Hepatitisforum

Symptomer

Videndeling, kommunikation og support til personer med hepatitis

Generics og min historie

Re: Generics og min historie

Meddelelse samantal »Aug 28 2017 14:29

Re: Generics og min historie

Meddelelse til brandmand »Aug 28, 2017 15:54

Re: Generics og min historie

Meddelelse til Dmitry-nk »Aug 28 2017 18:20

Re: Generics og min historie

Besked til Dmitry-nk »28. august 2017 18:34

Re: Generics og min historie

Meddelelse samantal »Aug 28, 2017 21:09

Re: Generics og min historie

Besked til Dmitry-nk »29 Aug, 2017 02:58

Re: Generics og min historie

Besked til Dmitry-nk »Aug 29, 2017 03:02

Re: Generics og min historie

Meddelelse Gennady82 »Aug 29, 2017 10:27

Re: Generics og min historie

Meddelelse til brandmand »29. august 2017 10:48

Re: Generics og min historie

Meddelelse samantal »Aug 29 2017 12:26

Amiksin: anmeldelser af læger og historier om patienter

Amiksin forårsager skarp tilbagemelding fra læger, et veltalende eksempel, som er den følgende dialog på det russiske medicinske serverforum. Dens deltagere er en kvinde, der søges om en konsultation (hendes kaldenavn er Bagira), og læger under kaldenavnene Ivkoko, Morphey, antibiotik. For større nøjagtighed vises dialogen ved hjælp af skærmbilleder - rasterkopier af fragmenter af en webside.

Det er sagt kort, men utvetydigt. På dette tidspunkt kunne man stoppe, hvis der ikke var mange "underholdende fortællinger" på internettet for patienter, der tog stoffet og efterlod de mest kontroversielle historier om det.

Anmeldelser af Amixin-patienter, der tager stoffet

Da disse vidnesbyrd er meget maleriske og kategoriske, er vurderingen af ​​lægemidlet af patienter på siderne på internetsider enten "utvetydigt positiv" eller "utvetydigt negativ" eller "spørgsmålet".

Et eksempel på en historie om Amiksin med et + tegn.

Et eksempel på en negativ historie. For bedre opfattelse giver jeg det i teksten (stavning og tegnsætning bevares):

Anmeldelse: Antiviral Amiksin - Horror! Jeg led i 7 dage, indtil jeg indså, at jeg bare skal stoppe med at drikke dette "mirakelstof"

I slutningen rørte patienten på et ubehageligt emne - skræddersyede, betalt udsagn om stoffet, der er designet til at tilskynde besøgende til at købe de nævnte midler. Et eksempel på det betalte "ønske om at dele erfaring", ifølge forfatteren af ​​disse linjer, kan være følgende.

Er amixin sikkert (i Vesten er stoffet kendt som thyrolon)

Den første omtale af tirolon (amiksin - det kommercielle navn til tilorone) findes i patentansøgningen af ​​30. december 1968 (US patent nr. 3592819). Lægemidlet blev undersøgt i 70'erne og 80'erne af det XX århundrede. Bevis for stoffets toksicitet og fare for menneskers sundhed blev opnået, og derfor blev der ikke udført længere arbejde med undersøgelsen af ​​tiloron.

Jeg vil citere teksten oversat fra russisk Wikipedia for den russisktalende shmtatel (https://uk.wikipedia.org/wiki/Tiloron, denne information er ikke tilgængelig på den russiske Wikipedia).

Tiloron indeholder både kationiske og lipofile grupper i sin struktur. Stoffer med en sådan struktur kan forårsage celle lipidose - en overtrædelse af fedtstofets metabolisme i cellerne. I forsøgene blev det vist, at tyrolon fører til fosfolipidose - en ophobning af lipider efterfulgt af dødelig degeneration - i lever og nethinden hos forsøgsdyr.

En lille undersøgelse af 14 patienter, der blev ordineret thyrolon - i tre af dem forårsagede stoffet øjenskade - retinopati og keratopati.

Resultaterne af dyreforsøg har vist, at tyrolon påvirker kulhydratmetabolisme og fører til akkumulering af glycosaminoglycaner i cellerne, hvilket giver anledning til sygdomme - mucopolysaccharider.

Fra februar 2009 offentliggøres ikke videnskabeligt pålidelige data om sikkerheden til tiloronbrug hos mennesker.

Her finder vi følgende oplysninger.

Tiloron er et syntetisk højmolekylært lægemiddel, oral interferon inducer.

Det blev registreret i Rusland og Ukraine under handelsnavnet Amiksin (som pulver til fremstilling af ikke-sterile doseringsformer) og Amiksin®IC (tabletter). Der er ingen tegn på brugen af ​​amixin (tilorone) som et terapeutisk lægemiddel uden for det tidligere Sovjetunionen.

Der er ingen randomiserede kontrollerede kliniske forsøg med lægemidlet. Offentlige artikler om kliniske undersøgelser af Tiloron i Rusland og Ukraine er heller ikke randomiserede [10] eller indeholder ikke placebokontroller og er baseret på anvendelse af ikke-standardiserede præstationskriterier (subjektiv velvære) i stedet for en objektiv virologisk analyse.

Faktisk er den citerede tekst tilstrækkelig til at forklare afvisningen af ​​amyksin som et lægemiddel af praktiserende læger og modstridende, ofte vågne patienthistorier.

Amiksin /


Sammensætning og form for frigivelse: Tabletter, overtrukne tabletter1 tyloron0.06 gv adjuvanser: magnesiumcarbonat basisk; PVP; calciumstearat; aerosil; vaselinolie; sukker; talkum; tropeolin O; titandioxid; gelatine; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke af karton 1 bank.

Tabletter, overtrukne tabletter1 tiloron 0,125 g biprodukter: magnesiumcarbonat basisk; PVP; calciumstearat; aerosil; vaselinolie; sukker; talkum; tropeolin O; titandioxid; gelatine; bivoks

i polymerbokser på 6 eller 10; i en pakke af karton 1 bank.

Viral hepatitis A, B og C, og cytomegalovirus infektion er herpes, i komplekset terapi for infektiøs-allergisk og viral encephalomyelitis (multipel sklerose, panencephalitis, uveoentsefalit et al.), Respiratory og urogenital Chlamydia, behandling og forebyggelse af influenza og forkølelse hos voksne; hos børn over 7 år - behandling af influenza og ARVI.

Overfølsomhed, graviditet, amning, alder op til 7 år.

Allergiske reaktioner, dyspeptiske fænomener, kortsigtede kuldegysninger.

Tilfælde af overdosering af Amixin® er ukendt.


Dosering og indgift:

Indvendigt efter at have spist. Voksne til ikke-specifik profylakse af viral hepatitis A, influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,125 g en gang om ugen i 6 uger.

Behandling af viral hepatitis A er 1. dag, 0.125 g 2 gange, derefter 0.125 g hver anden dag, behandlingsforløbet er 1,25 g (10 tab.).

Behandling af akut hepatitis B (inklusive langvarig forløb) eller hepatitis C - 1. og 2. dag til 0.125 g, derefter til 0.125 g hver anden dag. Behandlingsforløbet af akut hepatitis B - 2 g (16 tab.), Akut hepatitis C og et langvarigt forløb af hepatitis B - 2,5 g (20 tab.).

Kronisk hepatitis B - indledende fase af behandlingen (2,5 g - tabel 20) - de første 2 dage ved 0,25 g, derefter ved 0,125 g hver anden dag. Fortsættelsesfase: fra 1,25 g (10 tab.) Til 2,5 g (20 tab.), 0,125 g pr. Uge. Kursdosis er 3,75-5 g, behandlingsvarigheden er 3,5-6 måneder (afhængigt af resultaterne af biokemiske, immunologiske, morfologiske undersøgelser, der afspejler aktivitetsgraden af ​​processen).

Kronisk hepatitis C - indledende fase af behandlingen (2,5 g - tabel 20) - de første 2 dage ved 0,25 g, derefter ved 0,125 g hver anden dag. Fortsættelsesfase: 2,5 g (20 tab.), 0,125 g pr. Uge. Kursusdosis - 5 g, behandlingens varighed - 6 måneder (afhængigt af resultaterne af biokemiske, immunologiske, morfologiske undersøgelser, der afspejler graden af ​​aktivitet af processen).

Behandling af influenza og SARS, herpes, cytomegalovirus, respiratorisk og urogenital Chlamydia - i de første 2 dage af sygdom - 0,125 g, efterfulgt af 0,125 g af en dag. Om behandling af influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,75 g, herpes og cytomegalovirus infektioner - 2,5 g, urogenitale og respiratorisk klamydia - 1,25 g Ved behandling af infektioner neyrovirusnyh dosis indstilles individuelt, Behandlingsforløbet - 4 uger.

Børn ældre end 7 år med ukomplicerede former for influenza eller andre akutte respiratoriske virusinfektioner - 0,06 g 1 gange om dagen (efter at have spist) i 1., 2. og 4. dage efter behandlingens start (et behandlingsforløb på 0,18 g - tabel 3).. Når komplikationer af influenza eller andre akutte respiratoriske virussygdomme, doping i 1, 2, 4 og 6 dage fra starten af ​​behandlingen (behandling på 0,24 g - Tabel 4.).

Omfattende behandling af neurovirusinfektioner bør udføres under tilsyn af en læge.

Amiksin med hepatitis C

Piger kan nogen have stoffer har ikke brug for dig. Amiksin. Karsil, Ovesol (dråber eller piller) er stoffer til opretholdelse af leveren, og jeg har hepatitis C. Jeg har ikke råd til dyr behandling, og jeg kan ikke købe disse lægemidler hver måned, men jeg har virkelig brug for dem. Tak på forhånd

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

Ofte går vores forældre til en børnelæge for en akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalet af antiviral terapi? 1. Præparater effektive mod visse vira fra herpesgruppen: A) Virus.

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

kilde Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er der i øjeblikket i arsenalen.

Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalet af antiviral terapi? 1. Forberedelser effektive mod nogle vira fra gruppen.

Sådan behandles SARS (Virusinfektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive mod.

Sådan behandles SARS (Virusinfektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalet af antiviral terapi?

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. http://forums.rusmedserv.com/showthread.php?t=156778 Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for en akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof.

Udtaget herfra Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er der i øjeblikket

Vi kan godt lide at gå i børnehaven meget. Han vil ikke blive taget derfra, men vi går meget sjældent. Vi begyndte at gå fra midten af ​​september, men før den første vandring blev vi syge i 2 uger, til sidst gik vi mod slutningen af ​​måneden. i tre dage og igen blev syg i to uger. Send ud en uge gik væk, blev igen syg i en måned, led en frygtelig hoste. Inddrevet. på den anden dag i turen til haven. Hosten vendte tilbage, men ugen tilbage. Og nu har vi en ny mulighed. Mandag den 26. november diarré og opkastning. temperatur.

Mange mennesker kan lide at dræbe alle slags interferoner i næsen, læg dem i tabletter og sætte deres forkølelse ind i rækken. Og så spekulerer de på, hvorfor en løbende næse bliver til kronisk rhinitis og hoster i bronkitis eller lungebetændelse. Nasale og tabletterede dummier Hverken Anaferon, Grippferon osv. Sådanne "Feroner" har ikke et randomiseret, kontrolleret studie, der viser terapeutisk eller profylaktisk virkning. Der er overhovedet ingen sådan interferon i disse præparater. I Anaferon er for eksempel den vigtigste aktive ingrediens lactose. Det er nok at købe en lille taske laktose efter vægt.

Teksten er lang, der er links. I de seneste år er antallet af forskellige antivirale lægemidler på hylderne på vores apoteker steget dramatisk. Reklamemedicin, der let kan hjælpe med at klare vira og redde fra årlige epidemier af ARVI, forfølger bogstaveligt talt, især med begyndelsen af ​​efterårsforkølelse. Alt dette tyder på et logisk spørgsmål: hvis der er så mange antivirale lægemidler, hvorfor fortsætter vi fortsat med influenza og andre virale infektioner, og fra virus sygdomme som mæslinger, hepatitis B eller polio, skal du beskytte dig selv med vacciner? Business.

Udtalelse fra vores læge! Kun i Rusland er der sådan en ting som interferon induktorer. Det er stoffer, der ikke indeholder interferon selv, men kan stimulere produktionen. I dag er sådanne midler, herunder for børn, i stigende grad opført. Dog udgør de en alvorlig sundhedsfare. Interferon alfa syntetiseres af celler i immunsystemet, efter at patogenet interagerer med specifikke receptorer på celleoverfladen, hvorefter en hel kaskade af immunreaktioner er lanceret med henblik på at producere interferon og ved aktivering af en specifik immunrespons. Mekanismen for interferon.

Antiviral terapi. Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt."

Teksten er lang, der er links. I de seneste år er antallet af forskellige antivirale lægemidler på hylderne på vores apoteker steget dramatisk. Reklamemedicin, der let kan hjælpe med at klare vira og redde fra årlige epidemier af ARVI, forfølger bogstaveligt talt, især med begyndelsen af ​​efterårsforkølelse. Alt dette tyder på et logisk spørgsmål: hvis der er så mange antivirale lægemidler, hvorfor fortsætter vi fortsat med influenza og andre virale infektioner, og fra virus sygdomme som mæslinger, hepatitis B eller polio, skal du beskytte dig selv med vacciner? Business.

det er nødvendigt at vide. Hvordan behandler horisonter og orvikak behandling af akutte respiratoriske virusinfektioner (virusinfektion)? (En artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. der er et øjeblik i

Sådan behandles ORVI (Virusinfektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte i det tidligere Sovjetunionen går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive mod.

Hvordan behandles ARVI (Viral infektion)? (Artikel fra en russisk medicinsk server) Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område går forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive mod.

Antivirale lægemidler. Hvad det er, og hvad de spiser. Meget ofte på den tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der et øjeblik i arsenalet af antiviral terapi?

Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Der er et øjeblik i arsenalen af ​​antiviral terapi? 1. Præparater, der virker effektivt mod nogle vira fra herpesgruppen: A) Herpesvirus 1.

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte.

Der var et andet spørgsmål om forebyggelse af SARS i foråret og efter sygdommen, om det er værd at give noget til et barn eller i det hele taget sportsmassage-vandprocedurer og korrekt ernæring (+ kosttilskud i form af cedertræolie, rosehipolie). Stadig, min konklusion er: Vil ikke noget medicin AT GIVE TIL FOREBYGGELSE (baseret på vurderinger af udokumenteret effektivitet i brug hos børn og endda toksicitet (i bugspytkirtlen og leveren), og min ven en pige læge med en medicinsk uddannelse kan ikke anbefales og modtage noget til forebyggelse. )

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for hver virusinfektion at foreskrive et antiviralt stof. Hvad er i øjeblikket i arsenalen af.

Jeg har et meget tvetydigt forhold til immunomodulatorer. En gang stolede jeg på dem, og de hjalp os meget. Det var pinligt, at de blev udpeget hver gang vi blev syg. Og hvis vi tager i betragtning, at vi var syge hver måned (og undertiden to gange om måneden), så kan vi nemt beregne, hvor mange gange vi tog disse stoffer om året. Efter at have studeret problemet med disse lægemidler dybere blev det indlysende, at brugen af ​​dem så ofte er en forbrydelse mod et barns krop. Min mand og jeg afviste bevidst fra immunmodulatorer, selvom børnelæger er stærkt I.

Antivirale lægemidler. Hvad det er, og hvad de spiser. Meget ofte på den tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der noget øjeblik i arsenalet af antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive.

Efter at have undersøgt de 13 mest solgte influenzalægemidler fandt Slon ud af, at en række "unike opfindelser fra russiske forskere" ikke har dokumenteret effektivitet.

13 mest populære influenzedroger: arbejder de? offentliggjort 13/01/2014 10:36 i overskrifterne ORZ, Medicines Efter at have undersøgt de 13 bedst sælgende stoffer til influenza fandt Slon ud af, at en række "unikke opfindelser af russiske forskere" ikke har dokumenteret effektivitet. Hvert år bruger indbyggerne i Rusland mere end 29,5 milliarder rubler på medicin til forkølelse og influenza. Efter at have undersøgt kvaliteten og historien for de 13 bedst sælgende stoffer fandt Slon ud af, at nogle af dem lindrer kolde symptomer, de andre "unikke opfindelser af russiske forskere" har slet ingen påvist effektivitet. 1. ARBIDOL.

Jeg vil gerne dele med dig et synspunkt om en praktiserende børnelæge om brugen af ​​antivirale lægemidler. Min familie og mange af vores venner og bekendte fra Ecosem Club bruger ikke antivirale lægemidler med interferonkomponenter til ARVI-sygdomme, men bruger andre sikre og effektive midler, og samtidig er ARVI meget hurtigere end 7 dage. Blandt mine velkendte læger er der to børnelæger, som generelt ikke glæder sig over brugen af ​​interferon til behandling af børn. De mener, at regelmæssig brug af sidstnævnte erstatter deres egen immunitet. Så med hvad.

Antivirale lægemidler. Hvad det er, og hvad de spiser. Meget ofte på den tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne har lært mere eller mindre at bekæmpe bakterieinfektioner og dermed ønsket om analogt at foreskrive et antiviralt lægemiddel til enhver viral infektion. Er der noget øjeblik i arsenalet af antiviral terapi? 1. Forberedelser, der er effektive.

Bevisbaseret medicin. LANG SVAR PÅ SPØRGSMÅL: - Antivirale er ikke nødvendige. Aldrig. Undtagelse: acyclovir i tilfælde af alvorlig herpesinfektion, Tam-influenza med laboratoriebekræftet influenza, særlige lægemidler til viral hepatitis og HIV. - Fugt næsen med saltvandsløsninger, skyll ikke, men lind vandet (dråber). Med alvorlig rhinitis, vasokonstrimer ikke mere end tre dage. Mere må ikke dryppe ind i næsen. Intet! - ORVI går alene. For at forhindre komplikationer af ARVI har videnskaben endnu ikke opfundet et magisk pillepunkt, men en regelmæssig undersøgelse af en læge er nødvendig. Sikker på at! Vi laver ikke diagnoser alene! - Generel analyse.

Måske læser nogen allerede. på rusmedservice-webstedet en sådan artikel. Hvad synes du om dette? Antivirale lægemidler. Hvad er det, og hvad de spiser. Meget ofte på det tidligere Sovjetunionens område vender forældre til en børnelæge for akut respiratorisk sygdom hos et barn, og antivirale lægemidler ordineres også ofte. Efter alt ved første øjekast er alt logisk - en virusinfektion, og stoffet skal være "antiviralt." Tricket er, at lægerne mere eller mindre har lært at håndtere bakterielle infektioner, og dermed ønsket om analogi for alle virale.

Tillykke :) Piger, happivumensdag! Jeg vil have alt for en sund pædagoger! Hvordan behandle et barn uden medicin, hvad er "utilsigtede fund" og er det muligt stadig ikke at blive vaccineret? Hvordan man opretholder sundheden hos sunde børn, siger børnebarn Anna Sonkina

Hvis en anden ikke har set. Foredrag om vira og undersøgelser. vaccinationer :) Ifølge linket Video Hvordan behandles et barn uden medicin, hvilke "utilsigtede fund" er det muligt og stadig ikke at lave vaccinationer? Barnelæge Anna Sonkina-Dorman fortalte i Pravmir foredrag om, hvordan man bevare sundheden for sunde børn. Vi tilbyder læsere teksten til forelæsningen og dens fulde video. Anna Sonkina-Dorman - Pædiatrician (RSMU), Pædiatrisk PainMaster-klasse Fellow, Institut for Palliative Pediatrics, Minneapolis, USA (2011), indehaver af Diploma i Palliativ Medicin fra Cardiff University, Storbritannien (2012), deltager.

Amiksin i behandlingen af ​​hepatitis B

Amiksin

Tilstrækkeligt godt lægemiddel til behandling og forebyggelse af visse virale infektioner, især SARS, lethed af doseringsregimet, høj effektivitet bevist efter tid, lav risiko for udvikling af uønskede bivirkninger.

Anbefales som et komplekst lægemiddel ordineret af en læge.

Patient testimonials for amyxin (12)

Det tredje år Amiksin redder mig og husstandene i kampen mod forkølelse og herpes. Det vigtigste, jeg har lært for mig selv, er, at det er bedre at drikke det helt i starten, så snart de første tegn på sygdommen begynder at dukke op - det vil garantere, at du vil bære alt på dine fødder (i hvert fald for mig og deres kære lige sådan). I en pakke af lægemidlet er der 6 orange tabletter, men der er også pakker på 10. Vi tager præcis 6, fordi det er billigere, og det er nok til kurset. Anvendelsesmetoden er meget praktisk: den første dag - 1 orange pille; anden dag - 1 tablet; derefter en tablet hver 48 timer, indtil de løber ud. Det er svært at blive forvirret. Den vigtigste funktion, der er bevist i sig selv, er effektivitet. Efter den første pille svækker symptomerne af sygdommen efter et par timer. På den tredje dag (efter to receptioner) går jeg allerede roligt på arbejde. Nogle gange er jeg begrænset til disse to piller, selv om det selvfølgelig er forkert. Hvis vi taler om prisen, så har vi ca. 650 rubler per pakke med 6 stk. Udsæson falder prisen lidt, men omtrent det samme. Dyrt eller ej, selvfølgelig beslutter alle for sig selv, men vi er klar til at betale nogen penge for effektivitet og pålidelighed. Hurt dig selv dyrere.

Jeg forstår ikke, hvorfor denne medicin er så rost af mange læger. Måske har de deres egne grunde til dette. Jeg selv tog det ikke - det var ikke nødvendigt. Behandlede dem søn af en teenager. Fik influenza og på anbefaling af en læge, gav ham dette produkt. Femten minutter senere blev han opkastet med denne pille. Nå, jeg tror på baggrund af sygdommen, at noget er forkert med fordøjelsen. En time senere, fortsatte hun at give - igen den samme effekt. På det tidspunkt besluttede de at stoppe og tog et andet stof. Efter et stykke tid blev han syg igen, og der var derhjemme kun disse mirakelpiller. Igen giver jeg og igen opkastning af piller. Generelt besluttede jeg mig ikke for at friste skæbnen og kastede dem væk. Hvad jeg rådgiver jer alle sammen. Narkotikakvalitet affald og handling.

Jeg har indtryk efter Amixin, at han længe i kroppen i meget lang tid, under alle omstændigheder slap jeg af konsekvenserne af hans ophold i meget lang tid. Han havde ingen effekt på kulden, men jeg var nødt til at slippe af med udslæt i lang tid. Forgiftet sig selv for pengene

I dag drak jeg den anden Amixin tabletter til profylakse (jeg drikker en gang om ugen). Igen (som den første modtagelse) gyder nyrerne frygteligt, finder jeg ikke et sted for mig selv og den generelle svaghed. Jeg vil ikke drikke den tredje! Dårligt stof. Så ved du ikke, hvad du skal behandle for sådan profylakse.

Jeg Amiksin tog kun en gang og efter ham gik jeg lang tid syg. Jeg havde sådan magtesløshed, kulden forblev stadig. Jeg ønskede ikke at spise, hele tiden ønskede at sove. Lægen sagde, at det kunne være konsekvenserne af Amixin, da det rejser hele immuniteten for at bekæmpe kroppen, hvorfra en person mister styrke. Også lægen min opmærksomhed på, at denne medicin kun er distribueret i Rusland og Ukraine, som efter min mening er temmelig mærkelig. Det er trods alt placeret som en meget højkvalitets og stærk medicin. Men jeg følte ikke disse charme på mig selv.

Min mor, Amiksin købte, da jeg blev syg før sessionen og var meget bange for at jeg skulle passere alle eksamener, så viste det sig fint, og jeg blev frisk i to dage, jeg savnede ikke noget på universitetet.

Jeg har positive indtryk fra Amixin. Når en forkølelse begynder (en virus), tager jeg en pille på den første dag og et sekund om dagen. I 90% af tilfældene går influenza-viruset tilbage (som regel har sygdommen ikke tid til at udvikle sig). Jeg ved om dette stof, at det engang blev udviklet til de sovjetiske specialtjenester og blev produceret af Odessa-virksomheden Intrehim (fra dette IC-ikon). Jeg har også hørt, at stoffet ikke har en meget positiv effekt på leveren, så det skal nok ikke bruges for ofte eller med henblik på regelmæssig profylakse. Det er bedst at drikke det, når du er klar over, at du er syg eller når alle har en forkølelse i nærheden af ​​dig, nyser, hoster for ikke at blive syg. I andre tilfælde er det bedre at bruge folkemæssige retsmidler.

Amiksin min mand købte mig, så snart jeg så de første tegn på forkølelse. Han sagde, at han ville sætte mig på mine fødder i 2 dage. Så det skete. Efter 2 dage var der ikke noget koldt, men om morgenen på 3 dage havde jeg en forfærdelig allergi. Læber svulmede op, pletter, der kløede og kløede gik gennem kroppen. Da jeg ikke ændrede kosten, tror jeg, at Amiksin er skylden. Så vær forsigtig, der kan være bivirkninger.

Da jeg først begyndte at bruge dette lægemiddel, syntes det at jeg havde fundet en panacea eller et universelt middel til forkølelse. Faktisk 3 fantastiske tabletter, der er sat på deres fødder. Hver er taget efter et vist antal timer: 24, 48. En løbende næse stopper, den generelle tilstand forbedres. Men i sidste ende var effekten ikke den samme som det var før. Jeg forstår ikke, at organismen er blevet vant til dem, eller den har hentet en virus fra en anden gruppe, og tabletterne hjælper ikke. Lægen rådede til at gå til Lavomax 125 mg. Min mening: Hjælp til 5 point, hvis du ikke er hooked på dem. Og alligevel, jeg har et spørgsmål, hvordan adskiller Amixin sig fra Amixin C?

Kun Amixin undslipper under influenza. Når jeg føler, at jeg bliver syg, eller derhjemme bliver alt ved at blive syg, og jeg holder fast, tager jeg straks en pille, sygdommen stopper med det samme, ingenting begynder at udvikle sig. Jeg anser det for en ret stærk medicin. Det er også praktisk, at en tablet om dagen, den næste dag også er en tablet, og så en dag senere, en tredjedel, men som regel drikker jeg ikke en tredjedel, der er ingen symptomer på sygdommen. Til forebyggelse af en pille om ugen kontrolleres også - det hjælper.

Under influenzapidemien blev hele familien syg med os, selvom de tog antivirale lægemidler. Først da de begyndte at tage Amiksin til forebyggelse i familien, fik ingen influenza. Der er kun tre tabletter i en lille pakke, men da de skal tages en gang om ugen, vil det være nok indtil slutningen af ​​influenzapidemien.

Brugte dette lægemiddel som bekæmpelse af influenza. Alle omkring huset var syge, og denne triste skæbne passerede mig ikke forbi. Først vidste jeg ikke hvordan man skulle behandles, men apoteket råde mig til at tage Amiksin, hun sagde, at jeg om et par dage ville være som en agurk. Og lyver ikke! Den aller næste dag følte jeg lidt lysere, mit hoved gjorde vondt, smerten gik væk, men temperaturen faldt bare en smule. En dag senere begyndte temperaturen at falde foran mine øjne, og en dag senere var jeg faktisk sund (kun en forkølelse forblev, men det er småblade). Lægemidlet er dyrt, selvfølgelig, men det er det værd!

analoger

Anmeldelse: Antiviral Amiksin - Effektiv middel.

Advarsel! Inden du bruger medicin, konsultere en specialist!

Fordele:
God hjælp

ulemper:
Ikke altid reagerer kroppen tilstrækkeligt på behandlingen. Giftig virkning, især på nyrerne.

Amiksin er en kraftig immunmodulator, der har en antiviral virkning, men infektiologer bemærker, at det ikke altid er, at kroppen reagerer på amiksin tilstrækkeligt. Af en eller anden grund bliver herpes simplex-viruset forværret, hvorfor smitsomme sygdomme ikke kan sige det, fabrikanterne forsøger forsigtigt ikke at bemærke det, de siger, at den ikke er forbundet med den anden, øvelsen siger noget andet.

Nu om effektiviteten af ​​dette stof. Effekt påvist i viral hepatitis (fremragende resultater). Så med hepatitis B forårsaget af hepatitis B-virus, hvilket ofte forårsager kronisk hepatitis, er det nødvendigt at straks begynde at tage Amiksin og derefter med næsten 100% sandsynlighed, kan vi sige, at du ikke vil udvikle kronisk hepatitis. Alt vil ende i akut hepatitis, og du vil komme tilbage.

Amiksin er også en fremragende profylaktisk mod SARS, især i influenzapidemien, og amiksin virker vidunderligt ved de første tegn på virussygdomme, så sygdommens tid er reduceret fra 7-10 dage til 3-5.

Det skal bemærkes, at stoffet ikke virker specifikt mod influenzavirus, i dette tilfælde er det mere en immunmodulator, det øger kroppens immunforsvar og tvinger dem til at bekæmpe en sygdom, snarere end et antiviralt stof.

Det skal også bemærkes, at forebyggelsen af ​​Amiksin ORVI bør begynde mindst 2 uger før det påståede udbrud af virussygdomme. Vi har det i midten af ​​oktober. Tag 1 tablet om ugen. Modtagelsestiden er et sted omkring 1-2 måneder. Efter seponering af Amixin forbliver immuniteten forøget i 1-2 måneder.

Du skal også vide, at alle antivirale lægemidler er meget giftige, især de negative virkninger, de har på nyrerne, så når du tager Amixin i løbet af dagen, skal du drikke masser af væsker i enhver form.


Helhedsindtryk Effektivt middel.

Effekt påvist i viral hepatitis (fremragende resultater). Så med hepatitis B forårsaget af hepatitis B-virus, hvilket ofte forårsager kronisk hepatitis, er det nødvendigt at straks begynde at tage Amiksin og derefter med næsten 100% sandsynlighed, kan vi sige, at du ikke vil udvikle kronisk hepatitis. Links til forskning, tak.
Du skal også vide, at alle antivirale lægemidler er meget giftige, især de negative virkninger, de har på nyrerne, så når du tager Amixin i løbet af dagen, skal du drikke masser af væsker i enhver form. Er der data specifikt til Amixin (Tiloron)? at besvare

Du gik specifikt til Otzovik for at stille mig spørgsmål om Amiksin. Er du bare interesseret? Eller er det ikke inaktiv nysgerrighed? Dine spørgsmål skal gives temmelig omfattende svar. Links Jeg kan ikke give dig, fordi. Jeg læste for det meste lægehjælp, og jeg kan ikke se oplysningerne (som faktisk ikke testes på internettet) ikke indsamler oplysninger. Hvis dette er virkelig vigtigt for dig, så skriv venligst i en personlig note, der motiverer din anmodning. at besvare

På hepatitis kan jeg sige, at jeg i mange henseender også stoler på personlig erfaring. og på kollegaernes erfaringer. Men der er bevis. at besvare

Amiksin

Lægemidlet har en immunmodulerende effekt, dvs. øger immuniteten.

Farmakologisk aktivitet

Amiksin er en effektiv syntetisk inducer, der stimulerer syntesen af ​​interferoner, der tilhører alfa-, beta- og gamma-typerne.

Den vigtigste aktive ingrediens i Amixin er tiporon, hvor indførelsen af ​​hvilke hepatocytter (leverceller), granulocytter (en af ​​undergrupperne af hvide blodlegemer) og T-lymfocytter (lymfocytter, der udvikler sig i tymkirken) og tarmepitelceller reagerer, aktivt producerer interferon.

Efter anvendelsen af ​​Amixin produceres den maksimale mængde interferon inden for 4-24 timer, først og fremmest reagerer tarmene på tiporon, derefter leveren og til sidst - blodet. Lægemidlet har antivirale og immunmodulerende virkninger.

Anvendelsen af ​​Amixin er effektiv til behandling af mange virale infektioner, herunder influenzavirus, respiratoriske virusinfektioner forårsaget af andre patogener samt hepatitis og herpesvirus. Amixins antivirale effekt skyldes dets evne til at undertrykke reproduktionen af ​​vira ved at inhibere translation i virus-proteininficerede celler.

Ifølge anmeldelser overstiger Amiksin væsentligt sine modparter i sikkerhed, virkningsvarighed, den opnåede virkning og bredden af ​​anvendelsesområdet. Dette stof er godt tolereret og ikke-toksisk.

Efter oral administration absorberes Amixin hurtigt, biotilgængelighed (evne til at fordøje) - 60%, binding til plasmaproteiner - 80%. Næsten uændret udskilles gennem nyrerne (9%) og tarmene (70%). Amiksin akkumuleres ikke i kroppen og gennemgår ikke biotransformation.

Indikationer for brug Amiksina

Kliniske undersøgelser og anmeldelser af Amiksin bekræfter muligheden for at ordinere lægemidlet til følgende sygdomme:

  • forebyggelse og behandling af influenza og ARVI;
  • cytomegalovirusinfektion;
  • herpes;
  • viral hepatitis A, B og C.

Instruktionerne for Amiksin indikerer, at det er muligt at anvende stoffet effektivt i den komplekse behandling af sådanne sygdomme:

- viral og infektiøs allergisk encephalomyelitis;

- respiratoriske og urogenitale chlamydia;

Til behandling af influenza og ARVI er børn over 7 år ordineret Amiksin til børn.

Dosering Amixin

Lægemidlet er tilgængeligt i form af overtrukne tabletter, 60 mg hver (Amixin til børn) og 125 mg hver. Denne medicin skal tages oralt i slutningen af ​​måltidet. For voksne patienter ordineres 125 mg tabletter som følger:

  • Forebyggelse af influenza og ARVI - inden for 6 uger skal du tage 1 tablet en gang om ugen.
  • Behandling af influenza og ARVI - 6 tabletter fordeles som følger: De første to dage, 1 tablet om dagen, tages de resterende tabletter med et interval på 48 timer.
  • Akut hepatitis B - Amixin er taget på samme måde som med influenza, kurset består af 16 tabletter.
  • Akut hepapitis C - stoffet er taget på samme måde som med influenza, kurset består af 20 tabletter.
  • Viral hepatitis A - ifølge instruktionerne skal Amiksin tages 1 tablet to gange om dagen i de første to dage, derefter 1 tablet hver 48 timer. For hele kurset skal der tages 10 tabletter.
  • Kronisk hepatitis B - i første fase skal de første to dage tages 1 tablet to gange dagligt, derefter 1 tablet hver anden dag (i alt 20 tabletter). Anvendelsen af ​​Amixin i mængden af ​​10-20 tabletter indbefatter en fortsættelsesfase, under hvilken en tablet tages en gang om ugen. Kursdosis (30-50 tabletter) er designet til 3,5-6 måneder.
  • Kronisk hepatitis C - anvendelsesordningen for lægemidlet er det samme som ved behandling af kronisk hepatitis B. Kurset (50 tabletter) er designet i seks måneder.
  • Kombineret behandling af neurovirusinfektioner - de første to dage gives 1-2 tabletter, derefter hver 2 dage 1 tablet.
  • Herpes- og cytomegalovirusinfektion - brugen af ​​Amixinna svarer til dosis og hyppighed af behandling ved behandling af influenza. Kurset består af 10-20 tabletter.
  • Respiratorisk og urogenital chlamydia - behandling sker på samme måde som behandling af influenza. Kursusdosen indeholder 10 tabletter.
  • Kombineret behandling af pulmonal tuberkulose - 2 tabletter i de første to dage, derefter 1 tablet hver 48 timer. Kurset består af 20 tabletter.

Behandling af influenza og akut respiratoriske virusinfektioner uden komplikationer hos børn over 7 år udføres ved hjælp af Amiksin Children's, hvoraf 1 tablet indeholder 60 mg tiloron: 1 tablet er ordineret på den første, anden og fjerde dag fra behandlingens begyndelse. Hvis influenza- eller akutte respiratoriske virusinfektioner ledsages af komplikationer, er der endvidere på den sjette dag fra behandlingens start en anden, fjerde Amixin-børns tablet foreskrevet.

Bivirkninger

I anmeldelser af Amiksin er klager over uønskede virkninger efter at have taget stoffet ekstremt sjældne, men der er chancer for sådanne bivirkninger som en allergisk reaktion og kuldegysninger (ikke for lang tid). Mulige overtrædelser i fordøjelsessystemet.

Kontraindikationer

Instruktionerne til Amiksin viste, at brugen af ​​lægemidlet bør afvises i følgende tilfælde:

Amiksin - brugsanvisninger, analoger, anmeldelser og former for frigivelse (tabletter 60 mg og 125 mg) af lægemidlet til behandling og forebyggelse af influenza, ARVI, herpes og hepatitis hos voksne, børn og under graviditet

I denne artikel kan du læse instruktionerne til brug af stoffet Amiksin. Præsenterede anmeldelser af besøgende på webstedet - forbrugerne af denne medicin samt udtalelser fra specialister i brugen af ​​Amixin i deres praksis En stor anmodning om at tilføje din feedback om stoffet mere aktivt: medicinen hjalp eller hjalp ikke med at slippe af med sygdommen, hvilke komplikationer og bivirkninger blev observeret, hvilket måske ikke er angivet af fabrikanten i annotationen. Analoger amixin i nærvær af tilgængelige strukturelle analoger. Anvendes til behandling og forebyggelse af influenza, SARS, herpes og hepatitis hos voksne, børn samt under graviditet og amning.

Amiksin er en lavmolekylær syntetisk interferoninducer, som stimulerer dannelsen af ​​interferon alfa, beta, gamma i kroppen. De vigtigste strukturer, der producerer interferon som reaktion på administrationen af ​​tiloron (lægemidlets stof Amixin) er intestinale epithelceller, hepatocytter, T-lymfocytter, neutrofiler og granulocytter. Efter indtagelse af lægemidlet indeni bestemmes maksimal interferonproduktion i sekvensen af ​​tarmen-leverblod efter 4-24 timer. Amiksin har en immunmodulerende og antiviral virkning.

I humane leukocytter inducerer syntesen af ​​interferon. Stimulerer knoglemarvstamceller, forstærker antistofproduktion afhængigt af dosis, reducerer graden af ​​immunosuppression, genopretter forholdet mellem T-suppressorer og T-hjælpere. Effektiv mod forskellige virale infektioner (herunder de forårsaget af influenzavirus, andre årsagsmidler til akutte respiratoriske virusinfektioner, hepatitisvirus, herpes). Mekanismen for antiviral virkning er forbundet med inhiberingen af ​​translation af virusspecifikke proteiner i inficerede celler, hvilket resulterer i, at reproduktion af vira inhiberes.

Farmakokinetik

Efter at have taget stoffet inde i Amiksin absorberes det hurtigt fra mave-tarmkanalen. Tiloron gennemgår ikke biotransformation og ophobes ikke i kroppen. Det elimineres næsten uændret med afføring (ca. 70%) og urin (ca. 9%).

vidnesbyrd

  • til forebyggelse og behandling af influenza og SARS;
  • til behandling af viral hepatitis A, B og C;
  • til behandling af herpesinfektion;
  • til behandling af cytomegalovirusinfektion;
  • i den komplekse behandling af allergisk og viral encephalomyelitis (herunder multipel sklerose, leukoencephalitis, uveoencefalitis);
  • i den komplekse terapi af urogenitalt og respiratorisk chlamydia;
  • i den komplekse behandling af pulmonal tuberkulose.

Hos børn over 7 år

  • til behandling af influenza og SARS.

Udgivelsesformer

Tabletter, belagt 60 mg og 125 mg.

Instruktioner for brug og dosering

Lægemidlet tages oralt efter et måltid.

Hos voksne, for nonspecifik profylakse af viral hepatitis A, ordineres lægemidlet i en dosis på 125 mg en gang om ugen i 6 uger. Kursusdosis - 750 mg (6 tabletter).

Ved behandling af viral hepatitis A er dosen af ​​lægemidlet på den første dag 125 mg 2 gange om dagen, og derefter skift til 125 mg i 48 timer. Behandlingsforløbet er 1,25 g (10 tabletter).

Ved behandling af akut hepatitis B i den indledende fase af behandlingen på den første og anden dag er dosis af lægemidlet 125 mg pr. Dag og derefter 125 mg i 48 timer. Behandlingsforløbet er 2 g (16 tabletter).

Med en forlænget forløb af hepatitis B på den første dag er dosis af lægemidlet 125 mg 2 gange dagligt, derefter 125 mg i 48 timer. Kursedosis er 2,5 g (20 tabletter).

Ved kronisk hepatitis B i den indledende fase af behandlingen er den totale dosis 2,5 g (20 tabletter). I de første 2 dage er den daglige dosis 250 mg og derefter skiftet til 125 mg i 48 timer. I fortsættelsesfasen af ​​behandlingen ligger den totale dosis fra 1,25 g (10 tabletter) til 2,5 g (20 tabletter), mens lægemidlet indgives i en dosis på 125 mg i en uge Kursdosen af ​​Amixin varierer fra 3,75 til 5 g, behandlingens varighed er 3,5-6 måneder afhængigt af resultaterne af biokemiske, immunologiske og morfologiske undersøgelser, hvilket afspejler aktivitetsgraden af ​​processen.

Ved akut hepatitis C på den første og anden behandlingsdag ordineres Amixin i en dosis på 125 mg dagligt, derefter 125 mg efter 48 timer. Kursusdosis er 2,5 g (20 tabletter).

Ved kronisk hepatitis C i den indledende fase af behandlingen er den totale dosis 2,5 g (20 tabletter). I de første 2 dage tages lægemidlet i en dosis på 250 mg pr. Dag og derefter 125 mg efter 48 timer. I fortsættelsesfasen af ​​behandlingen er den totale dosis 2,5 g (20 tabletter), mens lægemidlet administreres i en dosis på 125 mg pr. Uge. Kursdosis Amixin - 5 g (40 tabletter), behandlingens varighed er 6 måneder afhængig af resultaterne af biokemiske, immunologiske og morfologiske undersøgelser, hvilket afspejler aktivitetsgraden af ​​processen.

Med den komplekse behandling af neurovirusinfektioner - 125-250 mg pr. Dag i de første to behandlingsdage, derefter 125 mg i 48 timer. Dosis indstilles individuelt, og behandlingens varighed er 3-4 uger.

Til behandling af influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner i de første 2 dage af sygdommen ordineres Amixin i en dosis på 125 mg pr. Dag og derefter 125 mg ved 48 timer. Kursedosis er 750 mg (6 tabletter).

Til forebyggelse af influenza og ARVI Amiksin ordineret i en dosis på 125 mg 1 gang om ugen i 6 uger. Kursusdosis - 750 mg (6 tabletter).

Til behandling af herpes, cytomegalovirusinfektion er dosis af lægemidlet i de første 2 dage 125 mg, og derefter 125 mg om 48 timer. Kursusdosen er 1,25-2,5 g (10-20 tabletter).

I urogenitalt og respiratorisk chlamydia ordineres Amixin i en dosis på 125 mg dagligt i de første 2 dage, derefter 125 mg hver efter 48 timer. Kursedosen er 1,25 g (10 tabletter).

Med den komplekse behandling af lungetuberkulose i de første 2 dage, ordineres lægemidlet 250 mg dagligt, derefter 125 mg hver 48 timer. Kursedosis er 2,5 g (20 tabletter).

For børn over 7 år med ukomplicerede former for influenza eller andre akutte respiratoriske virale infektioner ordineres lægemidlet i en dosis på 60 mg (1 tablet) 1 gang dagligt efter måltider den 1., 2. og 4. dag fra behandlingens begyndelse. Overskriftdosis - 180 mg (3 tabletter).

Med udviklingen af ​​komplikationer af influenza og andre akutte respiratoriske virusinfektioner tages lægemidlet på 60 mg 1 gang dagligt den 1., 2., 4., 6. dag fra behandlingens begyndelse. Kursusdosis - 240 mg (4 tabletter).

Bivirkninger

  • dyspepsi;
  • kort chill;
  • allergiske reaktioner.

Kontraindikationer

  • graviditet;
  • amning periode
  • børn op til 7 år
  • overfølsomhed overfor lægemidlet.

Brug under graviditet og amning

Amiksin kontraindiceret til brug under graviditet og under amning.

Særlige instruktioner

Amiksin er kompatibel med antibiotika og traditionel behandling af virale og bakterielle infektioner.

Drug interaktion

Der er ingen klinisk signifikante lægemiddelinteraktioner af amixin med antibiotika og traditionelle behandlinger for virale og bakterielle infektioner.

Analoger af lægemidlet Amiksin

Strukturelle analoger af det aktive stof: