L-lysin escinate

Virus

Beskrivelse fra 01/04/2015

  • Latin navn: L-Lysine Aescinat
  • ATX kode: C05CX
  • Aktiv bestanddel: Escinlysinat (Aescin Lysinate)
  • Producent: GALICHFARM (Ukraine)

struktur

1 ml af en koncentreret opløsning indeholder 1 mg L-lysin Escinate. Yderligere stoffer: vand, propylenglycol og 96% ethylalkohol.

Udgivelsesformular

L-lysin escinate er tilgængelig i form af en koncentreret opløsning beregnet til intravenøs administration. Opløsningen er farveløs, næsten gennemsigtig. I en pakke karton er der 2 cellulære pakker, der hver indeholder 5 ampuller med et volumen på 5 ml.

Farmakologisk aktivitet

Lysine, hvad er dette stof?

Lysin er en aminosyre (alifatisk), som fungerer som en base for opbygning af proteiner. Aminosyre Lysin er nødvendig for menneskekroppen til reparation af væv, normal vækst og udvikling. Stoffet er ansvarlig for produktionen af ​​enzymer, antistoffer og hormoner. Indeholdt i sådanne fødevarer: linser, hvedekim, soja, yoghurt, kødprotein, fisk, kartofler, æggehvide, svinekød. Ofte tilføjes en aminosyre til ernæring for atleter for at få muskelmasse så hurtigt som muligt. I landbruget findes lysinsulfat i fodertilsætningsstoffer for at berige og afbalancere diætene hos dyr. Lysin Formel: HO2CCH (NH2) (CH2) 4NH2.

Hvad er lysin escinate?

Lysine escinate er i stand til at hæmme aktiviteten af ​​lysosomale hydrolaser, hvilket fører til et fald i spaltningen af ​​mucopolysaccharider i bindevævet og væggene i små kapillærer. Lægemidlet har en analgetisk virkning, har anti-ødem (antiexudativ) effekt. Behandlingen øger vaskulær tone, vaskulær væv permeabilitet. Lægemidlet har en moderat hypoglykæmisk effekt.

Farmakodynamik og farmakokinetik

Producenten af ​​disse sektioner beskrives ikke i tilstrækkelig mængde.

Indikationer for brug

L-lysin i ampuller ordineres til hævelse af enhver oprindelse (efter operation, skade):

  • hævelse i rygmarven;
  • forskydningen af ​​hjernens medianstrukturer
  • intrakraniale hæmatomer;
  • subarachnoide hæmatomer;
  • hævelse-hævelse syndrom;
  • edematøse smerte vertebrale syndromer;
  • hævelse af blødt væv med skade på muskuloskeletale systemet;
  • edematøse smertsyndrom af stammen og ekstremiteterne;
  • krænkelse af venøs udstrømning i underekstremiteterne ved akut thrombophlebitis.

Kontraindikationer

  • blødning;
  • patologi af nyresystemet;
  • aldersgrænse - op til 18 år
  • individuel overfølsomhed
  • amning;
  • svangerskabsperiode.

Bivirkninger

Nervesystemet:

Fordøjelseskanalen:

Kardiovaskulær system:

Åndedrætsorganerne:

Andre reaktioner:

  • kulderystelser;
  • svær svaghed;
  • flebitis på injektionsstedet;
  • brændende under proceduren
  • føler sig varm
  • håndsmerter.

Ved registrering af andre negative reaktioner anbefales det at afbryde lægemidlet.

Instruktioner til brug (metode og dosering)

L-lysin escinate kan kun indgives intravenøst ​​langsomt. Intraarteriel administration af lægemidlet er uacceptabelt. Daglig dosis - 5-10 ml. Infusionsopløsningen fremstilles ved at blande Nachlorid (50-100 ml 0,9% opløsning) og medicinen. I sjældne tilfælde tillades en jetinfusion af lægemidlet ved lave hastigheder. Instruktioner for brug af L-lysin til livstruende tilstande (hovedskader, spinalødem osv.): To gange indførelsen af ​​en opløsning på 20 ml (total daglig dosis). Kurset er designet i 2-8 dage. Lysinopløsning kan kun opbevares i ampuller.

overdosis

Optaget epigastrisk smerte, hjertebanken, kvalme, følelse af varme. Tidlig syndrom terapi udføres.

interaktion

Aminoglycosider kan forøge nephrotoxiciteten af ​​lægemidlet. Kræver individuel udvælgelse af doser af antikoagulantia under kontrol af PET. Cephalosporiner hæmmer processen med at binde plasmaproteiner til escin, hvilket kan manifestere sig som en stigning i sværhedsgraden af ​​negative reaktioner. Medikamentet indeholder ethylalkohol, som skal overvejes ved ordination af andre lægemidler.

Salgsbetingelser

L-Lysine Escinate kan købes på apoteket ved at præsentere en receptpligtig formular.

Opbevaringsforhold

Fabrikanten anbefaler en begrænset temperaturregulering - 15-25 grader. Begræns adgangen for børn til ampuller.

Holdbarhed

Særlige instruktioner

Kortvarig registrering af forhøjelser af leverenzymer hos patienter med hepatokolsyre er mulig, hvilket ikke kræver ophør af lægemidlet. Escinate ordineres med forsigtighed i alkoholisme, epilepsi og patologi i leversystemet.

Under graviditet (og amning)

Lægemidlet anvendes ikke under amning, graviditet.

L-Lysine Escinate Anmeldelser

I medicinske fora forlader læger positive anmeldelser om L-Lysine. Lægemidlet har bevist sig i behandlingen af ​​posttraumatiske patienter med læsioner i hjernen og rygmarven.

Pris L-Lysine escinate hvor man kan købe

Pris L-lysin i Ukraine er 203 UAH. I Rusland kan du købe Lysine på apoteket for 1200 rubler.

L-lysin escinate

Læger anmeldelser

L-lysin escinate, som et lægemiddel med anti-ødemeffekt, anvendes til neurokirurgi til behandling af traumatisk hjerneskade efter operationer for at fjerne hjerne- og rygmarvstumorer og til behandling af smerteradikulært syndrom på baggrund af en hernieret intervertebral disk både før og efter operationen. (til fjernelse af rodets postoperative ødem).

"L-lysin escinate" - har en kraftig anti-ødem effekt. Det har en moderat hypoglykæmisk effekt. Bruges til kredsløbssygdomme i venerne. Det er ordineret til hævelse af hjernen eller rygmarven, til operationer og skader på rygsøjlen og rygmarven. Narkotika virker hurtigt, efter den første dropper. Bivirkninger er minimal.

Lokale reaktioner er mulige: Brænder langs venen, når den injiceres, smerter i armen, sjældent betændelse i venerne.

I mere end 5 år har jeg brugt "L-lysin escinate" i min praksis til medicinsk behandling af smerter i lumbosakral osteochondrose, især i nærværelse af vaskulære lidelser i underekstremiteterne. Lægemidlet har en udtalt analgetisk effekt i behandlingen af ​​smerte hos patienter med diabetes mellitus type I, II. Lægemidlet bruges kun på recept. Behandlingen udføres af højt kvalificerede lægepersonale i medicinske institutioner.

L-LYSINA ESCENT

5 ml - ampuller (5) - konturcelpakker (2) - papemballage.

L-lysin-escinat reducerer aktiviteten af ​​lysosomale hydrolaser, som forhindrer nedbrydning af mucopolysaccharider i væggene i kapillærerne og i bindevæv, som omgiver dem, og normaliserer således den forøgede vaskulære vævspermeabilitet og har anti-eksudativ (anti-ødem) og smertestillende virkning. Lægemidlet øger blodkarrene, har en moderat hypoglykæmisk effekt.

- posttraumatisk og postoperativ hævelse af blødt væv af forskellig lokalisering

- hævelse i hjernen eller rygmarven af ​​traumatisk eller postoperativ oprindelse

- Krænkelser af perifer venøs cirkulation, ledsaget af ødem.

- Alvorlig nedsat nyrefunktion

- alvorlig abnorm leverfunktion

- Børnenes alder op til 18 år

- Overfølsomhed over for L-lysin escinate og / eller andre komponenter i lægemidlet.

Lægemidlet administreres strengt ind / langsomt, som regel er dryp (intraarteriell injektion ikke tilladt) i en daglig dosis på 5-10 ml. Til fremstilling af en infusionsopløsning af L-lysin fortyndes escinate i 50-100 ml 0,9% natriumchloridopløsning.

Om nødvendigt kan lægemidlet indgives i / i strålen meget langsomt. Til iv injektion af L-lysin fortyndes scinaten i 10-15 ml 0,9% natriumchloridopløsning. Uden fortynding anvendes stoffet ikke.

Under forhold, der truer patientens liv (traumatisk hjerneskade, postoperativ hævelse i hjernen og rygmarv med tegn på hævelse, hævelse af store størrelser på grund af omfattende skader af blødt væv), øges den daglige dosis til 20 ml fordelt på 2 doser. Varigheden af ​​behandlingen er fra 2 til 8 dage afhængigt af patientens tilstand og effektiviteten af ​​behandlingen.

I tilfælde af individuel overfølsomhed over for escin hos visse patienter er følgende mulige:

Allergiske reaktioner: Hududslæt (papulær, petechial, erytematøs), kløe, rødme i ansigtets hud, læber, feber, urticaria; i sjældne tilfælde - angioødem, anafylaktisk shock.

Fra siden af ​​centralnervesystemet: hovedpine, svimmelhed, tremor; i isolerede tilfælde - ataksi, kortvarigt bevidstløshed.

Lever og galde: øget transaminase og bilirubin aktivitet.

På fordøjelsessystemet: kvalme; i enkelte tilfælde - opkastning, diarré.

Siden hjerte-kar-systemet: lavere blodtryk, forhøjet blodtryk, takykardi, smerter i brystet.

På den anden side af åndedrætssystemet: Isolerede tilfælde - En følelse af manglende luft, åndenød, bronkiel obstruktion, tør hoste.

Lokale reaktioner: Brænder langs venen, når den injiceres, flebitis, smerter i armen.

Andre: generel svaghed, kulderystelser, feber.

Symptomer: feber, takykardi, kvalme, halsbrand, epigastrisk smerte.

Behandling: symptomatisk behandling.

Lægemidlet bør ikke anvendes samtidigt med aminoglycosider på grund af muligheden for at øge deres nefrotoksicitet.

I tilfælde af en nylig forudgående recept af L-lysinscinatum, langvarig antikoagulant terapi eller om nødvendigt samtidig behandling af L-lysinscinatum og antikoagulantia, bør dosis af sidstnævnte justeres under kontrol af protrombinindekset.

Binding af escin til plasmaproteiner bliver vanskeligere ved samtidig brug af antibiotika af cephalosporin-type, hvilket kan øge koncentrationen af ​​fri escin i blodet, der risikerer at udvikle bivirkninger af sidstnævnte.

Præparatet indeholder ethylalkohol 96%. Det er nødvendigt at tage hensyn til den mulige interaktion mellem alkohol og andre lægemidler.

Hos nogle patienter med hepatocholecistitis er der en forbigående forøgelse af transaminaser og bilirubin (direkte fraktion), når et lægemiddel er ordineret, hvilket ikke udgør en trussel mod patienterne og kræver ikke seponering af lægemidlet.

Koncentratet til fremstilling af opløsningen til intravenøs injektion indeholder 23,8 volumenprocent ethanol, dvs. op til 2,4 ml ethanol i en enkeltdosis og op til maksimalt 6,1 ml / dag, hvilket svarer til 122 ml øl eller 50,8 ml vin om dagen.

Lægemidlet bør ordineres med forsigtighed i alkoholisme, såvel som patienter med leversygdom og epilepsi.

Indflydelse på evnen til at køre biltransport- og kontrolmekanismer

Brug af lægemidlet kan påvirke evnen til at køre køretøjer og mekanismer, men på grund af sværhedsgraden af ​​skader, hvor applikationen er vist, er denne faktor normalt ikke ligegyldig.

L-lysin escinate: instruktioner og anvisninger til brug

Menneskekroppen er et komplekst værktøj, som i lang tid ikke kan reagere på de patologiske processer, der forekommer i den.

Disse omfatter hævelse af hjernevæv, som kan føre til død uden rettidig behandling.

I sådanne situationer er den øjeblikkelige tilbagetrækning af overskydende væske, der er til stede i vævet, påkrævet, med hvilket L-lysin-escinatpræparatet succesfuldt klare.

Lægemidlet er et stærkt middel, som også har en bedøvelsesvirkning. Sidstnævnte er særligt relevant, da uophørlige hovedpine og migræne oftest fører til, at folk bliver undersøgt.

Som regel kan de ikke elimineres med konventionelle lægemidler designet til at lindre disse symptomer. I denne situation er det nødvendigt at kæmpe præcist med årsagen til forekomsten af ​​en lignende reaktion fra organismen for at undgå alvorlige konsekvenser.

Instruktioner til brug

Forberedelsen af ​​L-lysin escinate bruges udelukkende som foreskrevet af en læge, da det kan have en stærk virkning på kroppens bløde væv, der trænger ind i hjernen og rygmarven.

L-lysin escinate administreres udelukkende på recept.

Det kræver også kompetent introduktion og overvejelse af mange yderligere faktorer. Dette gælder især kontraindikationer baseret på eksisterende sygdomme, individuel følsomhed over for lægemidlets komponenter. Af lægemidler er lægemidler, der anvendes af patienten, af stor betydning.

Farmakologisk aktivitet

Escin har en nedadgående effekt på dynamikken af ​​lysosomale hydrolaser, hvilket i sidste ende hjælper med at forhindre nedbrydning af mucopolysaccharider i væggene i kapillærerne. Lignende processer forekommer i de omkringliggende bindevæv.

Dette fører til normalisering af vaskulær permeabilitet og fjernelse af ødem. Samtidig har det antiinflammatoriske og analgetiske virkninger.

Indikationer for brug

L-lysin escinate-lægemidlet har anti-ødem, smertestillende og antiinflammatorisk.

Han udpeges af den læge, der er til stede for:

  • Tilstedeværelse af ødem i hjernen eller rygmarven, der skyldes skade eller i postoperativ periode. I dette tilfælde kan ødem ledsages af indre blødning, øget intrakranielt tryk og ekspansion på grund af nedsat produktion af vævsvæske;
  • Forstyrrelse af cerebral kredsløb af kronisk art
  • VSD, som har blandt symptomerne på en krænkelse af den venøse udstrømning af blod fra hjernen og er karakteriseret ved stagnation af blod;
  • Ødem af blødt væv, som også har en negativ virkning på skeletsystemet og forstyrrer normal blodcirkulation sammen med smerte;
  • Akut tromboflebitis, ledsaget af ødem og nedsat blodcirkulation af venerne i underekstremiteterne;
  • Edematøse tilstande ledsaget af smerte, lokaliseret i bagagerummet, rygmarven.

L-lysin escinate-lægemidlet har anti-ødem effekt.

Metode til brug, dosering

Decongestant L-lysin escinate anvendes overvejende ved drop-metoden, der nødvendigvis fortyndes med saltopløsning. Afhængigt af beviset fortyndes indholdet af ampullen eller dets halvdel med 0,9% natriumchloridopløsning. Mængden af ​​injektionsvæske, opløsning kan være fra 15 til 50 ml.

Hvis det ikke er muligt at installere en dropper, kan lægemidlet administreres intravenøst, og administrationens hastighed skal være minimal. Indførelsen af ​​dette lægemiddel i arterien er forbudt.

Voksne udpeger 5-10 ml intravenøst ​​en gang dagligt i sammensætningen med saltopløsning. I svære tilfælde kan dosis øges til 20 ml, mens introduktionen er to gange om dagen. Den maksimalt tilladte daglige dosis er 25 ml.

Narkotika L-lysin escinate er forbudt at modtage i en alder af et år. Børn ældre end den specificerede alder, han udpeges afhængigt af kropsvægt.

Følgende doser anvendes:

l-lysin intravenøst

l-lysin intravenøst

# 1 Indlæg Porto888 »Mandag 25 september 2017 17:29

l-lysin intravenøst

# 2 Post Pachhh-Cha »Mandag 25 september 2017 11:11

l-lysin intravenøst

# 3 Indlæg Porto888 »Tue Sep 26, 2017 10:19 am

l-lysin intravenøst

# 4 Indsendt af Anton UG »Tirs Sep 26, 2017 11:11 am

l-lysin intravenøst

# 5 Indlæg Porto888 »Tue Sep 26, 2017 12:37 pm

l-lysin intravenøst

# 6 Besked til Anton UG »Tue Sep 26, 2017 1:37 pm

l-lysin intravenøst

# 7 Indsendt af Anton UG »Tue Sep 26, 2017 1:41 pm

l-lysin intravenøst

# 8 Indlæg Porto888 »Tue Sep 26, 2017 2:19 pm

l-lysin intravenøst

# 9 Meddelelse capitan »Tue Sep 26, 2017 2:35 pm

l-lysin intravenøst

# 10 Indlæg Porto888 »Tue Sep 26, 2017 4:23 pm

l-lysin intravenøst

# 11 Indlæg Porto888 »Tue Sep 26, 2017 4:27 pm

l-lysin intravenøst

# 12 Meddelelse capitan »Tue Sep 26, 2017 5:29 pm

l-lysin intravenøst

# 13 Indlæg Porto888 »Ons Sep 27, 2017 12:36

l-lysin intravenøst

# 14 Indsendt af Anton UG »Ons Sep 27, 2017 1:32 pm

l-lysin intravenøst

# 15 Indlæg Porto888 »Ons Sep 27, 2017 6:42 pm

l-lysin intravenøst

# 16 Indsendt af Anton UG »Tue Sep 28, 2017 10:58

l-lysin intravenøst

# 17 Indlæg Porto888 »Tors Sep 28, 2017 11:08

l-lysin intravenøst

# 18 Meddelelse diadyun »Fre Sep 29, 2017 9:51 am

l-lysin intravenøst

# 19 Indsendt af Artem 77 »Fre 29 sep. 2017 12:09

L-LYSINA ESCENT

L-LYSINA ESCINAT - frigivelsesform, sammensætning og emballage

5 ml - ampuller (5) - konturcelpakker (2) - papemballage.

Farmakologisk aktivitet

L-lysin-escinat reducerer aktiviteten af ​​lysosomale hydrolaser, som forhindrer nedbrydning af mucopolysaccharider i væggene i kapillærerne og i bindevæv, som omgiver dem, og normaliserer således den forøgede vaskulære vævspermeabilitet og har anti-eksudativ (anti-ødem) og smertestillende virkning. Lægemidlet øger blodkarrene, har en moderat hypoglykæmisk effekt.

Farmakokinetik

Dosering af lægemidlet L-LYSINA ESCINAT

Lægemidlet administreres strengt ind / langsomt, som regel er dryp (intraarteriell injektion ikke tilladt) i en daglig dosis på 5-10 ml. Til fremstilling af en infusionsopløsning af L-lysin fortyndes escinate i 50-100 ml 0,9% natriumchloridopløsning.

Om nødvendigt kan lægemidlet indgives i / i strålen meget langsomt. Til iv injektion af L-lysin fortyndes scinaten i 10-15 ml 0,9% natriumchloridopløsning. Uden fortynding anvendes stoffet ikke.

Under forhold, der truer patientens liv (traumatisk hjerneskade, postoperativ hævelse i hjernen og rygmarv med tegn på hævelse, hævelse af store størrelser på grund af omfattende skader af blødt væv), øges den daglige dosis til 20 ml fordelt på 2 doser. Varigheden af ​​behandlingen er fra 2 til 8 dage afhængigt af patientens tilstand og effektiviteten af ​​behandlingen.

Drug interaktion

Lægemidlet bør ikke anvendes samtidigt med aminoglycosider på grund af muligheden for at øge deres nefrotoksicitet.

I tilfælde af en nylig forudgående recept af L-lysinscinatum, langvarig antikoagulant terapi eller om nødvendigt samtidig behandling af L-lysinscinatum og antikoagulantia, bør dosis af sidstnævnte justeres under kontrol af protrombinindekset.

Binding af escin til plasmaproteiner bliver vanskeligere ved samtidig brug af antibiotika af cephalosporin-type, hvilket kan øge koncentrationen af ​​fri escin i blodet, der risikerer at udvikle bivirkninger af sidstnævnte.

Præparatet indeholder ethylalkohol 96%. Det er nødvendigt at tage hensyn til den mulige interaktion mellem alkohol og andre lægemidler.

Anvendelse af L-LYSINE ESCINAT under graviditet

Kontraindiceret under graviditet og amning.

L-LYSINA ESCINAT: et stof, der redder liv.

Har vi nogensinde tænkt på, at skader og ulykker er næst blandt årsagerne til primær handicap og tredje blandt årsagerne til befolkningens dødelighed? Særlig opmærksomhed fortjener desværre trafikskader, som har en tendens til en konstant stigning. Ifølge WHO dør omkring 250.000 mennesker på vejene i verden hvert år, og mere end 10 millioner mennesker er såret. Samtidig tegner traumatiske hjerneskade sig for 30-40% af den samlede struktur af skader.
Derfor er et af de akutte problemer med farmakologi forebyggelse og behandling af sådanne alvorlige posttraumatiske eller intra- og postoperative komplikationer, såsom alvorligt blødt ødem, ledsaget af lokale blodforsyningsforstyrrelser og smertesyndrom, edematøst spinal syndrom, rygmarv i rygmarven og hjernen samt svære forstyrrelser venøs blodtilførsel til de øvre og nedre ekstremiteter i akut thrombophlebitis.
En bred vifte af stoffer anvendes til farmakoterapi og forebyggelse af ødem-smertesyndrom: glucocorticoider [1], diuretika [2], præparater baseret på hestekastnutfrugtekstrakter [3, 4, 5], flavonoider og deres derivater, glivenol [6], alkaloider ergot [7].

Blandt disse stoffer er escin afledt af hestekastnøttens frugter af særlig interesse. Forberedelser af sidstnævnte såvel som mængden af ​​ekstraktionssaponiner deraf under navnet escin, er almindelige og kendt i en række doseringsformer, især i Vesteuropæiske lande [8].

Eksperimentelle undersøgelser af præparater af hestekastnødfrø

Escine er en blanding af hestekastnødtriterpene saponiner. Det reducerer den øgede permeabilitet, skrøbelighed og inflammation i vaskulærvæggen, som skyldes membranstabiliserende aktivitet, som følge af hvilke autolytiske cellulære enzymer frigives i en mindre mængde. Escin udviser også antagonistisk aktivitet mod bradykinin og serotonin [9, 10].
Den anti-eksudative virkning af escin i eksperimentet manifesterer sig i ødem forårsaget af ovalbumin, dextran, trypsin, hyaluronidase, kaolin, biegift, bradykinin, carrageenin, histamin mv. [11, 12, 13]. I dyreforsøg viste det sig, at hestekastnut og escinekstrakter har en beskyttende virkning på kapillærerne og dermed udviser en anti-eksudativ virkning.
Escin har antiinflammatorisk aktivitet, som er etableret, når den anvendes under betingelser med eksperimentel pleuris og peritonitis [14]. Samtidig skyldes lægemidlets virkninger både antiinflammatoriske og anti-ødemvirkninger og er i sidste ende forbundet med en positiv effekt på beholderens permeabilitet og skrøbelighed. Virkningsmekanismen af ​​lægemidlet er forbundet med virkningen på binyrens cortex, at escin antages at stimulere frigivelsen af ​​glucocorticoider [15, 16]. Det er vigtigt at bemærke, at den antiinflammatoriske aktivitet af escin og lægemidler indeholdende den ikke kombineres med en hæmolytisk effekt [17].
Escin er også karakteriseret ved venotonisk aktivitet, som observeres både i eksperimentet og i klinikken [18, 19].
I undersøgelser udført i GNCLS blev det bekræftet, at escin ligesom sin hydrolyseprodukt hæmmer væksten af ​​granulationsvæv, det vil sige, at den har en retarderende virkning på den proliferative fase af inflammation [20].
Escine- og hestekastanjeforberedelser anvendes i vid udstrækning i klinisk praksis [21, 22, 23, 24, 25]. Escin med forskellige administrationsveje (intravenøs, rektal osv.) Udviser kapillarforstærkning, antiinflammatorisk og analgetisk virkning i sygdomme, der involverer ødemer og hudblødninger.
Blandt de medicinske former for escin af særlig interesse er lægemidlet "L-lysinopløsning med 0,1% escinate til injektion" beregnet til akut behandling for alvorlige manifestationer af edematøs smerte i blødt væv i rygmarven og hjernen, hvilket truer patientens liv.

Escine er en blanding af hestekastnødtriterpene saponiner. Det reducerer den øgede permeabilitet, skrøbelighed og inflammation i vaskulærvæggen, som skyldes membranstabiliserende aktivitet, som følge af hvilke autolytiske cellulære enzymer frigives i en mindre mængde. Escin også udviser antagonistisk aktivitet mod serotonin og bradykinin [9, 10].Antiekssudativny virkning escin i eksperimentet vist i ødem forårsaget af ovalbumin, dextran, trypsin, hyaluronidase, kaolin, bigift, bradykinin, carrageenin, histamin og andre. [11 12, 13]. I dyreforsøg viste det sig, at hestekastnut og escinekstrakter har en beskyttende virkning på kapillærerne og dermed udviser anti-eksudativ virkning. Escin har antiinflammatorisk aktivitet, som blev etableret, når den blev anvendt i forsøgspleje og peritonitis [14]. Samtidig skyldes lægemidlets virkninger både antiinflammatoriske og anti-ødemvirkninger og er i sidste ende forbundet med en positiv effekt på beholderens permeabilitet og skrøbelighed. Virkningsmekanismen af ​​lægemidlet er forbundet med virkningen på binyrens cortex, at escin antages at stimulere frigivelsen af ​​glucocorticoider [15, 16]. Vigtigere er den anti-inflammatoriske aktivitet af escin og præparater, som indeholder det ikke kombineret med en hæmolytisk virkning [17] er også iboende.Estsinu venotonic aktivitet, som er observeret i forsøget og i klinikken [18, 19].I ​​undersøgelser i GNCLS, blev det bekræftet, at escin som sin hydrolyse produkt hæmmer væksten af ​​granulationsvæv, dvs. det har en inhiberende virkning på den proliferative fase af inflammation [20]. Escin og hestkastanjepræparater anvendes i vid udstrækning i klinisk praksis [21, 22, 23, 24, 25]. Escin for forskellige administrationsveje (intravenøs, rektal og t. D.) Kapillyaroukreplyayuschee udviser antiinflammatorisk og analgetisk aktivitet i sygdomme, der involverer ødem og hud krovoizliyaniyami.Sredi doseringsformer escin særlig interesse er fremstilling "L-lysin En opløsning af 0,1% for aescinat injektion ", der er beregnet til nødbehandling af alvorlige manifestationer af edematøst smertsyndrom i blødt væv, rygmarv og hjerne, som truer patientens liv. Escin er en blanding af triterpenic saponiner i kastanje på hesten. Det reducerer den øgede permeabilitet, skrøbelighed og inflammation i vaskulærvæggen, som skyldes membranstabiliserende aktivitet, som følge af hvilke autolytiske cellulære enzymer frigives i en mindre mængde. Escin også udviser antagonistisk aktivitet mod serotonin og bradykinin [9, 10].Antiekssudativny virkning escin i eksperimentet vist i ødem forårsaget af ovalbumin, dextran, trypsin, hyaluronidase, kaolin, bigift, bradykinin, carrageenin, histamin og andre. [11 12, 13]. I dyreforsøg viste det sig, at hestekastnut og escinekstrakter har en beskyttende virkning på kapillærerne og dermed udviser anti-eksudativ virkning. Escin har antiinflammatorisk aktivitet, som blev etableret, når den blev anvendt i forsøgspleje og peritonitis [14]. Samtidig skyldes lægemidlets virkninger både antiinflammatoriske og anti-ødemvirkninger og er i sidste ende forbundet med en positiv effekt på beholderens permeabilitet og skrøbelighed. Virkningsmekanismen af ​​lægemidlet er forbundet med virkningen på binyrens cortex, at escin antages at stimulere frigivelsen af ​​glucocorticoider [15, 16]. Vigtigere er den anti-inflammatoriske aktivitet af escin og præparater, som indeholder det ikke kombineret med en hæmolytisk virkning [17] er også iboende.Estsinu venotonic aktivitet, som er observeret i forsøget og i klinikken [18, 19].I ​​undersøgelser i GNCLS, blev det bekræftet, at escin som sin hydrolyse produkt hæmmer væksten af ​​granulationsvæv, dvs. det har en inhiberende virkning på den proliferative fase af inflammation [20]. Escin og hestkastanjepræparater anvendes i vid udstrækning i klinisk praksis [21, 22, 23, 24, 25]. Escin for forskellige administrationsveje (intravenøs, rektal og t. D.) Kapillyaroukreplyayuschee udviser antiinflammatorisk og analgetisk aktivitet i sygdomme, der involverer ødem og hud krovoizliyaniyami.Sredi doseringsformer escin særlig interesse er fremstilling "L-lysin En opløsning af 0,1% for aescinat injektion ", beregnet til nødbehandling til alvorlige manifestationer af edematøs smerte af blødt væv, rygmarv og hjerne, der truer patientens liv.

Hvorfor er det stadig L-lysin escinate?

En høj dødelighed blandt patienter med akut alvorlig traumatisk hjerneskade (TBI) forårsaget af traumatisk hjernevævskader med udviklingen af ​​hævelse og hjerne hævelse, hvilket medfører kompression og forskydning af hjernestrukturer. Hertil kommer, hævelse og hævelse i hjernen sammen med øget blodtilførsel til hjernen og udvikling af et sekundært hæmatom resulterer i intrakraniel hypertension i den posttraumatiske periode. Dehydreringsterapi bruges til at reducere hævelse og hævelse af hjernen. For at gøre dette, bruges i øjeblikket stoffer i to hovedgrupper: dehydrationsmidler osmotiske virkninger og saluretiki. Brug også hormonelle lægemidler - kortikosteroider (dexamethason).
Grundlaget for dehydrering af hjernen ved anvendelse af osmotisk aktive lægemidler (hypertoniske opløsninger af urinstof, mannitol, sorbitol, glycerin) er den primære stigning i plasmaets osmotiske tryk på grund af de injicerede lægemidler. Ved anvendelse af saluretika (furosemid eller dets analoger) udvikles udtalt diurese, hvis konsekvens er dehydrering af hjernevæv.
Ikke desto mindre fører brugen af ​​kun dehydrationsmidler ikke altid til den nødvendige dehydrering af hjernen. Hertil kommer, at når der anvendes disse lægemidler, er der betydelige ændringer og endog krænkelser af mange vitale systemer i kroppen (især kardiovaskulær, urin), vand-saltmetabolisme, syre-base tilstand.
Brugen af ​​kortikosteroidlægemidler, især dexamethason, som decongestanter, er begrundet i deres vasoaktive virkning og evne til at stabilisere cellemembraner. Men det er statistisk pålideligt fastslået, at anvendelsen af ​​dexamethason, selv i store doser, ikke forbedrer virkningerne af TBI. Derfor er kortikosteroider som dekongestanter ikke inkluderet i det europæiske behandlingsregime for patienter med svær TBI. Desuden øger kortikosteroiderne, især i store doser, risikoen for at udvikle sådanne komplikationer som gastrointestinal blødning, arteriel hypertension, steroiddiabetes, undertrykkelse af immunsystemet osv.
Således bruges narkotika i øjeblikket til at behandle processen med hævelse og hævelse i hjernen, iboende bivirkninger.

En høj dødelighed blandt patienter med akut alvorlig traumatisk hjerneskade (TBI) forårsaget af traumatisk hjernevævskader med udviklingen af ​​hævelse og hjerne hævelse, hvilket medfører kompression og forskydning af hjernestrukturer. Hertil kommer, hævelse og hævelse i hjernen sammen med øget blodtilførsel til hjernen og udvikling af et sekundært hæmatom resulterer i intrakraniel hypertension i den posttraumatiske periode. Dehydreringsterapi bruges til at reducere hævelse og hævelse af hjernen. For at gøre dette, bruges i øjeblikket stoffer i to hovedgrupper: dehydrationsmidler osmotiske virkninger og saluretiki. Hormoner anvendes også - kortikosteroider (dexamethason). På grund af dehydrering af hjernen, når der anvendes osmotisk aktive lægemidler (hypertoniske opløsninger af urinstof, mannitol, sorbitol, glycerin) er den primære stigning i plasmaets osmotiske tryk på grund af de injicerede lægemidler. Ved anvendelse af saluretika (furosemid eller dets analoger) udvikles udtalt diurese, hvis konsekvens er dehydrering af hjernevæv. Brugen af ​​kun dehydreringspræparater fører ikke altid til den nødvendige dehydrering af hjernen. Derudover forekommer der signifikante ændringer og jævnforstyrrelser i forbindelse med mange vitale systemer i kroppen (især kardiovaskulær, urin), vand-saltmetabolisme, syre-basiskondition. Brug af kortikosteroidlægemidler, især dexamethason, som decongestans begrundet i deres vasoaktive virkning og evne til at stabilisere cellemembraner. Men det er statistisk pålideligt fastslået, at anvendelsen af ​​dexamethason, selv i store doser, ikke forbedrer virkningerne af TBI. Derfor er kortikosteroider som dekongestanter ikke inkluderet i det europæiske behandlingsregime for patienter med svær TBI. Derudover øger kortikosteroiderne, især i store doser, risikoen for udvikling af komplikationer såsom gastrointestinal blødning, arteriel hypertension, steroiddiabetes, undertrykkelse af immunsystemet osv. Således anvendes de stoffer, der i øjeblikket bruges til at behandle ødemet og hævelse hjernens iboende bivirkninger.

Det foregående har ført til behovet for at søge nye metoder og nye lægemidler til behandling af ødem og hjerne hævelse samt postoperativt spinalødem og udvikling af nye lægemidler. Et af disse lægemidler er det nye lægemiddel - "L-LYSINE ESCINATE SOLUTION 0,1% TIL INJEKTION".

Resultaterne af kliniske undersøgelser af lægemidlet

Kliniske undersøgelser af Institut for Neurokirurgi ved Akademiet for Medicinske Videnskab i Ukraine [26, 29, 30] viste følgende: Lægemidlet "L-lysinopløsning med 0,1% escinate til injektion" har en udpræget og hurtig anti-ødemseffekt. I patienter med traumatiske hjerneødem fjerner eller væsentligt reducerer sværhedsgraden af ​​ødem (omfanget af areal og ødem), og eliminerer den begrænsning forskydning af hjernens strukturer, fremmer den hurtige resorption af foci af hjerneskader, herunder hæmoragisk komponent eliminerer intrakraniel hypertension. Lægemidlet eliminerer ikke kun ovenstående fænomener, men forhindrer også deres udvikling.
Ved at reducere hævelse og hævelse i hjernen og forhindre deres udvikling bidrager stoffet til den hurtige regression af kliniske symptomer og genoprettelsen af ​​hjernens funktionelle aktivitet. Dette fremgår af en hurtig og signifikant forbedring af patientens generelle tilstand, et fald i graden af ​​nedsat bevidsthed, et fald i nedsættelser eller normalisering af motoriske, psyko-motionelle og intellektuelle funktioner.
Medikamentet giver dig mulighed for at undgå kirurgi, behandle konservativt og forhindre muligheden for udvikling af forskellige komplikationer.
L-lysin escinate har også en smertestillende virkning i smerte syndromet af traumatisk genese, herunder hovedpine.
Karakteristisk træk: stoffet har en udpræget immunokorrektiv virkning, øger kroppens forsvar, har en hypoglykæmisk virkning (eliminerer stressende hyperglykæmi, normaliserer kulhydratniveauet, som hos patienter med hjerneskade forhindrer udvikling eller forværring af hjerneacidose).
Det antages, at det nye lægemiddel også er effektivt til behandling af cerebralt ødem hos patienter med iskæmiske lidelser og hjerneskader i hjernen.
Parallelt blev der gennemført kliniske undersøgelser hos det ukrainske forskningsinstitut for traumatologi og ortopæd [27] og Kharkovs forskningsinstitut for ortopæd og traumatologi. prof. MI Sitenko [28]. Det blev konstateret, at lægemidlet har en høj effektivitet i edematøs smertesyndrom hos patienter efter operation for skader og sygdomme i muskuloskeletalsystemet såvel som hos patienter med neurodystrofsyndrom. For at forebygge eller reducere rygmarvsødem anbefales en opløsning af L-lysin escinate til patienter med kompliceret rygmarvsskade i den tidlige postoperative periode.
Normalt forårsager stoffet ikke negative lokale, resorptive reaktioner, såvel som allergiske reaktioner, når de indgives intravenøst.

Kliniske undersøgelser af Institut for Neurokirurgi ved Akademiet for Medicinske Videnskab i Ukraine [26, 29, 30] viste følgende: Lægemidlet "L-lysinopløsning med 0,1% escinate til injektion" har en udpræget og hurtig anti-ødemseffekt. I patienter med traumatiske hjerneødem fjerner eller væsentligt reducerer sværhedsgraden af ​​ødem (omfanget af areal og ødem), og eliminerer den begrænsning forskydning af hjernens strukturer, fremmer den hurtige resorption af foci af hjerneskader, herunder hæmoragisk komponent eliminerer intrakraniel hypertension. Lægemidlet fjerner ikke kun ovenstående fænomener, men forhindrer også deres udvikling. Reducerer hævelse og hævelse af hjernen og forhindrer deres udvikling, lægemidlet bidrager til den hurtige regression af kliniske symptomer og genoprettelsen af ​​hjernens funktionelle aktivitet. Dette fremgår af en hurtig og signifikant forbedring af patientens generelle tilstand, et fald i graden af ​​nedsat bevidsthed, et fald i forstyrrelser eller normalisering af motoriske, psyko-motionelle og intellektuelle funktioner. Lægemidlet undgår kirurgi, behandler konservativt og forhindrer muligheden for forskellige komplikationer. L-lysin escinate har også en analgetisk effekt med smerte syndrom af traumatisk genese, herunder hovedpine. Karakteristisk træk: stoffet viser Det har en hypoglykæmisk virkning (eliminerer stressende hyperglykæmi, normaliserer kulhydratniveauer, som hos patienter med hjerneskade forhindrer udvikling eller forværring af hjerneacidose). Det antages, at det nye lægemiddel også er effektivt til behandling af hjerneødem hos patienter med iskæmiske lidelser og hjernens tumorlæsioner. Parallelt blev der gennemført kliniske undersøgelser i det ukrainske forskningsinstitut for traumer ogii og ortopædi [27] og Kharkov Forskningsinstitut for Ortopædi og traumatologi dem. prof. MI Sitenko [28]. Det blev konstateret, at lægemidlet har en høj effektivitet i edematøs smertesyndrom hos patienter efter operation for skader og sygdomme i muskuloskeletalsystemet såvel som hos patienter med neurodystrofsyndrom. Til forebyggelse eller reduktion af rygmarvsødem opløsning af L-lysin aescinat anbefalet til patienter med spinal traume kompliceret i den tidlige postoperative period.Obychno præparater forårsager nogen negative lokale resorptive og allergiske reaktioner på intravenøs vvedenii.Klinicheskie Research Institute of Sciences i Ukraine neurokirurgi [26, 29, 30] viste følgende: lægemidlet "L-Lysin Solution of 0.1% Escinate for Injection" har en udpræget og hurtig anti-ødem effekt. I patienter med traumatiske hjerneødem fjerner eller væsentligt reducerer sværhedsgraden af ​​ødem (omfanget af areal og ødem), og eliminerer den begrænsning forskydning af hjernens strukturer, fremmer den hurtige resorption af foci af hjerneskader, herunder hæmoragisk komponent eliminerer intrakraniel hypertension. Lægemidlet fjerner ikke kun ovenstående fænomener, men forhindrer også deres udvikling. Reducerer hævelse og hævelse af hjernen og forhindrer deres udvikling, lægemidlet bidrager til den hurtige regression af kliniske symptomer og genoprettelsen af ​​hjernens funktionelle aktivitet. Dette fremgår af en hurtig og signifikant forbedring af patientens generelle tilstand, et fald i graden af ​​nedsat bevidsthed, et fald i forstyrrelser eller normalisering af motoriske, psyko-motionelle og intellektuelle funktioner. Lægemidlet undgår kirurgi, behandler konservativt og forhindrer muligheden for forskellige komplikationer. L-lysin escinate har også en analgetisk effekt med smerte syndrom af traumatisk genese, herunder hovedpine. Karakteristisk træk: stoffet viser Det har en hypoglykæmisk virkning (eliminerer stressende hyperglykæmi, normaliserer kulhydratniveauer, som hos patienter med hjerneskade forhindrer udvikling eller forværring af hjerneacidose). Det antages, at det nye lægemiddel også er effektivt til behandling af hjerneødem hos patienter med iskæmiske lidelser og hjernens tumorlæsioner. Parallelt blev der gennemført kliniske undersøgelser i det ukrainske forskningsinstitut for traumer ogii og ortopædi [27] og Kharkov Forskningsinstitut for Ortopædi og traumatologi dem. prof. MI Sitenko [28]. Det blev konstateret, at lægemidlet har en høj effektivitet i edematøs smertesyndrom hos patienter efter operation for skader og sygdomme i muskuloskeletalsystemet såvel som hos patienter med neurodystrofsyndrom. For at forebygge eller reducere rygmarvsødem anbefales L-lysine scinatum-opløsning til patienter med kompliceret rygmarvsskade i den tidlige postoperative periode. Drogen giver normalt ikke negative lokale, resorptive reaktioner samt allergiske reaktioner, når de indgives intravenøst.

Stofbrug

L-lysin escinate er et vandopløseligt salt af saponin escin fra hestekastanjefrugter og aminosyren L-lysin. Løsningen af ​​lægemidlet indeholder 0,1% (5 mg i ampullen) af L-lysinscitat. Indikationer for anvendelse af en opløsning af L-lysinscitat 0,1% til injektioner:

Alt om L-lysin escinate

L - lysin escinate - et lægemiddel, der har anti-edematøse, antiinflammatoriske og analgetiske virkninger. Hovedkomponenten - lysin - en essentiel aminosyre. Det syntetiseres ikke af kroppen, kommer ind i kroppen med mad eller kosttilskud. Acid indeholder muskelproteiner. Dette skyldes brugen af ​​stoffet i sport.

Lægemiddel egenskaber

L-lysin escinate tilhører gruppen af ​​kapillærstabiliserende midler. Aminosyre er grundlaget for proteiner, er involveret i restaurering, vækst og udvikling af væv, især muskel. Syntetiserer enzymer, antistoffer, hormoner, øger vaskulær tone og vævspermeabilitet. Det har en moderat hypoglykæmisk effekt. Lysin styrker immunsystemet, hjælper med at absorbere calcium.

Anvendes i sports ernæring til accelereret muskelopbygning, senesikring mod rive og forstuvninger, det fremskynder opsvinget efter afslappende træning.

Når du bruger lægemidlet efter skade, er det muligt at undgå operationer og hurtig genopretning. Signifikante virkninger opnås ved behandling af herpes og andre infektionssygdomme L-lysin. Lægemidlet frigives i form af en opløsning til intravenøs administration. Pakningen indeholder 10 hætteglas på 5 ml.

Indikationer for brug

Indikationer for brugen af ​​stoffet er ødem:

konklusion

L-lysin escinate er et bredspektret middel. Det har en udtalt anti-ødem og anti-inflammatorisk effekt. På grund af dette anvendes aktivt til behandling af posttraumatisk hævelse.

I idrætsverdenen bruges lysin kosttilskud til at genoprette fra intense træning og forbedre muskelstyrken. Før brug skal du undersøge alle kontraindikationer og vurdere mulige bivirkninger.

Bliv bedre og stærkere med bodytrain.ru

Læs andre artikler i vidensbase bloggen.

L-lysin escinate

Lægemidler - L-Lysina Eskinat. Oprindelseslandet er Ukraine. Lægemiddel L-Lysine Escinate har en decongestant, udtalt analgetisk og antiinflammatorisk egenskab. Escin, som er en del af dette lægemiddel, skyldes dets egenskaber, har en udpræget anti-ødemegenskab. Indikationer - alvorligt ødem i hjernen med intrakranielle og subarachnoide hæmatomer, edematøse og / eller smertesyndrom af stammen, rygsøjlen, lemmerne, akut tromboflebitis. Kontraindikationer - intolerance over for komponenterne af L-Lysine escinate, børn alder. Læs mere om L-Lysine Escinate i fulde instruktioner.

Instruktioner til brug L-lysin escinate

struktur

1 ml opløsning indeholder L-lysin escinate (i form af 100% stof) 0,001 g.

Hjælpestoffer: Ethylalkohol 96%, propylenglycol, vand til injektionsvæsker.

vidnesbyrd

Posttraumatisk, intra- og postoperativt ødem af enhver lokalisering: alvorligt ødem i hjernen og rygmarven, herunder med subarachnoid og intrakranial hæmatomer og forskydning af hjernens medianstrukturer og ødem-hævelsessyndrom; hævelse af blødt væv med involvering af muskuloskeletalsystemet ledsaget af lokale lidelser af deres blodforsyning og smerte; edematøse smertesyndrom af rygsøjlen, torsoen, lemmerne; alvorlige krænkelser af den nedre ekstremitetes venøse kredsløb ved akut thrombophlebitis ledsaget af edematøs inflammatorisk syndrom.

Kontraindikationer

Lægemidlet er kontraindiceret hos patienter med svær nedsat nyrefunktion, såvel som for personer med øget individuel følsomhed over for lægemidlets komponenter. Børn under 1 år.

Dosering og indgift

Den daglige dosis af lægemidlet til voksne er 5-10 ml. 5-10 ml af lægemidlet fortyndes i 15-50 ml natriumchlorid, injektionsvæske, opløsning 0,9% og indgives kun intravenøst ​​(intra arteriel injektion er ikke tilladt). Under forhold, der truer patientens liv (akut traumatisk hjerneskade, intra- og postoperativ hævelse i hjernen og rygmarv med symptomer på ødem-hævelse, hævelse af store størrelser på grund af almindelige kvæstelser af blødt væv og muskuloskeletalsystemet), øges den daglige dosis til 10 ml pr. dag.

Det maksimale daglige indtag for voksne er 25 ml. Lægemidlets varighed er 2-8 dage afhængigt af effektiviteten af ​​behandlingen. Hos børn administreres en enkeltdosis i en hastighed på: 1-5 år - 0,22 mg L-lysin-escinat pr. Kg kropsvægt; 5-10 år - 0,18 mg L-lysin escinate pr. Kg kropsvægt; 10 år og ældre - 0,15 mg L-lysin escinate pr. Kg kropsvægt; ældre end 10 år - 0,12 mg L-lysin escinate escinate per kg legemsvægt. Lægemidlet administreres 2 gange om dagen. Kursets varighed er fra 2 til 8 dage afhængigt af patientens tilstand og effektiviteten af ​​behandlingen.

overdosis

Symptomer: følelse af varme, takykardi, menorrhagi, kvalme, halsbrand, epigastrisk smerte.

Behandling: symptomatisk behandling.

Bivirkninger

I tilfælde af individuel overfølsomhed til escination hos visse patienter er følgende mulige:

allergiske reaktioner: hududslæt (papulær, petechial, erytematøs), kløe, hudskylning, hypertermi, urticaria, sjældent Quinckes ødem, anafylaktisk shock

på den centrale og perifere nerves side: hovedpine, svimmelhed, tremor, paræstesier, i nogle tilfælde - ustabil gang, ubalance, kortvarigt bevidstløshed;

fra lever og galde: øget transaminase og bilirubin niveauer

fra mave-tarmkanalen: kvalme, sjældent - opkastning, diarré, mavesmerter

på hjerte-kar-systemet: arteriel hypotension, arteriel hypertension, takykardi, brystsmerter;

på den anden side af åndedrætssystemet: sjældent - en følelse af manglende luft, åndenød, bronkiel obstruktion, tør hoste;

lokale reaktioner: brændende langs venen ved injektion, flebitis, smerte og hævelse på injektionsstedet

andre: generel svaghed, kulderystelser, følelse af varme, lændesmerter, sved.

Brug under graviditet

Brug af lægemidlet under graviditet og amning er kontraindiceret. På tidspunktet for behandlingen bør man stoppe amningen.

Opbevaringsforhold

Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares i originalemballage ved en temperatur, der ikke overstiger 25 ºC.

Sådan køber du L-Lysine Escinate hos YOD.ua?

Har du brug for L-Lysin Escinate? Bestil det lige her! På YOD.ua kan du reservere medicin: Du kan afhente stoffet selv eller bestille levering på et apotek i din by til den pris, der er angivet på hjemmesiden. Ordren vil vente på dig på apoteket, hvorom du vil modtage en besked i form af SMS (muligheden for leveringstjenester skal specificeres i partner apoteker).

På YOD.ua er der altid information om tilgængeligheden af ​​stoffet i en række af de største byer i Ukraine: Kiev, Dnepr, Zaporozhye, Lviv, Odessa, Kharkov og andre megalopoliser. At være i nogen af ​​dem, kan du altid nemt og enkelt bestille medicin via hjemmesiden YOD.ua, og derefter på et passende tidspunkt at gå til apoteket for dem eller bestille levering.

Advarsel: For at bestille og modtage receptpligtig medicin skal du have en læge recept.

Lægemidlet til forbedring af blodcirkulationen - L-lysin escinate

L-lysin escinate er et lægemiddel, der bruges til at forebygge ødem, betændelse og også bruges til smertelindring.

Komponenter af lægemidler reducerer koncentrationen af ​​lysosomale hydrolaser og derved bidrager til nedbrydning af mucopolysaccharider i væggene i små blodkar, bindevæv.

En sådan virkning på lægemidlets legeme kan ændre den vaskulære vævspermeabilitet.

Værktøjet bruges til at forbedre den samlede vaskulære tone samt opnå moderate hypoglykæmiske og immunkorrigerende virkninger. Læs nogle anmeldelser om brugen af ​​stoffet i en særlig sektion af artiklen i slutningen.

Instruktioner til brug

Lægemidlet anvendes i en daglig dosering på 5-10 ml. Når tilstande opstår, der truer patientens liv, øges doseringen og kan nå 10 ml L-lysin escinate to gange om dagen. Disse kan være hævelse i hjernen (ryg eller hjerne), såvel som hovedskader.

Den tilladte maksimale dosis til behandling er ca. 25 mg pr. Dag. Samtidig kan det terapeutiske behandlingsforløb ikke overstige 8 dage. Det spænder normalt fra 2 til 5 dage og afhænger af effektiviteten af ​​behandlingen. Ved udnævnelse af lægemidlet til børn ordineres doseringen baseret på legemsvægt. Børn fra en til fem år kræver 0,22 mg L-lysinscinatat pr. Kg legemsvægt. Samtidig falder dosen pr. Kg vægt i op til ti år og er ca. 0,18 mg Børn efter ti år er ordineret 0,12 mg af lægemidlet pr. Kg vægt.

Indikationer for brug

Dette lægemiddel bruges til at lindre hævelse efter skader og operationer.

Anvendelse af produktet er foreskrevet og når:

  • puffiness i hjernen;
  • intrakranielle og subarachnoide hæmatomer;
  • forskydningen af ​​hjernens medianstrukturer
  • ødem-hævelsessyndrom;
  • ødemer involverende lokomotoriske system;
  • lokale forstyrrelser i blodcirkulationen
  • smertsyndrom;
  • ødem-smerte syndromer i ekstremiteterne og rygsøjlen;
  • forstyrrelser i den venøse kredsløb i de nedre ekstremiteter med udviklingen af ​​akut thrombophlebitis med udseende af edematøst inflammatorisk syndrom.

Video: "Anvendelsen af ​​L-lysin escinate i praksis"

Anvendelsesmåde

Lægemidlet bør kun bruges efter forudgående konsultation med din læge. Du kan kun købe det på recept.

Før brug fortyndes produktet i 0,9% natriumchloridopløsning. Volumenet af dette værktøj kan variere fra 15 til 50 ml afhængigt af lægens recept. Efter blanding af begge komponenter injiceres den resulterende opløsning intravenøst. Tillad ikke intra arteriel injektion.

Ved anvendelse af en overskydende mængde af lægemidlet kan der observeres overdosis.

Det ledsages af følgende symptomer:

  • feber;
  • halsbrand;
  • kvalme;
  • smerte i epigasteren;
  • takykardi.

Hvis symptomer på overdosering opstår, bør symptomatisk behandling ordineres.

Frigivelsesform, sammensætning

L-lysin escinate fremstilles i form af en injektionsopløsning. Selve lægemidlet placeres i ampuller. Hver pakke af lægemidlet består af 10 ampuller pakket i en papkasse. Hver af ampullerne af lægemidlet indeholder lægemidlet i et volumen på 5 ml. L-lysin escinate er en farveløs væske.

Forberedelsen omfatter:

  • L-lysin escinate;
  • ethylalkohol 96%;
  • propylenglycol;
  • vand.

Interaktion med andre lægemidler

Brug af lægemidlet med visse typer stoffer er tilladt for brug af kompleks terapi.

Disse kan være:

  • antiinflammatorisk;
  • analgetika;
  • antimikrobielle midler.

Du bør ikke bruge L-lysin escinate med aminoglycosidlægemidler, da denne kombination af stoffer kan føre til øget niveau af nefrotoksicitet.

Hvis lægemidlet er planlagt at blive anvendt efter lang tid af antikoagulantia eller under behandling med antikoagulantia, bør doseringen af ​​sidstnævnte reduceres.

På dette tidspunkt er det vigtigt at overvåge protrombinindekset. Mens der tages L-lysin escinate og cephalosporin antibiotika, er der stor sandsynlighed for at binde escin til plasmaprotein. Dette øger koncentrationen af ​​fri escin i blodet og øger risikoen for et stort antal bivirkninger.

Video: "Gennemgang af stoffets udseende L-lysin escinate"

Bivirkninger

Lægemidlet har en række bivirkninger. Nogle patienter har øget følsomheden over for escin.

  • hududslæt;
  • kløe;
  • hypotension;
  • feber;
  • nældefeber;
  • papulære udslæt;
  • hypertension;
  • hyperemi i huden
  • hovedpine;
  • petechial udslæt;
  • rysten;
  • paræstesi;
  • takykardi;
  • brændende langs venen under injektionen;
  • flebitis;
  • smerte inden for lægemiddeladministration
  • kvalme;
  • svaghed;
  • kulderystelser;
  • feber;
  • overdreven svedtendens
  • smerter i brystbenet
  • erythematøs udslæt;
  • wobbly gåtur;
  • øget koncentration af transaminaser og bilirubin;
  • hævelse på injektionsstedet;
  • svimmelhed.
  • angioødem;
  • ubalance;
  • anafylaktisk shock;
  • kortvarigt bevidstløshed
  • diarré;
  • opkastning;
  • mavesmerter
  • åndenød;
  • mangel på luft
  • bronchial obstruktion;
  • tør hoste.

Hvis du får bivirkninger, bør du konsultere en læge for at eliminere sandsynligheden for at få sundhedsskader.

Kontraindikationer

Brug af lægemidlet anbefales ikke til mennesker:

  • med alvorlige patologier i lever og nyrer;
  • med blødning
  • børn under 3 år
  • med stærk modtagelighed for stoffets komponenter.

Ved hepatocholecitis kan brugen af ​​lægemidlet forårsage en stigning i transaminasernes og bilirubins aktivitet. Men denne tilstand kræver ikke afskaffelse af lægemidlet.

Video: "Seminar om brugen af ​​L-lysin escinate i venøs myelopati"

Under graviditeten

Under hele graviditeten, såvel som under amning, kan stoffet ikke anvendes.

Der findes ingen pålidelige undersøgelser, der viser lægemidlets negative virkning på fosteret eller graden af ​​penetration af lægemiddelkomponenterne i modermælk.

Hvis du har brug for at tage stoffet under amning, skal kvinden afbryde amning.

Hvis graviditeten blev diagnosticeret i løbet af behandlingen, bør kvinden straks afbryde behandlingen ved hjælp af L-lysinscinatum og skifte til andre, sparsomme midler.

Betingelser for opbevaring

Opbevar stoffet kan udsættes for en konstant temperatur fra 15 til 25 grader. Hold det nødvendigt på et mørkt sted, hvor det vil være utilgængeligt for børn.

Lægemidlets holdbarhed er to år. Lægemidlet bør ikke anvendes efter udløbsdatoen, som er angivet på pakningen.

Udgifterne til lægemidlet er forholdsvis lave. Hertil kommer, at behandlingsforløbet er ret nok til at købe en pakke. Om nødvendigt kan du afhente lignende stoffer med lavere omkostninger. Det er imidlertid nødvendigt at undersøge en lægeundersøgelse.

Gennemsnitlig pris i Rusland

Den gennemsnitlige pris for stoffet i Rusland varierer fra 1490 til 2250 rubler.

Gennemsnitlige omkostninger i Ukraine

Den gennemsnitlige pris for stoffet i Ukraine varierer fra 230 til 340 UAH.

analoger

Lægemidlet har flere velkendte analoger, der kan bruges som erstatningsterapi:

Det anbefales at anvende analoger af et lægemiddel, såsom L-lysin escinate, først efter at have haft en konsultation med en læge.

anmeldelser

Lægemidlet har to anmeldelser. I de fleste tilfælde har brugen heraf en positiv effekt i behandlingen af ​​dystoni, forstyrrelser i cerebral kredsløb, problemer med rygsøjlen og karrene, øget intrakranielt tryk og andre sygdomme angivet i indikationerne. Hos nogle patienter blev bivirkninger observeret. Derudover klagede mange af dem om manifestationen af ​​problemer med venernes tilstand. Dette fænomen er ikke bekræftet, fordi det kræver yderligere forskning.