Acyclovir - brugsanvisninger, anmeldelser, analoger og former for frigivelse (tabletter, salver, creme, øjensalve - acre, hexal, acos) medicin til behandling af oral og genital herpes hos voksne, børn og under graviditet

Hos børn

I denne artikel kan du læse instruktionerne til brug af stoffet Acyclovir. Præsenterede anmeldelser af besøgende på webstedet - forbrugerne af denne medicin samt udtalelser fra medicinske specialister om brugen af ​​Acyclovir i deres praksis. En stor anmodning om at tilføje din feedback om stoffet mere aktivt: medicinen hjalp eller hjalp ikke med at slippe af med sygdommen, hvilke komplikationer og bivirkninger blev observeret, hvilket måske ikke er angivet af fabrikanten i annotationen. Analoger af acyclovir i nærvær af tilgængelige strukturelle analoger. Anvendes til behandling af oral og genital herpes hos voksne, børn, såvel som under graviditet og amning. Varemærker af forskellige varianter af acyclovir: Acre, Hexal, Akos.

Acyclovir er et antiviralt lægemiddel, en syntetisk analog af thymidin nukleosid, som har en meget selektiv effekt på herpesvirus. Inden virale inficerede celler gennemgår viral thymidinkinase en række konsekutive transformationer af acyclovir i mono-, di- og acyclovirtriphosphat. Acyclovirtriphosphat inkorporeres i kæden af ​​viralt DNA og blokerer dets syntese gennem konkurrencedygtig inhibering af viral DNA-polymerase.

Specificiteten og meget høj selektivitet af virkningen skyldes også dens overvejende ophobning i celler, der er ramt af herpesviruset. Meget aktiv mod Herpes simplex type 1 og type 2 virus; varicella-zoster virus (varicella zoster); Epstein-Barr-virus (typer af vira er anført i stigende rækkefølge af minimal overvældende acyclovir-koncentration). Moderat aktiv mod cytomegalovirus.

Når herpes forhindrer dannelsen af ​​nye elementer i udslætet, reduceres sandsynligheden for hudformidling og viscerale komplikationer, fremskynder dannelsen af ​​skorper, reducerer smerte i den akutte fase af herpes zoster.

Farmakokinetik

Efter indtagelse er biotilgængeligheden 15-30%, mens dosisafhængige koncentrationer skabes, der er tilstrækkelige til effektiv behandling af virussygdomme. Fødevarer har ingen signifikant effekt på absorptionen af ​​acyclovir. Acyclovir trænger godt ind i mange organer, væv og kropsvæsker. Acyclovir trænger ind i blod-hjerne og placenta barrierer, akkumuleres i modermælk. Ca. 84% udskilles af nyrerne uændret, 14% i form af en metabolit. Mindre end 2% af acyclovir udskilles gennem tarmene.

vidnesbyrd

  • behandling af infektioner i huden og slimhinder forårsaget af vira Herpes simplex type 1 og 2 (genital og oral herpes), både primære og sekundære, herunder genital herpes;
  • forebyggelse af eksacerbationer af tilbagevendende infektioner forårsaget af herpes simplex type 1 og 2 hos patienter med normal immunstatus
  • forebyggelse af primære og tilbagevendende infektioner forårsaget af herpes simplex type 1 og 2 vira hos patienter med immundefekt;
  • i den komplekse behandling af patienter med alvorlig immundefekt: ved HIV-infektion (AIDS-stadium, tidlige kliniske manifestationer og detaljeret klinisk billede) og hos patienter, der gennemgår knoglemarvstransplantation;
  • behandling af primære og tilbagevendende infektioner forårsaget af virus Varicella zoster (vandkopper samt helvedesild - Herpes zoster).

Udgivelsesformer

Tabletter 200 mg.

Salve til ekstern brug af 5%.

Creme til ekstern brug af 5%.

Lyofilisat til fremstilling af opløsning til infusioner (ved injektioner).

Instruktioner for brug og dosering

Acyclovir tages under eller umiddelbart efter et måltid og vaskes med rigeligt vand. Doseringsregimen indstilles individuelt afhængigt af sygdommens sværhedsgrad.

Behandling af infektioner i huden og slimhinder forårsaget af Herpes simplex type 1 og 2

Acyclovir ordineres 200 mg 5 gange om dagen i 5 dage med 4-timers intervaller om dagen og med et 8-timers interval for natten. I mere alvorlige tilfælde af sygdommen kan behandlingsforløbet forlænges med en læge recept til 10 dage. Som en del af kompleks terapi for alvorlig immundefekt, inkl. med et udviklet klinisk billede af HIV-infektion, herunder tidlige kliniske manifestationer af HIV-infektion og AIDS-stadiet efter knoglemarvstransplantation eller i modsætning til intestinalabsorption, er 400 mg 5 gange om dagen ordineret.

Behandlingen bør begynde så hurtigt som muligt efter infektionens begyndelse; i tilfælde af tilbagefald er acyclovir ordineret i prodromalperioden eller når de første elementer af udslætet forekommer.

Forebyggelse af gentagelser af infektioner forårsaget af Herpes simplex type 1 og 2 hos patienter med normal immunstatus

Den anbefalede dosis er 200 mg 4 gange dagligt (hver 6 timer) eller 400 mg 2 gange om dagen (hver 12. time). I nogle tilfælde er lavere doser effektive - 200 mg 3 gange dagligt (hver 8. time) eller 2 gange om dagen (hver 12. time).

Forebyggelse af infektioner forårsaget af herpes simplex type 1 og 2 hos immunkompromitterede patienter.

Den anbefalede dosis er 200 mg 4 gange om dagen (hver 6 time). I tilfælde af udtalt immundefekt (for eksempel efter knoglemarvstransplantation) eller i modsætning til intestinalabsorption, øges dosis til 400 mg 5 gange om dagen. Varigheden af ​​det profylaktiske behandlingsforløb bestemmes af varigheden af ​​infektionsrisikoen.

Behandling af infektioner forårsaget af virus Varicella zoster (vandkopper)

Tildel 800 mg 5 gange om dagen hver 4. time i løbet af dagen og med et 8-timers interval natten over. Behandlingens varighed er 7-10 dage.

Tildel 20 mg / kg 4 gange dagligt i 5 dage (maksimal enkeltdosis på 800 mg), for børn fra 3 til 6 år: 400 mg 4 gange dagligt, ældre end 6 år: 800 mg 4 gange dagligt inden for 5 dage.

Behandlingen skal begynde, når de tidligste tegn eller symptomer på kyllingepoks forekommer.

Behandling af herpes zoster (helvedesild) infektioner

Tildel 800 mg 4 gange om dagen hver 6 time i 5 dage. Børn over 3 år er stoffet ordineret i samme dosis som voksne.

Behandling og forebyggelse af infektioner forårsaget af Herpessimplex type 1 og 2, pædiatriske patienter med immundefekt og normal immunstatus.

Børn fra 3 år til 6 år - 400 mg; over 6 år - 800 mg 4 gange om dagen. En mere præcis dosis bestemmes med en hastighed på 20 mg / kg legemsvægt, men ikke over 800 mg. Behandlingsforløbet er 5 dage. Data om forebyggelse af gentagelse af infektioner forårsaget af herpes simplex virus og behandling af herpes zoster hos børn med normale immunitetsniveauer er ikke tilgængelige.

Til behandling af børn over 3 år ordineres 800 mg acyclovir 4 gange om dagen hver 6. time (såvel som til behandling af voksne med immundefekt).

I alderdommen er der et fald i clearance af acyclovir i kroppen parallelt med et fald i clearance af kreatinin. at tage store doser af lægemidlet inde skal have en tilstrækkelig mængde væske. I tilfælde af nyresvigt er det nødvendigt at løse problemet med at reducere dosis af lægemidlet.

Bivirkninger

  • kvalme, opkastning, diarré;
  • mavesmerter;
  • en lille stigning i koncentrationen af ​​urinstof og kreatinin;
  • leukopeni, erythropeni, anæmi, thrombocytopeni;
  • hovedpine;
  • svimmelhed;
  • spænding, forvirring, døsighed
  • rysten;
  • hallucinationer;
  • kramper;
  • åndenød;
  • anafylaktiske reaktioner;
  • hududslæt, kløe, urticaria;
  • træthed;
  • feber;
  • myalgi.

Kontraindikationer

  • laktationsperiode
  • børns alder op til 3 år (til denne doseringsform).

Brug under graviditet og amning

Acyclovir trænger ind i placenta-barrieren og ophobes i modermælk. Brug af lægemidlet under graviditet er kun mulig, hvis den påtænkte fordel for moderen opvejer den potentielle risiko for fosteret. Hvis du skal tage acyclovir under amning, skal du afbryde amning.

Særlige instruktioner

Acyclovir anvendes nøje som foreskrevet af en læge for at forhindre komplikationer hos voksne og børn over 3 år.

Varighed eller gentagen behandling med acyclovir hos patienter med nedsat immunitet kan føre til forekomsten af ​​virusstammer, der ikke er følsomme for dets virkning. De fleste af de påvisede acyclovir-følsomme virusstammer viser en relativ mangel på viraltymycinase; stammer med ændret thymidin-kinase eller med ændret DNA-polymerase blev isoleret. In vitro effekten af ​​acyclovir på isolerede stammer af herpes simplex-virus kan forårsage udseendet af mindre følsomme stammer.

Med forsigtighed er lægemidlet ordineret til patienter med nedsat nyrefunktion, ældre patienter i forbindelse med en forøgelse af halveringstiden for acyclovir.

Ved brug af lægemidlet er det nødvendigt at sikre tilførsel af en tilstrækkelig mængde væske.

Når du tager lægemidlet, skal du overvåge nyrefunktionen (koncentration af blodurinstof og plasmakreatinin). Acyclovir forhindrer ikke overførsel af herpes gennem seksuel kontakt, derfor er det i behandlingsperioden nødvendigt at afholde sig fra samleje, selv i mangel af kliniske manifestationer. Det er nødvendigt at informere patienterne om muligheden for overførsel af virussen af ​​genital herpes under udslæt samt tilfælde af asymptomatisk virusbærende.

Indflydelse på evnen til at køre biltransport- og kontrolmekanismer

Ingen data til rådighed. Det skal dog være opmærksom på, at der i løbet af behandlingsperioden med acyclovir kan opstå svimmelhed, så man skal være forsigtig ved kørsel med køretøjer og engagere sig i potentielt farlige aktiviteter, der kræver øget koncentration af opmærksomhed og psykomotorisk hastighed.

Drug interaktion

Amplifikation af virkningen af ​​acyclovir er noteret ved samtidig udnævnelse af immunstimulerende midler.

Når det tages samtidig med nefrotoksiske lægemidler, øges risikoen for udvikling af nyresvigt.

Analoger af lægemidlet Acyclovir

Strukturelle analoger af det aktive stof:

  • Atsigerpin;
  • Acyclovir Belupo;
  • Acyclovir Hexal;
  • Acyclovir Sandoz;
  • Acyclovir Forte;
  • Acyclovir-ICCO;
  • Acyclovir Acre;
  • Acyclovir-Verein;
  • Atsiklostad;
  • Vero Acyclovir;
  • Vivoraks;
  • Viroleks;
  • Gerviraks;
  • gerpevir;
  • Gerperaks;
  • Gerpesin;
  • Zovirax;
  • Lizavir;
  • Medovir;
  • Provirsan;
  • Supraviran;
  • Tsiklovaks;
  • Tsiklovir;
  • Tsitivir.

Acyclovir for herpes

Acicavivir salve fra herpes på læberne er et syntetisk stof med en selektiv effekt. Dets aktive element er acyclovir. Produceret af det indiske selskab "Elegant".

Acyclovir for herpes

Mariyka »10 feb 2014, 17:27

Re: Acyclovir for herpes

Marianna K. "10 feb 2014, 20:26

Re: Acyclovir for herpes

Fraulyan Angelika »17. marts 2014, 08:19

Re: Acyclovir for herpes

Olivia "14. sep 2014, 00:17

Re: Acyclovir for herpes

Mitinka "15 sep 2014, 10:03

Re: Acyclovir for herpes

Olivia "18 sep 2014, 7:58 pm

Re: Acyclovir for herpes

AnnaH »24. december 2014, 23:37

Re: Acyclovir for herpes

Olivia "25 dec 2014 19:40

Re: Acyclovir for herpes

Taniyash "01 Jul 2015, 19:07

Re: Acyclovir for herpes

AnnaH »02 jul 2015, 10:38

Blandt herpesanalyserne på læberne skelner de Virolex, Zovirax, Atsiklostad, Herpes, Herperax, Gervirax. Gennemført ved opskrifter. At lære at drikke tabletter Acicavivir til herpes (i stedet for den traditionelle brug af salve) vil fortælle terapeuten, en immunolog.

Indikationer antiherpetic drugs

Behandling af herpes med Acicavivir viser effekt i tilfælde af diagnosticering af tilbagevendende eller primær infektion i huden med herpesvirus.

Instruktionerne gav en klar oversigt over, hvordan man bruger Acicavivir. Begrænsningen til udnævnelsen er overfølsomhed, alvorlige neurologiske lidelser, perioden med naturlig fodring med modermælk.

Aciclavivir, som Zovirax, er et ikke-toksisk middel med et minimalt sæt reversible negative reaktioner. I enkelte tilfælde kan patienter rapportere:

  • mild brænding, kløe i området direkte belægning (når du bruger salven);
  • åndenød, smerter i lumbalområdet, hævelse, abnormiteter i mavetarmkanalen, svimmelhed (hvis lægemidlet blev taget i tabletform);
  • psykose, forvirring, dysartri, hallucinationer, ufrivillig muskelkontraktion (når det indgives intravenøst).

Atsiklavir ved genital herpes viser effektivitet i 97% af episoderne.

acyclovir

Udgivelsesformer

Acyclovir Instruktion

Acyclovir er et antiviralt lægemiddel. Bruges til at bekæmpe Herpes simplex - herpes simplex virus. Forekomsten af ​​denne virus er forbundet med dets modstand mod virkningerne af skadelige miljøfaktorer, en lang inkubationsperiode og tilstedeværelsen af ​​mange måder at inficere. Det er tilstrækkeligt at sige, at omkring 95% af befolkningen på planeten er bærere af herpesvirussen. Sådanne truende statistikker er imidlertid ikke en grund til at erklære en nødsituation, fordi En herpetic infektion manifesterer sig kun klinisk under visse betingelser, især med nedsat immunstatus af virusbæreren. Efter aktivering kan infektionen erhverve træk ved en akut eller kronisk sygdom. Med et signifikant fald i immuniteten er der risiko for at udvikle en generaliseret (systemisk) infektion. Acyclovir er et effektivt redskab i kampen mod herpesinfektion. Dens aktive metabolit - acyclovirtriphosphat - er installeret i DNA-kæden af ​​virusen, beskadiger den og blokkerer virusets replikation (reproduktion). Acyclovir demonstrerer høj effektivitet, sikkerhed og selektivitet af en specifik handling. I dag kan dette lægemiddel kaldes et første-line anti-herpes terapi stof, den såkaldte. "Guldstandard". Anvendelsen af ​​lægemidlet hos spædbørn, der er bærere af herpesvirus, reducerer varigheden og sværhedsgraden af ​​infektionens manifestationer og øger immunotimulerende egenskaber hos immunotropiske lægemidler. Penetreres ind i en inficeret celle omdannes acyclovir under virkningen af ​​enzymet thymidinkinase til acyclovirtriphosphat, som hæmmer biosyntese af viralt DNA. Thymidinkinase er til stede i både humane celler og vira, men i sidstnævnte binder det mere aktivt til Acyclovir, der danner dets aktive form meget hurtigere.

Dette forklarer lægemidlets selektivitet og dets høje sikkerhedsprofil. Tabletter Acyclovir er effektiv mod herpesvirus typer 1 og 2, zoster lichen. Den bruges både til terapeutiske og profylaktiske formål. Acyclovir tabletter er indiceret til systemiske læsioner, da lokale former af lægemidlet (salve, fløde) ikke viste deres effektivitet i 10 dage. Når det tages oralt, absorberes ca. 15-30% af det aktive stof indtaget i kroppen i den systemiske cirkulation. Halveringstiden for lægemidlet er 3,3 timer. Udskillelse udføres af nyrerne og i mindre grad af tarmene. Ved svær nyreinsufficiens anbefales det ikke at tage acyclovir. Når du tager stoffet, er det nødvendigt at overvåge nyrernes funktionelle tilstand og overvåge at karakterisere dens præstationer. Acyclovir er ikke et middel til at forhindre overførsel af genital herpes fra en seksuel partner til en anden, så ubeskyttet sex bør undgås af personer, der bærer en aktiv form for virussen. Eksterne former for acyclovir er ikke beregnet til anvendelse på slimhinderne i mundhulen, øjnene, kønsorganerne.

Den høje forekomst af herpesinfektion, en bred vifte af dets klinisk manifesterede æstetiske skade forårsager det afgørende at vælge et antiviralt lægemiddel med en gunstig sikkerhedsprofil, høj selektivitet og en passende pris. Acyclovir, som hovedsageligt produceres af indenlandske lægemiddelvirksomheder (Synthesis, Vertex, Tatkhimpharmpreparaty, Atoll etc.) opfylder fuldt ud disse kriterier og giver rationel lægemiddelbehandling til en bestemt patient med en bestemt form for infektion, samtidig med at man demonstrerer høj effektivitet med et minimum af virkninger.

Anmeldelser af stoffet Acyclovir

Vi har hentet rigtige anmeldelser af stoffet Acyclovir, som udgives af vores brugere. Oftest er anmeldelsen skrevet af mødre hos unge patienter, men de beskriver også den personlige historie om brugen af ​​medicinen på sig selv.

Til systemisk brug (oralt og intravenøst): infektioner forårsaget af herpes simplex virus type 1 og 2 og varicella zoster; forebyggelse af infektioner forårsaget af virus herpes simplex og varicella zoster (herunder hos patienter med nedsat immunitet) som led i kompleks terapi for alvorlig immundefekt (herunder det kliniske billede af HIV-infektion) og hos patienter, der gennemgår knoglemarvstransplantation; forebyggelse af cytomegalovirusinfektion efter knoglemarvstransplantation. Til lokal anvendelse i oftalmologi: keratitis og anden øjenskade forårsaget af Herpes simplex virus. Til ekstern brug: infektioner i huden forårsaget af virusserne Herpes simplex og Varicella zoster.

diskussion

. en gang. nu er han ikke så stor og kryber ud enten på læben eller under hans næse))) Forresten for første gang, da herpes kom ud, gjorde jeg slet ikke noget. gik med ham)) Sedna salvet med acyclovir. men jeg vil ikke være meget nidkær. her er info! bekymre dig ikke) Herpes på læben hos gravide kvinder (og deres ægtemænd). I kvinder, der lider af herpeslæber, indtræder antistoffer mod herpes simplex-virus i fostrets blod gennem moderkagen, som under graviditeten og 3-5 måneder efter fødslen beskytter barnet. På mænd påvirker "kolden" på læberne ikke kvaliteten af ​​sæd, frugtbarhed og så videre. Mænd med herpes på deres læber kan let forestille børn. Og hvad er vigtigt md.

. reparat og du måtte drikke det i lang tid. Jeg vil forsøge, jeg håber det vil hjælpe, alle skriver om ham. Generelt har alle samme behandling - smecta, pancreatin, antibiotikum, hvis antibiotikumet ikke hjælper, acyclovir (vi er allergiske over for det, lægen sagde at det sker så ofte), og hvis alt er virkelig dårligt, så en dropper.

Behandling og forebyggelse af herpes på læberne udføres af medicin ved hjælp af lægemidler baseret på Acyclovir. Sådanne lægemidler anbefales ikke til kvinder under graviditet og amning. Og hvad skal de gøre? Hvordan man forhindrer manifestation af herpes på læberne under graviditet og amning? Brug af hvidløg til behandling af manifestationer af herpes på læberne har længe været anvendt i traditionel medicin. For eksempel i http://perfectfood.ru/2010/10/chesnok-sostav-i-poleznye-svojstva-chesnoka/ Citat derfra "Hvidløgs sammensætningen omfatter aktive stoffer - phytoncider, som skyldes det nyttige.

Behandling under graviditet og amning. Som altid hjælper Zovirax eller Acyclovir. Disse salver absorberes næsten ikke i blodet og påvirker ikke embryonets udvikling. Forresten er det også muligt for onde mødre at bruge dem (og husk, mumier: en forkølelse på læberne er fuldstændig kompatibel med amning). Der er også folkemidler til herpes, der hovedsagelig er relateret til ernæring. På dette tidspunkt skal du spise så meget frugt og grøntsager som muligt, slå 1-1,5 liter væske om dagen, spis ikke fede fødevarer, fjern sukker og chokolade. Anbefal at tage "Acyclovir", "Liz.

. den kæreste var det. Jeg fandt 2 typer herpes, herunder den anden type, som du taler om. Min læge Under planlægning, under hensyntagen til dette øjeblik, foreskrev jeg en fantastisk medicin Acyclovir i piller. Hver dag i et år drikker jeg 800 mg om dagen. Og hans år er væk. Han er tre gange om året sikker, manden panikede: "Hvordan skal man bære?" Gå til lægen, men i dag skal du tage acyclovir. Og når herpes er allerede her, tre gange om dagen, 800 mo i 3 dage. Så en uge på 800 mg pr. Dag. Dette er en opskrift på mig, der lider af herpes, så mine venner i andre byer drikker det, alle læger tillægger det. Held og lykke og løbe til apoteket! Herpes forbliver ret i denne tilstand.

Herpes på læberne påvirker ikke fosteret :) Men hvis det stadig viser sig, at du er gravid, skal du kontakte din læge, så den passende behandling er ordineret til dig. I mellemtiden bruger acyclovir eksternt, det hjælper meget.

Velkommen! Acyclovir er klassificeret som sikkert for medicin under graviditet, hvilket betyder, at dette lægemiddel kun kan anvendes under graviditet, når det er strengt nødvendigt. Instruktionen for lægemidlet viste, at antageligheden af ​​anvendelse under graviditet og amning ikke er tilstrækkeligt undersøgt. Imidlertid er effekten af ​​Acyclovir på udviklingen af ​​graviditeten blevet bekræftet af flere medicinske studier. Ifølge forskere, Acyclovir i form af tabletter, salver eller indeni.

. Treat) Ups er ikke et barn selvfølgelig. Jeg drikker, når mit hoved gør ondt (blæste osv.) Alt, der er skrevet i et afsnit gennem en bindestreg, betyder en ting at vælge imellem. Fenistil pentsivir - smear. Acyclovir - drikke. Det er umuligt at udtørre en forkølelse på et barns læbe - det ligner med det samme. Stopangin hjælper mig meget fra halsen. Ved første tegn. Pro Strepsils - ikke et barn. Om ubrugelighed er helt enig. Jeg drikker ikke, min mand og mor drikker. Det ville have trukket ud. Selvfølgelig var Flemoxin ikke ordineret af mig selv. Jeg skrev, tante søn apoteket. Lægen foreskrev et andet antibiotikum, men vores tante sagde, at han var for stærk. Og tilbød en analog, som ikke er så skadelig for fordøjelseskanalen. Vi har ingen problemer med mave-tarmkanalen. Jeg læste.

Jeg er enig i acyclovir, det korroderer mine læber, men Zovirax gør det ikke. Og jeg bruger også Voltaren stearinlys, når jeg har smerter ved M, de hjælper mig om 5 minutter, men på en måde blev Diplofenac rådgivet på apoteket (den samme sammensætning er der) og hjalp ikke !! Jeg tror bare, om sammensætningen er den samme, betyder det ikke, at forholdet godt eller receptet til fremstilling af lægemidler er det samme. Men ibuprofen er tværtimod bedre for mig end nurophe.

. Stearinlys sætter Viferon, meget godt immunmodulerende middel. Kendte pædagoger roser. Det anbefales endda til forebyggelse af forkølelse. Der er ingen skade, men at fornemme bare havet! Acyclovir i tabletter. Og udslætene selv, jeg ved ikke, hvordan på hvilket sted, men Castellani (som smøres på vandkopper) og Lokoid (en meget stærk salve, men de siger, hormonelle og efter at svagere stoffer ikke virker) blev ordineret i ansigtet. Hvis Lokoid ikke vil tage, så er Acyclovir, salve. Men personligt hjalp jeg ikke. Læs mere i net om alle disse lægemidler, hvordan man tager og hvilke indikationer. Det er ret nemt at finde, alle er prod.

. og ikke vist. Men som lægen fortæller mig, er infektionen værre for kroppen. Selvfølgelig læste jeg også kontraindikationer. Men jeg bruger udendørs retsmidler, selvom kontraindiceret. Nu bruger jeg acyclovir til forkølelse. Og før det dræbte næse sanorin. fordi mangel på ilt er også dårlig. Afslut.

. de har også deres eget navn og til en pris, der kan sammenlignes med immodium. No-shpa (200r 60 fanen) - Droterin (50 r - 50 fan). Lomilan (110 r) - LoraGeksal (75 p) Panadol - Paracetamol Zovirax - (. 20 rubler) Acyclovir Tsiploks -. Ciprofloxacin (200 rubler) Lioton Gel - Salve heparin. Bepanten (220 p) - Depantol (187 p) - Pantoderm (120 rubler.) Ambroxol - ambrobene, Mucosolvan xylometazolin (galazolin) - forskellige dyre dripped nasal stopangin (hexetidin) - Geksoral nitroksolin - 5-NOC Aspirin UPSA (Frankrig) Acetylsalicylsyre Acid (Rusland) Rinonorm (Tyskland) Rinostop (Rusland) Nazivin (Tyskland) Xylen (Rusland) Nurofen Ibuprofen indenlandske eller ibufen Neurultivit Pentavit - vitaminer.

. ressivnye lægemidler, antikoagulanter typen phenindion radioisotope kontrastmidler til behandling eller undersøgelse, lithium præparater, de fleste af antivirale lægemidler (undtagen acyclovir, zidovudin, zanamivir, limovudina, oseltamivir - med forsigtighed) ormekure præparater atakzhe nogle antibiotika: makrolider (clarithromycin, midecamycin, roxithromycin, spiramycin), tetracycliner, quinoloner og fluoroquinoloner, glycopeptider, nitroimidazoler, chlor eller kol, co-trimoxazol. Imidlertid er alternative lægemidler noteret antibiotika ikke kontraindiceret til amning. Sædvanligvis anvendes sikker i mellemstore doser korte kurser af paracetamol, ess.

Jeg læser altid omhyggeligt vejledningen til de lægemidler, som lægerne har ordineret, og efter at jeg allerede beslutter at give eller ikke til barnet. Så denne Acyclovir, som vi var foreskrevet angiveligt af en forkølelse, bruges oftest til at behandle herpesinfektioner og vira, og desuden kan dets børn under 3 år ikke være. Da jeg ringede til vores læge og sagde dette, sagde hun, at det er alt foruroligende, de siger et antiviralt stof og ikke kun mod herpes, og de foreskriver det til børn fra de første dage. Så hvad skal man tænke? Hvem er lige her - producenten af ​​lægemidlet, som under alle omstændigheder tester stoffet, inden det frigives til transportøren eller lægerne som

. Kun i tilfælde af kortvarig brug. Hvis du skal tage nogen af ​​disse lægemidler i mere end en uge eller to, skal du tale med din læge. acetaminophen acyclovir anæstetika til lokalbedøvelse (f.eks. brugt af tandlæger) antibakterielle antibiotika (erythromycin, penicillin, tetracyclin *, trimethoprim) antikoagulanter antikonvulsive antihistaminer anti astma medicin til astma (kromolin, antihistaminer anti-astma medicin antihistaminer anti astma medicin (kromolin, bronchodilatorer) decongestants digitalis diuretics ibuprofen insulin kaopektat afføringsmiddel muskelafslappende midler fra pinworms pro.

. ortalidon; chlorthiazid; furosemid; ethacrynsyre. ANTIBIOTIK, ANTIGRIBULAR OG ANTI-VIRUS Sikker: penicilliner, cephalosporiner, erythromycin. Relativt sikkert: acyclovir - topisk anvendelse. Med systemisk anvendelse er det muligt, hvis den forventede effekt af terapi opvejer den potentielle risiko for fosteret (der findes ikke tilstrækkelige og velkontrollerede undersøgelser af brugsikkerheden hos gravide kvinder). Acyclovir passerer gennem placenta. Data om udfaldet af graviditet hos kvinder, der tog systemisk acyclovir i graviditetens første trimester, viste ikke en stigning i antallet af medfødte misdannelser hos børn sammenlignet med den generelle befolkning. Siden i observeret.

Virus designet og hjælpe kun følgende lægemidler 1.Preparaty effektiv mod nogle vira af herpes-gruppen: A) en herpes virus type 1 og 2 - acyclovir, valacyclovir, famciclovir. B) Varicella-Zoster-virus (type 3) - lignende stoffer. Udpeget med vandkopper hos unge og voksne samt ved alvorlig infektion hos børn. B) Cytomegalovirus (type 5) er ganciclovir, valganciclovir og foscarnet. 2. Kronisk hepatitis B og C. Virkningen af ​​lægemidler er bevist, infektioner uden behandling i et stort antal tilfælde forekommer aggressivt og fører til irreversible ændringer. Anvendes: Interferoner + ribavirin - til hepatitis.

. hvorvidt oxolinsalve. Antivirale tabletter til oral brug under graviditet under behandling af herpes anvendes ikke. Det vil sige, at forberedelserne i sædvanlige tilfælde (Acyclovir, Penciclovir, Foscranet og lignende) er forbudt under fødslen af ​​et barn! "I begyndelsen af ​​B fik jeg også ofte søvn, men min immunitet faldt. Jeg smedte med acyclovir, sagde G.

. En læge sammensætter en gravid kvinde. Sådan behandler herpes: Normalt anvendes antiherpethetical salver og cremer, der skal anvendes til læsioner udslæt (acyclovir - op til 5 gange om dagen i 5-7 dage, salver - oxolinsyre, alpizarinovaya, tromontadin - 2-4 gange om dagen i 5-10 dage ). Du kan smøre udslætets interferonopløsning (2-3 gange om dagen i 5-7 dage). E-vitamin i opløsning fremmer hurtigere helbredelse. Folk retsmidler - sløre fokus gran olie (2-3 gange om dagen), blødgørings- brun kamille creme eller salve af calendula (se opskrift på vores hjemmeside under "høring".). Drik af

. Mez, næsten det samme i kvalitet, hjælper dårligt, værre end ultrapower. Voltaren er bedre end diclofenac, selvom den aktive ingrediens diclofenac lettere tolereres og hjælper bedre. Acyclovir hjælper mig ikke personligt, men Zovirax virker! Her er det! Jeg tror, ​​at alle bør have ret til at vælge. Sandsynligvis er det ikke værd at spare på behandling, det er bedre ikke at købe en anden bluse til dig selv, men at købe.

Acyclovir tabletter anmeldelser for herpes

acyclovir med ARVI

Han hjælper os altid. Vores ARVI slutter altid med herpes ondt i halsen. Digter Acyclovir Jeg ved præcis, hvad der hjælper. Måske så de, at barnet har herpes ondt i halsen, og poeten har udpeget

Gav med ARVI, men ikke 4 tabletter, måske 1/4?

Da herpes ondt i halsen drak et par gange!

Graviditetsmedicin

Jeg har en dårlig hovedpine mindst en gang om måneden, og jeg kan ikke engang forestille mig, hvordan jeg kan gøre uden piller i dette tilfælde. ((Jeg vil nok kramme træerne, så smerten vil passere)))

Mange tak! Meget hjælpsom! Gud Gud, de fleste har aldrig engang måttet acceptere (bortset fra Natalsid - rigtig gode) og jeg håber ikke at skulle.

Natalsid effektiv, Mukaltin accepterer altid hoste, Tempalgin, Loperamid er også normer

Herpes type 1 og 2 og graviditet

Siden barndommen er han med dig, betyder det, at der ikke er noget forfærdeligt for barnet. smøre acyclovir. Hvad der skal gøres, forbliver. Kun ekstern salve. Du kan ikke drikke piller indeni.

Hvis han er, så for livet, og han bliver ikke behandlet.

HVAD BEHANDLER DU BEHANDLING I ET SEASON EASY.

Der er mange bogstaver, jeg har ikke læst, men jeg vil besvare spørgsmålet med glæde! Det bedste antivirale middel er Ergoferon. Jeg opdagede det for nylig. Jeg blev syg fra mine døtre, hun har snot, jeg har ondt i halsen, generelt et komplet sæt og næsten en dag med at tage ergoferon, næsten ikke noget af sygdommen! Selv snoet trak sig tilbage! Nå, vi har selvfølgelig også behandlet dem ved at vaske med havvand og en aspirator. Men for mig kom det ikke engang til dem. Vobschem super ting!

vi forsøger ikke at sprænge barnet med kemi. Vi giver homøopati, aflubin i dråber, jeg giver bouillon af en dogrose, tranebær og hindbær frugtdrikke, alt dette øger immuniteten. To gange om ugen lægger jeg lidt lunken vand i badeværelset og tilføjer færdige ekstrakter til sundhedslandet. Nu i den kolde årstid foretrækker jeg et kompleks af ekstrakter af en ikke-lækker. Disse urter bidrager til en stigning i immuniteten, og min datter sover meget godt efter sådanne berigende bade.

Jeg råder alle mødre til at prøve Karmolis-dråber, et effektivt antiviralt middel. Børnene er godt placeret i rummet med en luftfukter med dem, jeg havde ikke en luftfukter, så jeg lagde et vådt håndklæde på batteriet og Karmolis dræbte rigeligt. Mit barn blev beskyttet mod vira, og nu, da han blev ældre, indånder vi !!

Acyclovir for herpes

Acicavivir salve fra herpes på læberne er et syntetisk stof med en selektiv effekt. Dets aktive element er acyclovir. Produceret af det indiske selskab "Elegant".

Acyclovir for herpes

Mariyka »10 feb 2014, 17:27

Re: Acyclovir for herpes

Marianna K. "10 feb 2014, 20:26

Re: Acyclovir for herpes

Fraulyan Angelika »17. marts 2014, 08:19

Re: Acyclovir for herpes

Olivia "14. sep 2014, 00:17

Re: Acyclovir for herpes

Mitinka "15 sep 2014, 10:03

Re: Acyclovir for herpes

Olivia "18 sep 2014, 7:58 pm

Re: Acyclovir for herpes

AnnaH »24. december 2014, 23:37

Re: Acyclovir for herpes

Olivia "25 dec 2014 19:40

Re: Acyclovir for herpes

Taniyash "01 Jul 2015, 19:07

Re: Acyclovir for herpes

AnnaH »02 jul 2015, 10:38

Blandt herpesanalyserne på læberne skelner de Virolex, Zovirax, Atsiklostad, Herpes, Herperax, Gervirax. Gennemført ved opskrifter. At lære at drikke tabletter Acicavivir til herpes (i stedet for den traditionelle brug af salve) vil fortælle terapeuten, en immunolog.

Indikationer antiherpetic drugs

Behandling af herpes med Acicavivir viser effekt i tilfælde af diagnosticering af tilbagevendende eller primær infektion i huden med herpesvirus.

Instruktionerne gav en klar oversigt over, hvordan man bruger Acicavivir. Begrænsningen til udnævnelsen er overfølsomhed, alvorlige neurologiske lidelser, perioden med naturlig fodring med modermælk.

Aciclavivir, som Zovirax, er et ikke-toksisk middel med et minimalt sæt reversible negative reaktioner. I enkelte tilfælde kan patienter rapportere:

  • mild brænding, kløe i området direkte belægning (når du bruger salven);
  • åndenød, smerter i lumbalområdet, hævelse, abnormiteter i mavetarmkanalen, svimmelhed (hvis lægemidlet blev taget i tabletform);
  • psykose, forvirring, dysartri, hallucinationer, ufrivillig muskelkontraktion (når det indgives intravenøst).

Atsiklavir ved genital herpes viser effektivitet i 97% af episoderne.

Acyclovir tabletter anmeldelser for herpes

acyclovir med ARVI

Han hjælper os altid. Vores ARVI slutter altid med herpes ondt i halsen. Digter Acyclovir Jeg ved præcis, hvad der hjælper. Måske så de, at barnet har herpes ondt i halsen, og poeten har udpeget

Gav med ARVI, men ikke 4 tabletter, måske 1/4?

Da herpes ondt i halsen drak et par gange!

Graviditetsmedicin

Jeg har en dårlig hovedpine mindst en gang om måneden, og jeg kan ikke engang forestille mig, hvordan jeg kan gøre uden piller i dette tilfælde. ((Jeg vil nok kramme træerne, så smerten vil passere)))

Mange tak! Meget hjælpsom! Gud Gud, de fleste har aldrig engang måttet acceptere (bortset fra Natalsid - rigtig gode) og jeg håber ikke at skulle.

Natalsid effektiv, Mukaltin accepterer altid hoste, Tempalgin, Loperamid er også normer

Herpes type 1 og 2 og graviditet

Siden barndommen er han med dig, betyder det, at der ikke er noget forfærdeligt for barnet. smøre acyclovir. Hvad der skal gøres, forbliver. Kun ekstern salve. Du kan ikke drikke piller indeni.

Hvis han er, så for livet, og han bliver ikke behandlet.

HVAD BEHANDLER DU BEHANDLING I ET SEASON EASY.

Der er mange bogstaver, jeg har ikke læst, men jeg vil besvare spørgsmålet med glæde! Det bedste antivirale middel er Ergoferon. Jeg opdagede det for nylig. Jeg blev syg fra mine døtre, hun har snot, jeg har ondt i halsen, generelt et komplet sæt og næsten en dag med at tage ergoferon, næsten ikke noget af sygdommen! Selv snoet trak sig tilbage! Nå, vi har selvfølgelig også behandlet dem ved at vaske med havvand og en aspirator. Men for mig kom det ikke engang til dem. Vobschem super ting!

vi forsøger ikke at sprænge barnet med kemi. Vi giver homøopati, aflubin i dråber, jeg giver bouillon af en dogrose, tranebær og hindbær frugtdrikke, alt dette øger immuniteten. To gange om ugen lægger jeg lidt lunken vand i badeværelset og tilføjer færdige ekstrakter til sundhedslandet. Nu i den kolde årstid foretrækker jeg et kompleks af ekstrakter af en ikke-lækker. Disse urter bidrager til en stigning i immuniteten, og min datter sover meget godt efter sådanne berigende bade.

Jeg råder alle mødre til at prøve Karmolis-dråber, et effektivt antiviralt middel. Børnene er godt placeret i rummet med en luftfukter med dem, jeg havde ikke en luftfukter, så jeg lagde et vådt håndklæde på batteriet og Karmolis dræbte rigeligt. Mit barn blev beskyttet mod vira, og nu, da han blev ældre, indånder vi !!

acyclovir tabletter til herpes

Populære artikler om emnet: acyclovir tabletter til herpes

I mange år blev genital herpes forblevet uden for den læge, der var opmærksom på lægerne, hvilket primært skyldtes den utilstrækkelige evne til laboratoriediagnose af herpesvirusinfektion.

I de sidste 20 år i mange lande i verden har der været en stigning i forekomsten af ​​genital herpes (HG). Antallet af registrerede patienter med kønsherpes steg således i USA med 13-40%, i Rusland med 8-17% og i Ukraine op til 28% [4, 8]. I dag GG -.

Herpes virusinfektion (HVI) er oftest forårsaget af herpes simplexvirus (HSV) - HSV-1 og HSV-2, antistoffer, som detekteres hos 90-99% af den voksne befolkning på planeten. Infektion med HSV-1 opstår normalt i løbet af de første tre år af et barns liv, og HSV-2 -..

Herpesvirusinfektion er en af ​​de vigtigste medicinske og sociale problemer på grund af dens brede fordeling og ekstremt store udvalg af kliniske manifestationer og komplikationer.

kommunikation

Piger, lad os dele effektive måder at slippe af med den "kolde" (herpes)

Kommentarer (62)

Personligt hjælper Zovirax mig ikke, kun acyclovir creme. Det siges, at det er meget godt at brænde carvalol i begyndelsen. Jeg ved, at den bedste procedure til at slippe af med det om 2 dage er Dersonval (procedure i fysiske kontorer) - dette er magt. Lang tid efter kulden på huden er der stadig røde pletter. Flere gange så jeg sådanne runde gennemsigtige patches, men forsøgte ikke.

CremeAciclovir bør bruges i begyndelsen og meget ofte - det hjælper i begyndelsen, når bobler endnu ikke er dannet, og kløe er allerede der.

Også jeg hjælper acyclovir, og ikke kun i indledende fase)))

Jeg har Darsonval hjemme, men jeg ved ikke engang, at du kan kæmpe herpes med det. Wow!

Ved Acyclovir join)

Og jeg bruger acyclovir og carvalol (når jeg skal gå et sted).

Åh, denne infektion har klæbet mig i mange år. Det er som en lymfeprøve af kroppen - det ser ud på baggrund af svækket immunitet. Der var en flok anti-urte læbestifter, salver af alle slags, end de ikke brændte. Jeg blev hjulpet af Acyclovir-piller, jeg skal bare være tålmodig og drikke den i henhold til ordningen fra instruktionerne uden at savne en enkelt dosis.

Og hvad, efter at have drukket dette kursus, blev de af med dem for evigt? Jeg tror, ​​det er usandsynligt, at han nogensinde vil få denne infektion, når han kommer ind i kroppen, vil han bo der indtil sin død

Nej, selvfølgelig blev jeg ikke af med det, men lad os sige figurativt: "kastede hende ind i en sløv drøm" Pah-pah-pah!

Hvis det allerede er kommet ind i kroppen, og nu er børnene meget ofte født med den første gruppe virus, den sidder i nerveenden af ​​vores ryg og venter på tid at komme ud. Herpesen aktiveres ikke kun under afkøling / opvarmning (i solen), men også fra stress som nu er oftest. Derfor er det umuligt at slippe af med viruset helt, bare send det til dvale ved hjælp af leasing og argenin.

Acyclovir tabletter og salve. hvordan man siger herpes har modnet dem lige så meget som uden dem. I hvert fald med mig. Men i efteråret 2007. kun han begyndte at forfalde, jeg besluttede at "slå" ham med en anden metode. På det tidspunkt var jeg glad i olier og lavede lidt lapping: bogstaveligt talt en teskefuld drueolie (base) + 2-3 dråber bergamot, rosmarin og cypresolie, efter min mening. Derefter dunkede hun det med en vatpind og holdt den på herpes og pressede bomuld i huden. Det brændte, klemt, trak, men jeg dyppede igen min stok i blandingen og holdt den på herpes (det hele skete alt sammen på arbejdspladsen), jeg fortsatte hjemme, og jeg lavede også en ansøgning om natten. Om morgenen kunne jeg ikke tro på mine øjne - der var ingen boble, kun rødme, men jeg fortsatte med at smøre dette sted fra tid til anden. Den næste dag var der ingen spor, at der var noget der grinede der. På den tredje dag var der intet på stedet for "sygdommen"! Jeg ved ikke, om jeg var så heldig, + måske stoppede jeg udviklingen af ​​herpes på et tidligt tidspunkt, men fra det øjeblik har der indtil nu ikke været nogen herpes.

og hvor skal man få disse olier.

I apoteker eller tilbud. afdelinger, basisolier - som druer, avocado, ferskenflasker fra 50 ml og æteriske olier (de tilsættes meget lidt, strengt målte, dråber) - bergamot, rosmarin og deres ilk - i 10 ml flasker. Men ikke alle naturlige olier, i samme apotek er der syntetiske olier, som de siger "kosmetiske" og koster 20-50 rubler, men ægte olier kan ikke koste så meget. Apoteket tog olieselskabet Bergland, de er af høj kvalitet.
Du skal bare huske på, at hvis et værktøj har hjulpet nogen, hjælper dette værktøj ikke nødvendigvis en anden. Især olier, allergi generelt er muligt på dem.

og hvor skal man få disse olier.

Generelt er der ikke sådanne mirakuløse måder. Det er trods alt et virus, og en gang i kroppen fortsætter det hele livet. Både overophedning, hypotermi og akutte respiratoriske virusinfektioner virker som provokatører, hvilket generelt medfører reduktion i kroppens modstand til udbrud af vesikler, der er typiske for herpes. Og det vigtigste er at overvåge sundheden, at gennemføre foranstaltninger til forebyggelse af immunitet, og så vil bobler ikke blive vist. Og hvis de stadig vises - er det bedst at give en omfattende behandling ved at tage acyclovir tabletter inde i henhold til en ordning med samtidig smøring af den berørte overflade med salver, der passer til hver enkelt person: zovirax, acyclovir, panavir, famvir, valtrex osv. Men termiske procedurer bør udelukkes for at undgå yderligere progression af tilbagefald.

Hvert år drikker jeg immunomodulerende piller AMIXIN. Jeg drikker 6 uger, 1 tablet om ugen. De koster 454 rubler til 6 tabletter. Gyder aldrig herpes. Kroppen holdes på et godt niveau. Ja, og hvis du har det, køb kvalitets te-træolie. Det er tilrådeligt at købe fra networkers.

og tea tree olie hjalp mig ikke.

I det store og hele er jeg meget sympatisk med dig, medmindre du er en øverste leder, der altid skal være i form. Disse piller har et meget stort "kickback" - når du holder op med at drikke, forværres din helbred kraftigt, og der kommer en meget ubehagelig og uventet helbredsting ud.

Sidste år så jeg Amiksin. Men dette er anden gang herpes på læberne. Zovirax var svagere end acyclovir. Aldrig i livet af denne infektion var det ikke. De sidste par år har en masse stress og en masse syge ikke tid til at komme sig, som igen. Har bestået analyser - hæmoglobin er lavt. Tilsyneladende sænket immuniteten.
Sandsynligvis er herpes i hver enkelt af os, men vågner op under betingelser der er gunstige for ham.
Mens kæmper for at fylde jern) og spise bær og vild rose (sirup)

Her forsøgte jeg patches - super! Hun fast på arbejde en før frokost i 2,5 timer, så hævelsen faldt straks med 2 gange. Så satte hun sig fast i natten, alt var en normal læbe!)))))

Angiv navnet og, hvis det er muligt, dets størrelse. Og så bryder alt i mig om natten, om morgenen står du op, alt er allerede "adskilt": du har brug for et stort klæbende gips.

Nej, lappen er lille, du ved, hvordan gennemsigtige patches mod bumser, så her er den samme størrelse 1 cm * 1cm, firmaet "Compeed".

Tak. Køb, måske når de kommer.

Jeg prøvede også denne gips - under det bliver læbehuden blød, næsten geléagtig. Desværre blev min situation værre, efter at den blev fjernet, dvs. udviklingen af ​​herpes fortsatte som normalt.
En dag var det bare en forfærdelig lang proces, da boblerne allerede var gået, men såret ikke overgroede - det vigtigste er, at skorpen skal formes så hurtigt som muligt.
Derefter rådede allerede en hudlæge Actovegin gel til mig, som er gennemsigtig og giver tilbage denne skorpe - denne slags bidrog til langsomt at slippe af med alt dette.

Den mest effektive måde er at gennemgå et behandlingsforløb i det antiherpetic center. Det er umuligt at slippe af med dette øm for evigt, men for at gøre udslætene mere sjældne og mindre signifikante - helt.

For første gang i april 2009, står over for denne svøbe. Herpes dukkede op på overlæben, først var jeg forvirret og vidste ikke hvad jeg skulle gøre, til sidst købte jeg Aciclovir salve - smurt - resultatet er minimalt fordi Herpes blev kun helbredt efter 2 uger, og arret blev tilbage. Efter at have lært af bitter erfaring, gik jeg og rådede med en læge. Så snart prikken begyndte, skulle du straks begynde at drikke Aciclovir 200 mg tabletter ifølge ordningen (angivet i instruktionerne). Piger, det hjalp mig virkelig. Testet to gange - så snart jeg begyndte at mærke betændelse - tog jeg en pille - herpes forsvandt natten over.

For nylig blev herpes inficeret med en virus, der blev aldrig stødt på dette, og nu med den mindste hypotermi svulmer læberne op (((

Jeg er for acyclovir. Selv når boblerne allerede er kommet frem, går det meget hurtigere.

Jeg har for nylig opdaget her bare en mirakelbehandling, og ikke et lægemiddel, men en kosmetik (som det står skrevet i instruktionerne). En god apotek rådede ham til mig. Allomedin *. Jeg gik næsten alle med det samme. Og en vigtig detalje: Ikke modbydelig at bruge, ikke fedtet, absorberet, økonomisk, kræver ikke konstant anvendelse, hygiejnisk emballage. Jeg anbefaler)))

Ja, jeg brugte Allomedin, det tørrer virkelig godt og er ikke synligt på læberne overhovedet (det er en gennemsigtig gel).

Jeg kan ikke holde alkoholen på mine læber, derfor er det lettere for mig med denne gel. Ja, og det skal kun anvendes 2-3 gange om dagen. Jeg har denne besvær på mine læber efter en tandlæge, mine læber lider meget under behandlingen ((og efter det var der et mislykket forsøg på at komme tilbage, hvilket blev glemt hver anden dag.

Det forekommer mig, at det kun er værre fra kauterisering. efter min mening er det umuligt at tørre boblerne.

Nå, det stopper først spredningen af ​​herpes. Tørrer det. Og i sidste ende, efter en dag eller to, afgår denne "skorpe", og det er alt.

hvis du ikke brænder det, vil det ikke briste, og der er ingen skorpe sår. smøre acyclovir. han stopper spredningen. Han er specielt til dette. Personligt, mest af alt, såret på mig. så grimt.. så jeg forsøger at forhindre dets udseende på nogen måde :) Hvis du har tid til at smøre acyclovir på den første dag, så bliver der næsten ingen bobler.

Jeg har (pah-pah-pah) i mere end 2 års herpes. Positive indtryk forblev fra allomedin (fra kosmetisk synspunkt, de kan smøres overalt, det er stadig ikke synligt).

Jeg har også bemærket sin gennemsigtighed i henhold til din feedback, og jeg vil huske det for fremtiden. det er ikke altid muligt at sidde hjemme :)

Piger, her og jeg har det samme problem, så jeg fik denne herpes, jeg har ingen styrke. I går følte jeg lidt prikkende, men i dag ser jeg på mine læber steget med to, ellers er det ikke første gang i en måned ((jeg ved ikke, hvordan man kan helbrede dette angreb.

Og hvad acyclovir eller antivirale lægemidler hjælper ikke? Og i sidste ende sparer den samme Zovirax ikke, men hvad skal vi gøre, vi har ikke en anden (

Piger, hvorfor er du? Hvorfor er der ingenting? Der er docosanol, et mere moderne middel til herpes, hele Europa er blevet behandlet i lang tid, og vi sidder alle sammen med acyclovir.

Og hvad for docosanol ?? såkaldt stof ?? Hvor præcis sælges, forresten, er det i piller eller salve ??

Hun docosanol er den aktive ingrediens i herpes salven, og selve lægemidlet hedder Erazaban, i hvert fald her i Europa, jeg hørte, at navne er forskellige.

Jeg bruger normalt "Acyclovir", hvis herpes bare begynder at vises - det hjælper. Nu ammer jeg min baby, og da denne infektion begyndte at krybe op forfærdeligt skræmt om vinteren, er det umuligt at bruge medicin. Gemt tandpasta, så snart læben begyndte at kløe, tingle, vokse, forårsaget meget generøst gentaget flere gange om 2-3 timer. Læben var lidt puffy gennem dagene alt gik helt. Hvis du ikke kan bruge stoffer eller ikke var ved hånden - en mulighed. Generelt må problemet selvfølgelig løses indefra.

Jeg føler noget usædvanligt på min læbe - jeg straks acyclovir. på figen en bums eller herpes - det vigtigste er at have tid! ))))) hvis en pimple - intet vil blive gjort for ham, og hvis der er herpes, så selv boblerne ikke har tid til at danne. bare opmærksom på dine følelser, hvis du ved, at der ofte kryber på læben.

Jeg er kun reddet af antivirale lægemidler inde. For et år nøjagtigt. Og eksternt kun reducerer symptomerne, intet mere.

Inden for lysin, derefter argenin. Udenfor brænder vi med triple cologne, hvor vi tilføjer analginampul på forhånd.

Nå, glem ikke om zink + C-vitamin

Og jeg sætter en film fra et rå æg og går hurtigt.

Hvis vi taler om det oprindelige middel, så kan du også smøre ørevoks

Og mælkesaft fra løg på skåret

Zovirax oralt, 5 tabletter om dagen hver 4. time i 5 dage og salven med samme navn på samme måde, er det en viral infektion, og hvor er folkemidlet?

Jeg tager Viru Merz udad, tørrer godt og blokerer for yderligere udvikling, og efter det er sådanne sår i såret, som efter acyclovir, ikke dannet inde i Valtrex.

Jeg lag hundrede gange!
Konstant popping "kold", så snart et lille slag, eller pludselig stress, udmattet. Indtil jeg kom til en god læge. Valtrex udpegede, selv om det var nødvendigt at drikke i lang tid, næsten 3 måneder, og fornøjelsen er ikke billig. Men nu har jeg glemt alt udslæt. Tværtimod fjerner salver eksterne tegn, og de er forårsaget af en infektion, der sidder inde, og den skal udryddes.

og for mig skrev en immunolog for Valtrex stadig lys, vitaminer og
Amiksin, drik alt dette i henhold til ordningen. Jeg viste op på analysen
herpes type 6. Lægen sagde, at jeg kunne fange ham i transporten.

Ja, alt efter ordningen, kompleks behandling.

hvorfor har du draget Valtrex så længe. Eller afhænger det af typen af ​​virus?
Jeg tog alt i 10 dage. Og mere zink.

Tilsyneladende afhænger det af typen af ​​virus.
Efter valtrex er løbet af Panavir straks åbenbart.
Men allerede år, som herpes passerer mig forbi. Selvfølgelig skal du temperere og overvåge deres helbred, for alt dette er fra svag immunitet og stressende situationer. Med et godt helbred vil kroppens forsvar ikke tillade, at virussen bliver aktiv. Lægen sagde, at ingen piller til herpes ikke kan slippe af med, du kan kun "kvæle".

og lægen fortalte mig, at hver person har en herpesvirus i kroppen, i latent form (i søvn) eller vågner op i en aktiv en.

Ja, ja, jeg ville sige det)

Bedstemor, jeg husker, sagde dette: Under blomstringen skal du spise 5-7 unge blomster af mælkebøtter og herpes vil ikke))
Jeg kontrollerede ikke, jeg havde det ikke. Efter at have slidt min mor ud, spiste hun de unge mælkebøtte blomster, sagde hun, det hjalp 4 år uden tilbagefald. Er det en placebo?

Salve acyclovir stor ting! Så snart jeg føler at min læbe klør og begynder at svulme, smeder jeg straks. Og efter et par dage går alt væk. Det sker så, at der ikke er nogen salve ved hånden, og boblen begynder allerede at blæse op. Så hjælper almindelig tandpasta mig.

Jeg gik fra papa, min bror havde aldrig denne herpes. En gang om året. Jeg smør acyclovir, 2 uger, og det er det.