeg fandt forstørrede lymfeknuder i inguinalområdet, samt små bobler med væske inde, der syntes at være ked af detaljerne, begyndte jeg at lyde alarmen i skeden.

Normalt er mine vigtigste behandlende læge i sådanne situationer internettet - jeg læser snesevis af fora afsat til forskellige sygdomme i kønsorganerne, og nogle få timer senere diagnosticerede jeg mig selv med "genital herpes". Det eneste der gjorde mig glad i denne situation er, at det ikke er nemt at behandle ham, dømme efter de beskrivelser, jeg fandt på nettet. Nok til at forbedre immunsystemet ved at drikke eller punkterede immunmodulatorer samt at tage antivirale lægemidler, da genital herpes er forårsaget af herpes simplex-virus.

Samme dag løb jeg til apoteket, købte acyclovir, amixin, cycloferon, panavir, og begyndte at tage alt sammen. Men. Hvis jeg gjorde alt efter mit sind, så læste jeg i det mindste også instruktionerne. Generelt gav min selvmedicin ikke nogen synlige resultater, og efter fire dage, på trods af modviljen, gik jeg stadig til lægen på bopælsstedet. Lægen overbeviste mig om, at jeg gjorde det rigtige ved at kontakte hende, fordi en forkert valgt behandling af kønsherpes fører til hyppige tilbagefald, hvilket igen kan medføre alvorlige komplikationer for indtrængningen af ​​herpesviruset i hjernen og skade på alle organer og systemer, udvikle livmoderhalskræft. Efter disse ord blev det skræmmende. Endnu en gang fordømte jeg mentalt helbredende mentalt. Desuden viste lægen, på trods af min frygt, at være en behagelig kvinde, og efter at have modtaget testresultaterne (desværre blev diagnosen bekræftet) blev jeg beordret at tage famciclovir 250 mg 3 gange om dagen i syv dage. I betragtning af det faktum, at jeg allerede havde købt cycloferon, justerede lægen dosen og skrev ned behandlingsregimen med dette lægemiddel: Tag 3 tabletter i 1, 2, 4, 6, 8, 11, 14, 17, 20 og 23 dage. Ikke en meget bekvem ordning, men som lægen er sikker på, skal den være fuld aftryk på en sådan måde, at det maksimale resultat opnås.

Som et resultat, glemte jeg en måned senere genital herpes. Det er naturligvis en skam, at de endnu ikke har opfundet et lægemiddel for at slippe af med denne sygdom helt, men i hvert fald har de frelst mig fra dets manifestationer, som jeg uendelig taknemmelig for min læge har.

Du kan efterlade en kommentar nedenfor eller fortælle os din sygehistorie.

Marina, 09/03/2012 08:13:16
Nå godt! Du er stadig i dit repertoire. Tak lægen, og ligner råd fra en analfabeter til en anden. Bag rammen er der mange subtiliteter og fraværet af en individuel vurdering af hver enkelt persons situation. Og den utilsigtede brug af potente lægemidler kan føre til en blindgyde og reducere lægens arsenal for at løse dine problemer.

Julia, 31-03-2013 19:41:00
Noget mærkeligt er skrevet.
Sådan var det med mig: Første gang var genital herpes manifestationer bare forfærdelige, jeg troede, at jeg ville dø eller blive skør. Alt var kompliceret af, at ugen ikke kunne foretage en diagnose, de tænkte på noget. I sidste ende var det over alt, at udslætet alle briste, gennemblødt dem var forfærdeligt meget. Og da de ikke kunne diagnosticere og behandlede dem med almindelig strålende grøn. og alt gik! intet så. MEN det er bare. manifestationer af infektion, som er i kroppen. Efter det har jeg tilbagefald 2-3 gange om året. De er meget lettere at bære, i modsætning til første gang. Behandlingen er enkel: acyclovir tabletter: 5 dage, 5 stykker om dagen + strålende grønt (generelt en ting !! fra alt) går alt væk.
Den eneste bekymring er, at der er tilbagefald. og under dem, fra de første tegn (zhzhutky kløe), før udseendet af bobler og deres rive, bogstaveligt forbi timer.
Om AMIXIN. Såg ham på tidspunktet for ARVI's indtræden, og samtidig begyndte genital nerpa også. så det kan være.

Nata, 12/08/2013 03:00:15
Jeg har tilbagefald en gang om måneden, normalt 1 sår. Hjælper Acyclovir salve. Hvis du begynder at bruge de første symptomer, går alt i 3-4 dage, og der vises ikke bobler.

Carolina 03/02/2014 23:25:07
Piger og drenge, du skal være mere forsigtig med partnere og beskyttelse. Derefter reduceres risikoen for at trække over alt skidt. Jeg har aldrig haft dette ømme (kun på læberne, men dette er et hyppigt fænomen, der er forbundet med en forkølelse), min ven havde. Men jeg har en, ikke særlig opmærksom på alt. Og et par gange klagede over udseendet af genital herpes. Venereologen foreskrev behandling i form af at tage acyclovir og smøre med herpferon. For ugen genvundet. Men det også, fløjte, efter 3 måneder klager igen. Mine argumenter om opmærksomhed og forståelighed er fnise))) Så det snickers :)

Oleg, 02/08/2014 04:36:01
Her er jeg i denne cirkel efter at have skiftet portners. der er et par spørgsmål
1) forstår jeg korrekt Nu hvis jeg skifter min partner, bliver hun også smittet (uanset om der er tilbagefald eller ej) har jeg ret?
2) Hvordan man bor med denne herpis i konstant forventning, når han kommer ud? (Immunitet er fremragende, men 1-2 gange i 2-3 måneder. Det gør sig selv følt)

Masha, 02/23/2014 17:36:26
Jeg blev konfronteret med problemet med genital herpes, da min "elskede" kom fra en forretningsrejse og belønnede mig med denne filth. At sige, at jeg var ond, er at sige ingenting. Det er godt, at jeg har en velkendt gynækolog, der reddede mig fra denne infektion ved at ordinere GERPFERON salve til mig, hun er meget bedøvet, da lidokain kommer ud af hendes sammensætning, lindrer kløe, brændende rødme. Resultatet var tilfreds.

Kristina, 13-03-2014 15:24:49
Og jeg gik på ferie, på arbejdspladsen en blokering, flere problemer med kvinders sundhed begyndte, spændingen kunne være en spøgelse, noget kløende, brændende. Hun løb til lægen, før hun bestod testene og næsten svimlede - det viste sig at jeg havde genital herpes. Den aktive periode begyndte, sårene kom ud, et mareridt, selvom ferien blev aflyst. Jeg har et spørgsmål til en læge - Hvordan kan man hurtigt slippe af med sår? Han foreskrev mig fløde Devirs, takk Gud, hjalp hurtigt helbredelsen af ​​sår, lettet kløen. Nu er alt godt, håber jeg. måske vil det ikke ske igen, og hvis det gør, så ved jeg allerede hvad jeg skal gøre, straks bruge devirs. På min egen kan jeg nu rådgive.

Seryoga, 04/06/2014 11:56:46
G. er ikke forkølet 80% af menneskeheden er smittet. G. G er uhelbredelig. GG er en sygdom i nerveceller.Den kan gemme sig uden manifestationer i mere end 10 år. En favorit tid at gå ud med en sang er stress osv. Du kan kun blive smittet, hvis der er et tilbagefald.

Catherine, 04/12/2014 12:24:05
Herpes er smitsom selv når der ikke er nogen synlige tegn. I de fleste mennesker er det asymptomatisk, især hos mænd. Hos kvinder kan den gemme sig inde i vagina og er usynlig ovenfra. 2 uger før tilbagefald og 2 efter infektion. Jeg blev smittet af en partner, han havde ingen tegn på nogen. Jeg har været syg i 4 år, tilbagefald hver anden uge. Efter 2 år bliver de mindre udtalte, uden bobler allerede, men der er smertefulde fornemmelser og trøst. For ikke at inficere en partner - stearinlys EROTEX - antikonception og antibakteriel. Til behandling under tilbagefald - ACYCLOVIR salve og tabletter, den billigste måde, hæld varmt vand (over 55 grader) over de berørte områder. Til forebyggelse af gentagelse - isoprinosin, proteflazid, immunoplus, vitaminer, sport, sund mad, hærdning, overkøl ikke ryggen (virussen lever i rygmarven). Det anslås, at 90% af befolkningen bærer type 1-virus, som dukker op på læberne. 40-60% i alderen 40 er smittet med type 2 virus - genital herpes. Men den første type med oralsex kan blive til genital.

Vitaliy, 05/09/2014 09:08:17
Jeg tænker på omskæring, fordi alle læsioner er kun på forhuden, tilbagefald 1 om måneden, hver anden uge, drak jeg to måneders overførsel af ligemændene plus, men det skal være mindst 8 måneder for ham at begynde at bryde DNA-kæden af ​​viruset, og dette 43 Tusindvis af rubler, og fra din yndlings acyclovir i kroppen fremstår resistent stamme af herperovirus.

Vitaliy, 05/09/2014 09:14:01
Efter overførslen var ikke så forfærdelig, skiftede jeg til en lille rødme, med grimme bobler, åh, at bruge på drikke ba i endnu et halvt år, og jeg tror, ​​at Khan ville være kommet til ham.

Helen, 14-05-2014 18:48:09
Så jeg var blandt de heldige smittede med genital herpes. Vendte sig til ARC, bestod testene, diagnosen blev bekræftet. Gynækologen råde mig til at tage en meget simpel behandling, drikke cycloferon tabletter og lave lotioner på de ramte områder med den sædvanlige sodavand. (En teskefuld soda skal fortyndes med et glas vand, våd det og påføres). prishchiki dag gået.

Anna 06-06-2014 12:53:09
Opdaget et kønsorgan. For 2,5 uger siden følte herpes ikke fysisk ubehag, hærdede ydre tegn. Jeg er ikke sikker, men det virker igen, han klatrer ud. Umiddelbart vendte sig til en immunolog - venter på testresultaterne. Sindssygt hård moral, kan ikke forestille sig, hvordan man fortsætter med at opbygge det personlige liv. Jeg håber virkelig, at ved at hæve min immunitet kan jeg slukke for virusen så meget som muligt, slappe af og leve fredeligt. Nu handler alle tanker om dette. Jeg ønsker dig alt godt helbred!

Alena, 19-06-2014 18:07:38
Jeg vil ikke leve.

Ekaterina, 06/25/2014 13:52:26
Jeg havde tilbagefald hver måned i 5 år. Alle behandlinger foreskrevet i herpescentret gav ikke et stabilt resultat. Kun ozon blev indgivet intravenøst. 2 års stabil remission. Der vil være spørgsmål skrive alt, hvad jeg vil fortælle
keren888 @ yandex.ru

Marusha, 06/28/2014 19:27:19
Catherine, ozon bullshit, bestået.
Anna, tænk ikke på de dårlige, tænk på det gode. Må ikke overkøles eller solbade. Følg kosten, fjern alkoholholdige drikkevarer. Under tilbageslag udelukkes nødder, slik, kaffe, forøgelse af calciumholdige produkter. Jeg har lider af denne infektion i 10 år. Nu er jeg på hospitalet for behandling, jeg håber, at de vil hjælpe.
Elena, desværre har vi læger, der virkelig ville beskæftige sig med behandling af immunitet, og ikke herpes (fordi herpes gentager sig på nedsat immunitet, og ikke immunitet falder på grund af det faktum, at herpes forekommer) næsten nej. Og i regionerne eksisterer de simpelthen ikke. Og det faktum, at de tildeler os, er alt ondt. kig efter årsagen til nedsættelse af immuniteten, noget i din krop er ikke i orden, og dermed tilbagefald. Den ondes rod er inde.

Marusha, 06/28/2014 19:32:03
Åh dig, elah-burns, som shuddered. Der er telefonnumre fra Institut for Immunologi på Kashirka 24, der er infa på internettet. De inviterer folk med HSV til en gentagelsesrate på 10-12 pr. År. Programmet er gratis. Institut for Stat. Gud forbyder at nogen vil hjælpe.

Ike, 08/26/2014 00:26:07
Selv levende er ikke en jagt, når GG

gaopri 09/11/2014 05:16:03
Jeg finder ikke et sted for mig selv.. herpis vylazet konstant.. Jeg smør med strålende grønt, jeg så kursen af ​​izoprinozin.. alt for intet formål Jeg ønsker ikke engang at leve.. og foruden... vorterne kom ud.

Marina, 10/03/2014 19:26:03
Fortæl mig hvad er den længste periode fra tilbagefald til tilbagefald? Jeg har 2 tilbagefald i 5 måneder, jeg vil lære hvordan fra andre.

Nikolai, 10/10/2014 05:57:53
Gene. Herpes i næsten et år. Tilbagefald er meget hyppige, ophold fra en uge til to, derefter 3-5 dage med vejrtrækning og en ny. Jeg forsøgte en masse ting, som lægen foreskrev og udpegede ikke. Med hvert tilbagefald begynder jeg at falde i en mere alvorlig depression. Det uundgåelige udsigten til ensomhed presser. Jeg kan ikke se fremtiden. Jeg tænker ikke engang piger. Jeg ønsker ikke at inficere nogen. Spis konstant, prik, smør medicin allerede ozachetelo! Føles som en spedalarm. Begynd at deltage i selvmordstanker.

Fiona, 10/21/2014 20:56:10
Jeg sympatiserer med alle dem, der lider under dette forum, som ikke kan klare denne infektion. Genital herpes er ikke kun fysisk mel, men også psykologisk og mentalt. Da jeg havde det ondt, tænkte jeg på det hele dagen. Behandles alle anført her. Kunne ikke distraheres af noget. Min unge mand var meget støttende. Der var lang afholdenhed. Han behandlede dette med forståelse og medfølelse. En masse stoffer måtte prøve, lang effekt gav ikke noget. Fundet Balsam of Rome. Anmeldelser syntes at være positive, der var ikke noget at tabe. Jeg begyndte at anvende denne balsam og var overbevist om dens effektivitet. Det viser sig, at gentagelse kan undgås, hvis den anvendes ved de første symptomer på et muligt udslæt.
Det er umuligt at helbrede herpes for evigt, men for at kontrollere dets udseende er ægte. Jeg gik igennem det selv og råbte andre til at prøve det.

Fred, 03/11/2014 08:34:11
Jeg er 24, min kæreste smittede mig. Jeg ved ikke, hvordan man skal leve videre. Du fører til rshm og aktiverer HIV, det hjælper virkelig nogen?

Kærlighed, 11/28/2014 3:57:00
Der er ikke noget forfærdeligt og dødeligt i ham! Min ven havde også flere år, hun reddede Infagel! Nok til at drikke hele kurset og ikke glemme forebyggelse !! Jeg bruger denne gel til herpes på læberne og til forebyggelse af forkølelse. Jeg råder dig til at prøve. ordet på internettet er nok positive anmeldelser af forskellige typer af herpes.

Victoria, 11/28/2014 18:39:22
GG Jeg har været syg i 10 år, når først 1 gang om året er ondt, så 2 gange - det er acceptabelt, nu hver måned og nogle gange 2 gange om måneden. dette er ikke liv, men plage, der er ikke noget normalt sexliv med en mand. Neovir blev behandlet på en sådan måde ifølge ordningen som i instruktionerne og valtrex på 1 fane. Hver dag i tre måneder (expensivt) var der ingen tilbagefald i 9 måneder, så de dukkede op igen, gentagede behandling hjalp ikke. Derefter lægen ordineret i / i injektioner Panavir (urteberedning) tilbagefald var ikke et år, det andet kursus hjalp ikke, jeg lider, jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Tala 45 12 2014, 04/12/2014 19:21:22
Kan familien, der bor hos ham, blive smittet af patienten?

Vik, 12/26/2014 12:18:12
DETTE ER FOR ALLE. Find i Yandex: Jim Humble. Hvem har brug for et lægemiddelskriv, jeg er i Moskva. [email protected]

Varyusha, 12/28/2014 01:10:17
Tala, genital herpes overføres kun gennem tæt fysisk kontakt, i hvert fald det er hvad min dock fortalte mig på www.onclinic.ru.

Alla, 23-01-2015 10:09:16
Nå, ja, jeg fortalte dig lige i hans klinikker, jeg har også hørt om dette, faktisk ligesom herpes på læben, med kys kan kun overføres.

Avicena, 01/25/2015 04:23:25
Fra herpes hjælper en afkogning af malurt. Til forebyggelse. I en uge drikker du bouillon og derefter en måneds pause. En tsk malurt i et glas kogt vand. Du kan sødes med honning.

Avicena, 01/25/2015 04:27:55
Og vigtigst af alt, stop med at forestille dig alle former for seksuelle perversioner i dine tanker (pædofili, incest osv.) Og du vil være glad.)))

Julia., 02/11/2015 20:05:17
det er på tide at få en baby og oops. nezhdanchik.Nam med min mand, hjalp ingen midler, før han rådede de velkendte lægepiller "Herpes".
På nogle hjemmesider fandt de det også i halv pris, fordi i apoteket er det omkring 150-200 UAH.

Ksyusha, 20.02.2015 20:26:44
Åh, hvad en afkogning af malurt. Det har kun en tonisk effekt på kroppen. Derefter ordinerede lægen på klinikken både piller og en lokal antiviral salve og derefter 5 dage bestået.

Anton, 03/03/2015 18:02:25
Jeg afbryder det snart. (((En ((((((((((((((((En ny pige vil snart betragte mig et røvhul usikkert
Generelt slog dette vrøvl op inden det nye år, dvs. lidt over 2 måneder siden. Panik.
Syfilier, lige nu, din lever vil rådne og din næse falder af. Efter det nye år (forresten efter et ret langt og beruset nytår) blev 5 bobler udøst. Han begyndte at skovle internettet fra de billeder, hvoraf en bunke diagnosticerede herpes anden, forband ham! "! Jeg begyndte at behandle mig selv med acyclovir 3 tabletter om dagen i 5 dage og salve acyclovir. (En kulde med en temperatur på 37-38 blev behandlet, og her fik du en bonus af bobler lige på hovedet omkring urinrøret. I dag bad chefen om hjælp til at gå til den private klinik for fighterens show. Generelt ana Isa afleveret, men hun sagde ikke at genere Herpes 200 procent.
Foreskrevet Acyclovir 200 mg 1 tablet 5 gange om dagen
Acyclovir salve til en lille voldsramte fighter (((
Candles Genferon 10 dage, 2 gange om dagen for at øge min immunitet.
Hvis disse gadgets ikke hjælper, er det nødvendigt at prikke Ferrovir Solution 10 dage ind på det sted, du søgte ((((((
Jeg ønsker dig alt godt helbred.
Hvem Ferrovir pricked svarer, som det er. Jeg læste det med AIDS ordineret med hypotalis C.

Victor, 03/03/2015 17:40:57
Jeg råder over ozonbehandling, der var tilbagefald 2-3 gange om måneden i et år efter terapien, han gik gennem et par gange, men behandlede hjælpen med en lille maling

Jan 20/03/2015 08:12:42
Jeg har genital herpes behandlet med alloquin. Tvivl langt, dyrt, og viruset kan ikke fuldstændigt udvises fra kroppen. Jeg havde udslæt op til 10 gange om året. Den, der er syg, ved han, det er ikke bare en blister, en uanstændighed, en smerte, og det var synd at gå på hospitalet. Lægen sagde, at Allokin vil øge perioderne uden forværring. Pierced i november, den fjerde måned hidtil uden udslæt)))). Lad os se hvad der sker næste gang.

Alexandra, 04/10/2015 13:06:17
Og jeg behandlede gen Herpes med Allokin og Valtrex. Også normal. over vinteren var det aldrig. Og græs-gadgets hjalp mig ikke. Jeg er en pedant i mit liv, indtil jeg har studeret alt om disse lægemidler, er ikke blevet løst. Forresten havde jeg ikke kolde om vinteren - hele afdelingen var syg.

Dmitry, 04/15/2015 01:33:37
Jeg har levet med dette i mere end 3 år.. da jeg blev syg og indså, hvad jeg var syg med, var der samme historie som mange. Jeg ønskede ikke at leve, jeg har ikke brug for nogen. men stadig giftede sig. Selvfølgelig er der mange problemer med dette ømme, især så er relapserne så hyppige, at det ikke engang er muligt at have sex med min kone at gøre barnet. tilbagefald var 2 p per måned. min kone er ikke syg. hele tiden, end jeg ikke er blevet behandlet. injektioner, piller, salve. intet hjalp i det hele taget. Især irriterende hvad de skriver om acyclovir og lignende. betalt skit.. bare træk Bengi med os og dræb kemi. Jeg blev sendt fra udlandet med et middel, jeg ved helt sikkert, at det ikke er kemi, men et naturprodukt, du kan sige mad, men det havde ikke specifikke indikationer for herpes. og nu betyder det, at jeg ikke har haft exacerbationer i lang tid... Jeg er selv interesseret i det hjalp mig kun, eller det passer til alle. gutter, hvis du vil prøve at skrive drive-drive.ru

Dmitry, 04/17/2015 06:31:07
God dag til alle! Det er ubrugeligt at behandle GG, så lad dig ikke op og leve videre, og hvis det stadig er i anden halvdel, behøver du ikke tænke på selvmord!

Marina, 04/21/2015 00:48:54
Folk, vær venlig at hjælpe. Jeg elsker en person, men jeg kan ikke tilstå ham, at jeg har et problem kaldet GG. Jeg er bare desperat.. så vil du røre ved ham og er ikke bange for at jeg vil inficere ham. Og kondomet beskytter ikke mod overførsel af viruset ((
Hvad kan jeg gøre... kan nogen fortælle mig... Jeg føler mig dårlig

Iren, 04/24/2015 20:13:24
For mig siger min læge fra klinikkerne, at immuniteten først og fremmest bør styrkes. Fordi gentagelser af herpes med svækket immunstatus opstår.

Hemmeligheden, 05/01/2015 06:31:34
Nogen her skrev, at han ikke vil leve, sjov) sige tak, at det ikke er HIV eller HEPATITIS. Jeg blev også belønnet med dette ømme, hvorefter de elegant smeltede sammen fra mit liv med løfter om at gifte sig med mænd, selvfølgelig og alle aftaler om beskyttelse blev krænket af min partner under sex, fjernede han stille kondom uden mit samtykke, men jeg bemærkede ikke med det samme. Tørring og smerte var agoniserende, kombineret med det faktum, at jeg lige var på det tidspunkt, havde også bronkitis og lå med en temperatur under 40, mens denne freak allerede havde hængt nudler på en anden fjols ører. Mit immunsystem er svækket så meget, at jeg også har hentet de farligste genotyper, og det er umuligt at helbrede alt dette. Du kan kun håbe, at du en dag ikke er psykotisk og ikke deprimeret, så immunsystemet ikke udvikler nogen form for kræft. Før det var jeg helt sød glad pige. Nu for livet begrænsninger, konstant overvågning og damp på dette emne, advare din partner, og ingen kan lide de syge. En måned senere havde jeg pimples igen. Disse I første omgang på vagina, efter en anden måned omkring præsterne, er det generelt forfærdeligt at hele tiden drikke piller, og alt på grund af en freak tror man nu på folk. Jeg ved det ikke, jeg håber det samme vil jeg gifte mig og være glad mor

dag 03-06-2015 00:34:27
Skriv, fortæl dig hvordan man behandler herpesgenet. [email protected]

Dmitry, 07/03/2015 02:24:20
Hej alle sammen. Her klager du, og jeg har været under behandling for hepatitis i 10 måneder nu (afhentet i tandpleje, forband det!) Nu er det bare helbredt (Gud Gud.) Og besluttede at læse om disse blærer. Jeg tvivler ikke engang på symptomerne ligesom mig. Jeg har stadig 23. Jeg kan ikke forestille mig, hvad der vil ske, men jeg beder om, at livet ikke vil fratage familien. Glæder mig i det mindste at hælde 3 4 gange om året. Nu vil jeg skure på jagt efter et bedre stof. Jeg læser jer alle. Jeg ønsker dig godt og ikke klager for meget, for du er stadig halvdelen af ​​verden jaloux - fordi problemet ikke er en af ​​de mest alvorlige.

Angelina 06/07/2015 20:14:49
Jeg havde en forværring på 4 måneder, herpes har i denne periode allerede spredt sig til alle kønsorganer. Jeg forsøgte acyclovir, epigen spray. kun for øjeblikket fjernet symptomerne.
Og så læser jeg, at zinksalve hjælper og MIRACLE. På den første dag begyndte hun at handle og udtrække væsken, så snart hun påførte salven. I 3 uger har alt kommet mig ned (i lang tid havde mk allerede groft sår). Smør hvert 2-3 timer i 10-15 minutter og læg, tør derefter af, behandle med alkohol og jod 2%. Al sundhed

Inessa, 07/16/2015 21:09:04
God dag til alle! Jeg ventede længe på at skrive min historie. Jeg blev bekendt med dette år. omkring 4 år siden. Det første udslæt var forfærdeligt, smerter, feber, brændende smerter. Det var et mareridt, jeg flyttede næsten. For det sidste år med tilbagefald var det omkring 8-10, jeg tabte tæller. Enhver stress, mere end 200 gram vin eller enhver alkohol, et skænderi hjemme, hypotermi, forkølelse med et fald i immunitet og opa-cha, opa på. Jeg var altid helbredt, der var ikke et enkelt tilbagefald, så jeg ikke ville blive forgiftet med piller. proteflazid drikkevarer vil ikke hoppe noget). Og i dag har jeg sovet i 4 måneder med min virus. Det er meget skræmmende at skræmme ham. Den sidste gang jeg behandlede rigid på alle piller, vitaminer og immunmodulatorer og injektioner, foreskrev lægen mig ILO intravenøs laserbestråling af blod. Det ser ud til at være 10 dage. Jeg var skeptisk, men jeg prøvede det, efter 3 dage ændrede jeg helt min helbredstilstand. Vi startede behandlingen med de første tegn, mens boblerne ikke optrådte) og i den enorme energi var der ingen træthed, som om motoren havde dukket op. Jeg håber virkelig, at denne procedure har hjulpet mig. Jeg ved, hvor meget ubehag denne virus forårsager, og jeg sympatiserer med alle forumbrugere og råder dig til at gå gennem Vlok. Måske kan du sige tak

Inessa, 07/16/2015 21:16:26
Mange mennesker skriver om fremtidige børn, bekymre sig ikke om alt, hvad der vil være fint. Det vigtigste er ikke at afhente denne ubehagelige ting under graviditeten. Og hvis en kvinde var syg før hun blev gravid, har hun allerede antistoffer, og barnet kan kun blive smittet, hvis hun passerer gennem fødselskanalen fødsel for en kvinde er stress, og et andet tilbagefald kan forekomme på baggrund af dette stress). Derfor tror jeg, at det er bedre at lave et kejsersnit, for ikke at gætte, blæse det eller ej.

Nila, 07/28/2015 00:35:59
Syge af det i mange år. Det sker, at et år eller to er der ingen udslæt, det sker hver måned og endnu oftere. Som dog og herpes på læberne. I årenes løb har jeg fået en ganske god oplevelse, jeg kan dele det. Og forresten inficerede hun ikke sin mand, selv om vi ikke er beskyttede, er det klart, at han er immun. Det er det, jeg kan rådgive.
1. Brug ikke almindelig sæbe, køb en antibakteriel gel. Pris 200-300 rubler. I 2-3 måneder, daglig brug bare nok.
2. Prøv at bære kun bomuldsundertøj, uden syntetik.
3. Hvis du føler de karakteristiske symptomer, skal du presse te-æterisk olie. Et par minutter er meget ubehageligt, men hvis du gør det med det samme, så kan du dræbe ham i knoppen. (Hjælper med 50% af tiden).
4. Til behandling anbefaler jeg dig ikke at sluge piller, men at købe rektale propper Viferon 1.000.000 eller polyoxidoniumpropper, der kan bruges både rektalt og vaginalt.
5. Sørg for at drikke vitaminer ved udslæt. Disse er nødvendigvis B-vitaminer, såsom neuromultivitis eller pentovit. Og også C-vitamin med zink.
6. Personligt hjælper jeg ikke rigtig salve som acyclovir, jeg tror mere på de gamle dokumenterede produkter - zinksalve, oxolinsyre, tetracyklin etc. Og hvis vi taler om meget gammeldags metoder, så er der i fravær af salver det muligt at cauterise Corvalol eller Valocordin (overraskende, men det hjælper).
Hvis udslæt er meget ofte - jeg råder dig til at drikke en maksimal dosis af vitamin B, et kursus.

Nila, 07/28/2015 11:27:32
Py.Sy. Jeg har glemt lysin. Du kan drikke lysinbane. Det hjælper også godt.

Rimma, 31-07-2015 07:55:59
Hej Jeg fik en masse indsprøjtninger og piller fra ham (han optrådte for et år siden) - alt der er kendt, her på forumet, de skriver om dem. Men Superlymp-lys kender ikke engang navnet, og her skrev ingen om dem. Fortæl mig, nogen blev afladet? eller måske nogen ved det? Svar venligst!

Helen, 08/11/2015 13:24:50
Rima. Jeg hørte ikke om sådanne stearinlys. Jeg blev ordineret viferon (rektal) suppositorier, mere allokin-alfa skud og famciclovir tabletter. Det hjælper virkelig. Så var jeg hver måned med blærer, eller de helbrede, og de nye spydede allerede op. Jeg var bare deprimeret. I løbet af det sidste år efter behandling kom jeg lidt ud og gjorde ikke ondt så meget.

Albina, 08/11/2015 16:15:59
Og jeg fandt ud af om denne forfærdelige ting kaldet dg for syv år siden, min unge unge sagde straks, at han havde dette beskidte trick. Jeg hørte om herpes på det tidspunkt, men jeg troede, at det kun sker med en forkølelse i form af udslæt på næseslimhinden eller læberne Første gang jeg havde udslæt, da vores barn var 2,6 år, det vil sige 4 år efter at have mødt min mand og i går igen, næsten 8 år, anden gang. Første gang var et mareridt, især den første 2 dage, kunne ikke gå overhovedet, nu er det lettere. Jeg drikker Acyclovir-Akri + salve Acyclovir, min mand er også behandlet med dette, kun ix nødt til at starte på de første tegn og ikke at vente, indtil bobler, og selvfølgelig forsøge at leve et sundt liv, drikke vitaminer, så prøv ikke pereohlazhdatsya.Zdorovya alt og ikke miste modet, med yy mennesker også bor, har en familie og børn!

Nata, 09/07/2015 13:09:12
Jeg tror, ​​at det er svært at forestille sig værre sår. Da jeg havde en forværret tilstand var forfærdeligt. Tab, temperatur, og når boblerne briste helt ønskede at hylle. Jeg blev hjulpet af den romerske balsam. Bare frelse var i mit liv. Forstærket immunitet fyr elixir. Jeg drikker også hele tiden vitaminer, gør øvelser og ikke ryger. Dette sår er tilbagetrukket, og jeg nyder livet!

Frelser!))))), 18/18/2015 20:04:51
Herren! Et sådant problem med mig! Tre år allerede! Og nu har den nuværende lige nu fundet en kur mod denne dødelige sygdom! Herpes genital! Allerede glad! Udvej er simpelt! Do douche to gange om dagen, 7-8 liter vand, under 11 grader skal du! Og så vil du tilgive. Dette affald forstyrrer mig ikke som allerede et halvt år, da jeg begyndte at gøre dousing! Så tør!)))) Tilnærmelser til brusebad med optimisme! Og alle disse lægemidler og salver, det er alt nonsens! En strøm af leech, kroppen af ​​kemikalier smitter!

Andrew, 10/03/2015 20:29:01
Hej til venner i ulykke. Jeg ved hvad han er. gå til gruppen vk h2o2russia. Jeg er klar til at dele min erfaring med det. Ekaterinburg, RF

Andrew, 10/03/2015 20:29:15
Hej til venner i ulykke. Jeg ved hvad han er. gå til gruppen vk h2o2russia. Jeg er klar til at dele min erfaring med det. Ekaterinburg, RF

Katya, 10/07/2015 17:54:24
En ung mand smittede mig ubevidst om, at han var syg. Allerede 5 måneder. Første gang var meget smertefuldt, men tilbagefald var hyppige. Så snart den sprængende boble helbrede, kom der en ny op igen. det var et mareridt. Gynækologen foreskrev acyclovir 200 5 gange om dagen i 10 dages indtagelse. Efter behandling dukkede boblerne efter 2 uger. Lægen foreskrev at drikke acyclovir i 6 måneder. Ja, så du kan plante en lever.. og jeg vil have en familie, baby. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre.

Acyclovir til genital herpes anmeldelser

Fordelene ved vores center:

hverdage 11-21 timer; Weekend timer 11-18

Forum om Venereologi / Genital Herpes

Er det muligt at leve et fuldt liv med genital herpes?

12/26/2010 5:18 PM, sida
Jeg blev smittet af min mand, trak herpes fra b. Jeg lider i 9 år. Jeg kom til den konklusion, at hvis jeg begynder at behandle herpes, forekommer der eksacerbationer oftere, og de er mere intense. En dag efter at have taget acyclovir, blev udslætet i 1,5 måneder. Nogle begyndte at komme i gang, andre blev straks optaget.

05/09/2011 23:31, Sergey
Mange tak for alle rådene. leeches hjalp mig. før behandlingen blev jeg hele tiden injiceret, og jeg glemte sækkene! Efter behandlingen var 2 måneder gået, det var allerede planlagt, men jeg anvendte straks atsyklovir, og i to dage ønskede jeg held og lykke.

07/27/2011 08:20, Nastya
Hjælp venligst! Jeg er 16 år gammel, jeg har en regelmæssig partner i 2,5 år, han er den eneste, og han er den første. Herpes er ikke bekendt med hearsay (konstant udslæt på læberne) har altid forhindret denne sygdom med zinksalve ved de første symptomer, et par timer og herpes som det skete. Men for nylig (2 uger) oplevede jeg genital herpes (efter min mening) de samme symptomer som banal herpes på læberne. Kløe, brændende, boblende stadium og så videre. Jeg ville aldrig have troet, at herpes kunne hælde derude. Min unge mand, som er en regelmæssig partner, har aldrig været en bærer af denne infektion, når han aldrig har set noget udslæt i hele sit liv, der kan sammenlignes med herpes, han er mere end ren og i et forsøg på at få ondt i kontakt med specialister straks. Generelt tror jeg, at samleje (som aldrig har fundet sted uden de medfølgende kondomer) ikke har noget at gøre med det. Herpes dukkede op efter min unge mand med sine negle ved et uheld rørt ved min vaginalvæg, hvorefter en lille smule blod gik. IMHO, infektionen har fået, fordi jeg er tilbøjelig til herpes. Men skændingen i manifestationen af ​​herpes i pubier og kønslæber sætter mig i chok. Først var det bare en kløe, skrev af alt for irritation efter barbering, så kom der et blod "blobba" med en skorpe på 1,5x1,5 cm i størrelse. Jeg troede det bare kæmmet. Derefter dukkede en anden lyserød plet næste sammen med kløe. Den næste dag dukkede mange store blærer op med en klar væske. De var overalt! På skinkerne, under og på indersiden af ​​låret, på pubis og labia. Alt dette udbrud og der var uhyggelige rødlige sår, som åbne sår, er der simpelthen ikke noget øvre lag af huden efter disse bobler. Det er forfærdeligt smertefuldt at gå.. banker, men bløder ikke.. Og så allerede 2 uger.. boblerne vises alle og er de samme store.. end ikke smurt: acyclovir, hlrhexidin vasket.. hydrogenperoxid, forskellige cremer, olier og salver. Hver dag går jeg flere gange til badet, takket være dette er det lidt lettere at flytte rundt og kløe er reduceret. Alt ser skræmmende ud.. nu ser mine kønsorganer ud som et solid stykke kød. Alt er rødt og i blærer. Jeg var nødt til at pakke det hele sammen med en gips (i spolen som), så du kunne gå. Om nogen køn tale kan ikke være. Så længe herpes i min krop ikke holde! Hvor længe vil det fortsætte? Der er ingen måde at gå til lægen - den første: det er svært at flytte, det andet: arbejde, det tredje: klinikken ligger i den anden ende af Moskva.. og der er ingen penge til en betalt klinik! Fortæl mig hvordan du skal være.

30. maj, 20:35, anonyme
folk, jeg ved, hvordan man behandler denne lidelse

06/16/2012 14:22, Angelina
Kære venner i ulykke! Jeg er syg af denne filth i 3 år. Da jeg fandt ud af, hmm. spyt tanker om selvmord, ønskede ikke at leve. Jeg har også hypokondrier syndrom. Mor roede mig ned og sagde, at hun ville være der for at forhindre det. Og min kæreste sagde at vi vil gå igennem dette sammen. De er nærme - det betyder alting vil være fint, og jeg vil leve med det som andre mennesker, for at møde solopgangene og se solen ud og smil på hver eneste dag. Bare fra nu af hylder jeg herpes, dette monster, der giver 4 dage om måneden til ham for sjov. Men ikke noget, vi vil se hvem der vil være den sidste til at grine! :)))) MCH er ikke syg, og herlighed til Gud. Og jeg blev smittet med en banal mangel på personlig hygiejne, tørrede mig selv med et håndklæde, som min MCH brugte, og han havde herpes på hans læbe på det tidspunkt. Så da. Jeg var stadig jomfru. Det var en skam for rædsel. Dag efter dag spurgte jeg Gud, hvad straffen var for mig. Men jeg lærte at leve med det. Der er ikke mere hysteri og tårer om dette, selvfølgelig, at blues angriber, men jeg scorer på det og lever videre. Fra det faktum, at jeg vil chikane mig selv med hysteri, bliver det ikke lettere, og herpes fra disse forstyrrelser vil kun være mere behagelige i min krop. For det første ordinerede lægen mig en indsprøjtningsordning: første vitaminer, derefter Cycloferon ifølge ordningen. Injektion af en sådan ordning en gang, da der var et første tilbagefald, kunne hun ikke gå, alt ittet, brændt, såret, blødning gik. Nu flyver jeg som denne: Acyclovir og Zovirax. Relapses er hyppige, cirka en gang om måneden kløe lidt om morgenen og lidt om aftenen, når jeg smeder med salve - stærkt tweaks, passerer om et minut. For nylig begyndte hun at smøre herpferon - en kølig ting, meget bedre end acyclovir, det klipper ikke meget, det er lettere at anvende og klø det som en hånd. Nu drikker jeg Kagocel, se om det kan reducere tilbagefald :) Jeg har også købt Infagel, jeg vil anvende den med den næste eksacerbation. Phenistil - pencivir (såvel som Infagel) er perfekt til dem, der ofte undlader at anvende salve - effekten af ​​salve er 12 timer, dvs. smør om morgenen og om natten. Syng kurset Imunala så ofte som muligt - det indeholder en enorm mængde echinacea, og denne plante er berømt for sin succes i behandlingen af ​​herpes. E-vitamin er et must. Det hjælper med at opdatere kroppens celler. Den mest sandsynlige og mest effektive (så mange mennesker har herpes sat for evigt) GARLIC. Spiser det hver dag, til 2 - 3 fedter hver eneste dag, og efter et halvt år glemmer du om forkølelsen, influenzaen og vigtigst af alt - glem de tilbagefald, og hvis de gør det, vil de vare 2-3 dage, derefter salve, latter og godt humør til at hjælpe dig. :) Husk: Viruset af vores elskede herpes lever i nerveceller, og jo oftere er vi nervøse, psykotiske og forstyrrede - jo bedre vil det være for HEM, og ikke for os. Med dine depressioner skaber du en udvej for herpes, det er dejligt og behageligt, han er glad for at forsøge at være frugtbar og formere sig. Så fortvivl ikke uden grund. Gentag hver gentagelse til dig selv: disse er midlertidige vanskeligheder, i en uge vil jeg flette og have det sjovt! Du ser det hjælper. Forresten, jeg har sex med en fyr, Brug ALDRIG kondomer, der er et tilbagefald, der er ingen tilbagefald - vi har stadig gummi. Dette er vores gyldne regel. Det vigtigste er nu at redde min elskede fra sådan glæde, nok for os alene med en sådan gave :) :) :) Og du ved, jeg får vild fornøjelse fra sex, og herpes bryder mig ikke om det her. ;) Hvordan man opnår en lang periode uden forværringer - Jeg vil gå gennem vaccination: disse er injektioner med den døde herpesvirus, de udføres hver 3. dag, kun 5 injektioner. Proceduren udføres 2 gange om året. Tilbagefald - 1-2 gange om året. Så jeg er fuld af optimisme, alt bliver behandlet, medicin står ikke stille, læger vil lære at tæmme dette ømme. Og mens de leder efter en vej ud, bør vi ikke sidde og hælde krokodilletårer - herpes er ikke det værd, det er ikke værd at et brudt liv og tabt lykke. Jeg tager alt fra livet, som jeg kan bære, alt det skæbne sender mig. Ved siden af ​​mig er kærlige og kære, de lever og godt, vi er sammen, vi er glade. Og så er det værd at leve på, fordi der er så mange interessante ting i verden! Fortvivl ikke, alt går fint. vent et øjeblik hvorfor "vil"? Alt er godt nu. ;)))

07/28/2012 21:38, Svetlana
Anonym! Og hvordan man behandler genherpeser? Tak på forhånd!

10/12/2012 2:51 pm, roman
Du kan! Jeg har mere end 17 år GG. Vinter svømning hjælper mig. Manifestationer er yderst sjældne nu: en gang hvert andet eller tre år. Jeg kender nogle få mennesker, der uden tanke behandlede deres GG. En af dem boede kun fem år med en sådan diagnose. En pige, jeg smittede, da jeg ikke kendte min diagnose, blev alligevel syg med en alvorlig hjerneform for HG. En anden kendt blind i et øje på grund af GG. Jeg lever et fuldt liv, GG næsten ikke irriterer mig.

10/20/2012 20:25, Alexander
Jeg har levet med denne "glæde" i omkring 20 år. Jeg vil dele tanker og råd med "nye konvertitter" og gamle venner i ulykke. Ingen grund til fortvivlelse. Observation først: Udslætsstedet. Som du ved, er der to hovedsteder: læbestiftets læber og slimhinde (hos mænd er slimhinden umiddelbart bag hovedet, hos kvinder er det sandsynligvis slim mellem det store og det lille labia), det vil sige de mest følsomme og sensuelle steder. Det er nok her, at nerveenderne er placeret, hvilket giver os den meget behagelige kontakt mellem en mand og en kvinde. Og det er her, at herpes er den nemmeste måde at komme ind i din krop i nervekanalerne. At fratage dig søde kys og andre fine ting er dumt (gælder ikke for tilfældige bånd, hvor alt skal være i tyggegummi). Men for at forstå hvorfor han stadig sniger sig og fra tid til anden vises igen, er det nødvendigt. Fra personlige erfaringer lavede jeg flere konklusioner: 1. Siden Hvis op til 90% af befolkningen er inficeret med en virus, så kan alle få det selv fra en elsket. 2. Siden bærere af virus er op til 90% af befolkningen og fortsætter med at leve og endda være lykkelige i kærlighed og sex, så ikke alt er så skræmmende. 3. Det er meget vigtigt at observere slimheden af ​​slimhinderne ved kontakt. Undgå scuffs og skader. Hvis vi har lidt lang tid, er det vigtigt at bruge smøremidler. 4. Udsæt ikke risiko for din elskede og ikke have sex under udslæt. Og ærlig forklare og diskutere situationen, sæt rolig på kondom og have sex uden meget nidkærlighed for ikke at irritere sårene endnu mere. 4a. Når der ikke er udslæt, er der ingen tyggegummi nødvendig. Bare glem ikke p.3. 5. Primær infektion hos mænd kan også forekomme på grund af for traumatisk onani. Om morgenen hårdt under. Eller om aftenen opstod let sex, og som følge heraf trængte virussen gennem den beskadigede slimhinde. 6. Hvis denne glæde er plukket op, så endda uden behandling, falder den primære infektion i sidste ende væk. 7. For at fremskynde behandlingen selvfølgelig er det bedre at hjælpe kroppen. Efter min egen erfaring blev jeg overbevist om, at Valtrex fremskynder helbredelsen med 2 gange, og hvis jeg har tid til at drikke straks efter de første symptomer opstår (personligt kommer mit signal fra mit venstre knæ og derefter til min hånd og stiger op for at forbrænde mit ben. Og slutter i 3-4 dage udslæt på slimhinden på samme sted.), så kan du undgå udslæt. Første gang han drak Valtrex for 15 år siden. Det blev derefter produceret af Irland eller Storbritannien. Virkningen var vidunderlig. Så gik han til apoteket polsk generisk og på en eller anden måde ikke så godt. Eller det faktum, at den polske eller kroppen er blevet kedelig. Ud fra dette er den russiske Valaciclovir den mest optimale nu (for det terapeutiske stof er det den fulde analoge af Valtrex og koster 650-700 r mod 1100-1300 for Valtrex). Så tag straks en indladningsdosis (4 tabletter Valaciclovir), og derefter de resterende 6 tabletter i 3 dage. Hvis det allerede er udtømt, er Panavir gel klar (4-5 gange om dagen for sår) og indtil fuldstændig forsvinden. 8. Og nok det vigtigste er at bestemme, hvad der fremkalder frigivelsen af ​​viruset fra dvale. Personligt får jeg hvad det er: langt køn med overdreven flid og i mangel af mulighed for sex for nidkær selvtilfredshed. Det var nødvendigt at finde ud af det og ingen tilbagefald i 2 år. Så fortvivl ikke. Lev længe, ​​glad og med fuld glæde (godt, du forstår hvad jeg mener).

12/18/2012 10:25, Alina
Situationen er her, min kæreste har genital herpes. Lad os mødes et stykke tid. Der var ingen sex. (Kun mundtlig) Said før samleje. Vi ønsker et seriøst forhold, familie, børn. Jeg kan ikke beslutte. Jeg vil være sammen med ham, men han siger, at så selv fordømmer jeg selv infektionen automatisk. Han giver mig tid til at bestemme. Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre. Fortæl mig, er det muligt at være i fuldvundne relationer for at undgå infektion? Hvad skal vi gøre? Hvordan kan jeg beskytte mig selv, Miramistin? Hvad skal jeg gøre? Jeg læser og her og gør bare en masse anmeldelser og anbefalinger. Jeg vil gerne snakke med en person prosharennym personligt! AU.

Acyclovir til genital herpes

Og jeg har genital herpes. Jeg har længe været syg, jeg smeder Viferon med B. men her er det nødvendigt at behandle det hurtigt, kan jeg tage en drink af acyclovir tabletter? Ikke send til lægen har ikke længere tid til at få. Jeg vil ikke have en politimand

Hej alle sammen! Genital herpes var i den 17. uge - lægen foreskrev acyclovir tabletter 400 mg 2 p om dagen i 5 dage! Jeg tilbragte 4 dage med tillid til en læge! Men nu har jeg læst rædsler om at tage dette stof i anden trimester! Piger, der tog ham i graviditet - med børnene okay? Tak

hej piger Jeg har følgende problem: mit hele bevidste liv lider af herpes, crawls ofte på mine læber, jeg smeder og jeg tager acyclovir inde i huden, passerer hurtigt, når tabla og fløde kombineres. Nå, nu har jeg denne skønhed på begge læber, før denne hoste var en vild uge, blev sennepplaster forsvundet. Og i aftes følte jeg på kønslæberne som bumser. Naturligt hår i slutningen, i den frygt, der allerede er kastet, først smurt med jod (godt, jeg kan nogle gange otchebuchit noget slags))))) derefter smurt noget.

Jeg husker stadig med kærlighed, hvordan alle fortalte mig, hvor modig jeg er, at jeg besluttede mig i EP efter COP. Præsenteret, næsten ingen helt betragtet. Og faktisk var jeg frygtelig bange, nogle gange var jeg bange for at tårer. Derfor genlæser jeg alle mulige websteder og kilder om forberedelse af kroppen til fødsel. Søgningen havde meget og ikke altid let. Hvad man skal drikke er forståeligt, det er ikke altid klart, hvordan :) Jeg vil dele, måske har nogen brug for det. For en konsolideret infy under kat. :)

Piger, hjælp mig med at finde ud af det. Overleveret TORCH til B. Resultaterne af herpes simplex virus type 2: ingen antistoffer. Nu B 5-6 uger. Jeg har herpes på mine læber. Og jeg forstår ikke noget. Jeg havde sådan herpes hundrede gange i min barndom og generelt. På læberne - er det type 1 eller hvad? Er type 2 genital? Der var ingen kønsorganer, hvilket betyder, at der ikke er nogen antistoffer. Og for at type 1 er nok? siden han udhældte ofte på sine læber. Korrekt forstår jeg, eller det er nødvendigt at køre hurtigt.

Piger, nogen konfronterede kønsherpes under B. hvad der kan smøres, i acyclovir er det omhyggeligt skrevet, hvad der ellers kan være. allerede tortureret! Undskyld hvis du skrev forkert.

Kære piger, hjælp råd, tak, hvem kom på tværs af. 6. uge B og fik genital herpes (ikke første gang i mit liv, men den første til B). For et år siden, hun gennemgik test for TORCH, for herpes type 1-2 er der antistoffer. Skal jeg behandle Jeg går til G den 30. august, der er ingen måde før. Er det muligt at salve med acyclovir salve eller ikke gøre noget mens?

På webstedet Komarovsky læse. Jeg vil fremlægge et citat: Acyclovir og en række andre antivirale lægemidler er sikre under graviditeten. Nogle læger anbefaler det profylaktiske forløb af acyclovir en uge før den forventede fødsel til kvinder, der har en genital type herpesbærer. Forskere fandt også, at aminosyren lysin reducerer løbet af herpes infektion, hæmmer virus division. Derfor kan lysinrige fødevarer (oste) forhindre nye tilbagefald og forkorte perioder med virusreaktivering. Aminosyreargininet fremmer tværtimod reproduktionen af ​​viruset. Jordnødder, andre nødder, korn, ærter, havregryn indeholdende arginin, ikke.

Åh, forventede ikke. Jeg vil selv føde, men nu ved jeg ikke. Hun fødte sin første datter selv, og her er det. Ærligt chokeret! og de registrerede ikke noget, viser det sig, at nogen har genital herpes, og de foreskriver acyclovir et par uger før fødslen. Jeg bliver behandlet nu. Spørgsmålet er: er der stadig en chance for at du kan føde til dig selv.

det startede ikke let. På søndagen skændte de med sin mand på grund af tullet. Han sov, hun blev fuld af valerian, til sidst lå hun om aftenen med en tone. men det værste for mig er, at min vulvitis viste sig at være genital herpes. ryddet, da de fandt denne dumme udslæt. Fordelen er ikke den første gang han optrådte (jeg konkluderer med symptomerne, at han også var i juli). Jeg tog acyclovir, og jeg tager acyclovirpiller igen. Jeg håber, at der ikke kommer nogen tilbagefald. Internettet skræmmer rædslen om emnet: "Herpes og graviditet = abort eller abort". Utroligt oprørt. Nå, hvad vil ellers give mig forventningen til barnet? i den første.

piger, kom ud af mine ømme kaldte genital herpes.. term 5 + 3. Hvad er der behandlet, hvad skal man smøre? normalt fukortsin og acyclovir topikalt og acyclovir tabletter, efter 3-5 dage passerer alt. men nu ved jeg ikke, om jeg skal smøre? Med piller er det klart, at du ikke bør. Jeg stumper til lægen om en uge

God eftermiddag, kære mødre! Jeg har genital herpes, gynækologen foreskrev Acyclovir suppositorier og Livarol og Rumicosis stearinlys (2 dage). Kløe forfærdeligt, jeg kan ikke engang bære undertøj. Min baby er 3 måneder gammel på GW, og jeg er bange for at tage det hele. Fortæl mig, havde du sådan et problem, hvad skal du gøre? Rumikoz i kontraindikationer siger, at du skal stoppe GV ((((((

ellers bliver jeg skør. Jeg har otitis media, mit venstre øre (igen, jeg lyttede ikke til min mand eller hørte det. Eller lyttede ikke.) Mens jeg drikker lokale antibiotika, håber jeg at det ikke er almindeligt... men! nakke svulmet op, hele ansigtet fra den ømme venstre side, øjnene svulmer endda, lymfeknuder som en elefant. og den anden dag jeg drypper - indtil den er bedre. Og herudover slår herpesen på læben op. dette er pipetter. Jeg læste meget. og er ved at svigte. fra universitetets forløb om herpes, husker jeg kun det primære.

Jeg er forvirret. Denne formiddag begyndte med en stærk kløe på ringfingeren på indersiden. I starten var hun ikke opmærksom, fornemmelserne, ligesom med herpes, brænder, kløe og kløe. Så ser jeg på bumserne, men blærerne er ikke meget ens, men de er ikke særlig synlige, bare ved berøring. Jeg klatrede ind på internettet essno, læste og skræmte. Jeg troede, at herpes kun kan komme ud på slimhinderne, ja det viser sig selvfølgelig også på huden og på fingrene. På den ene side var jeg syg med herpes, og var på min læbe og.

Jeg er forvirret. Denne formiddag begyndte med en stærk kløe på ringfingeren på indersiden. I starten var hun ikke opmærksom, fornemmelserne, ligesom med herpes, brænder, kløe og kløe. Så ser jeg på bumserne, men blærerne er ikke meget ens, men de er ikke særlig synlige, bare ved berøring. Jeg klatrede ind på internettet essno, læste og skræmte. Jeg troede, at herpes kun kan komme ud på slimhinderne, ja det viser sig selvfølgelig også på huden og på fingrene. På den ene side var jeg syg med herpes, og var på min læbe og.

Jeg er forvirret. Denne formiddag begyndte med en stærk kløe på ringfingeren på indersiden. I starten var hun ikke opmærksom, fornemmelserne, ligesom med herpes, brænder, kløe og kløe. Så ser jeg på bumserne, men blærerne er ikke meget ens, men de er ikke særlig synlige, bare ved berøring. Jeg klatrede ind på internettet essno, læste og skræmte. Jeg troede, at herpes kun kan komme ud på slimhinderne, ja det viser sig selvfølgelig også på huden og på fingrene. På den ene side var jeg syg med herpes, og var på min læbe og.

God dag til alle! Jeg læste meget information om herpes, men jeg fandt ikke sagen. Måske kom nogen på tværs af? Jeg lider af herpes fra 11 år (udslæt på læber, næse, hage). I den første graviditet gav jeg ikke nogen test og fødte en sund lille pige. Efter et abort blev fakkel anbefalet at tage det, toxoplasmose, cytomegalovirus og herpes (1 + 2) blev fundet i blodet og kun titere G. Og herpes besluttede at aktivere - læben bøjede og kløe dukkede op, straks blev smurt med acyclovir og brændt te træ olie (det plejede altid at flygte) boblen.

Piger, jeg har den 18. uge, begyndte at hælde genital herpes. Før graviditeten var det ganske almindeligt. I første trimester overraskede det ikke, og nu er der ingen frelse fra det! Det har ikke tid til at helbrede på ét sted, da det straks hopper op i et andet! Jeg læser, at dette kan være årsagen til ST eller en anden Fostale abnormiteter, meget skræmmende. Min G foreskrev acyclovir salve, men det siger, at salven stoffer trænger ind i placenta barrieren. Hvad skal jeg gøre? Hvad skal jeg gøre?

Der er meget tekst. Begyndelsen af ​​IVF-graviditet, der er et hjerte på ultralyd, for tre dage siden kom en lille herpes ud på læben (på ansigtet), et par dage, og skorpen forsvandt, smed ikke noget.. på en eller anden måde forsvandt hurtigt. Og i går, efter et brusebad følte jeg en slags kløe og brændende fornemmelse på en seksuel læbe. Jeg så i mit spejl - rødme størrelsen af ​​et æg, en smule hævelse (som gåsebud, men mere glatt) herpes kunne ikke forstå det eller ej. Jeg så ikke boblerne med væsken (som det sker på læberne) kløe.

Jeg fik herpes på min læbe, jeg bestod en analyse af PCR, det er negativt, så kom en anden til næste, jeg smurt det med acyclovir, læg viferon stearinlys. I dag følte jeg ubehag og opdagede kønsherpes! Aldrig før var det blevet sagt, at jeg var bekymret, det var ikke noget at sige. Hvad skal man gøre Hvor farligt er det? Betragtes dette som en primær infektion eller ej?

Hej til alle, der ønsker at se //, jeg sporer O ved test, jeg har det i morgen, min mand drikker et kursus af acyclovir i yderligere 2 dage, og cremen er den samme (fra genital herpes), fortæl mig hvad jeg skal gøre, spring over denne cyklus eller prøv at gå

Piger, god aften alle! Jeg har en 22 ugers IVF-graviditet. Før alle IVF-procedurer testede jeg i april mange tests, herunder for antistoffer mod herpesvirus 1,2, IgG-typen. Begge var positive.

Hej piger! I lang tid var jeg ikke her. ventede på resultaterne. I dag modtog jeg dem og var ked af det.